Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymena zarovek E39
Re: Vymena zarovek E39
To vyndat nejde
,pokud nesvítí,tak je KO světlo...Žádná žárovka tam není

-
Jo aha, diky za info. Mne to sviti v pohode, jen tak prolejzam v aute co kde je. Chtel jsem si i koupit nahradni zarovky, no tak timto to tedy odpada. Cim je to tedy osvetleno? Tam je napevno nejaka ledka ci co? Zarovkari nebudou mit co zrat... 

-
- Kontaktovat uživatele:
No to je už černej plastovej konektor součástí toho zadního světlo. Dá se to na hulváta zezadu rozříznout a rozříznout a ledky opravit u někoho, kdo dělá do elektroniky. A pak svařit zas ten černej dekl zezadu dohromady. Mám to tak u jednoho světla na touringu od doby co jsem ho koupil před sedmi lety a svítí to dodnesardo píše:To vyndat nejde,pokud nesvítí,tak je KO světlo...Žádná žárovka tam není

Ale možná se to dnes už nevyplatí a FL zadní lampa na e39 už bude za babku...
- LampionakE39
Re:
Přesně tak normálně to jde vyměnit, já tam dal místo halogenek žárovky LED, sice svítily bíle, ale slabě.Birkoff píše:Už se to tu řešilo. Mě osobně jdou ty žárovičky vyndat úplně normálně. Vyndám objímku a pootočením vyndám i žárovičku. Je to 10W (halogen asi. alespoň tak vypadá). Mám světla Hella Angel Eyes.
Tak jsem objednal a operoval a instaloval AE na denní svícení i s modulem, rozlepování lamp, taková generálka světel, výměna seřiz. tyček atd.
Je to na delší dobu práce, ale stojí to za to, fakt jo

lordbaal-penny se ptal na zadní facelift světla...né na přední
- LampionakE39
Tak to se tu zapletly dvě témata