Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymena zarovek E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
ardo

Re: Vymena zarovek E39

#21 Příspěvek od ardo »

To vyndat nejde ;) ,pokud nesvítí,tak je KO světlo...Žádná žárovka tam není
lordbaal-penny

#22 Příspěvek od lordbaal-penny »

Jo aha, diky za info. Mne to sviti v pohode, jen tak prolejzam v aute co kde je. Chtel jsem si i koupit nahradni zarovky, no tak timto to tedy odpada. Cim je to tedy osvetleno? Tam je napevno nejaka ledka ci co? Zarovkari nebudou mit co zrat... :)
wEnC
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od wEnC »

ardo píše:To vyndat nejde ;) ,pokud nesvítí,tak je KO světlo...Žádná žárovka tam není
No to je už černej plastovej konektor součástí toho zadního světlo. Dá se to na hulváta zezadu rozříznout a rozříznout a ledky opravit u někoho, kdo dělá do elektroniky. A pak svařit zas ten černej dekl zezadu dohromady. Mám to tak u jednoho světla na touringu od doby co jsem ho koupil před sedmi lety a svítí to dodnes :D
Ale možná se to dnes už nevyplatí a FL zadní lampa na e39 už bude za babku...
LampionakE39

Re:

#24 Příspěvek od LampionakE39 »

Birkoff píše:Už se to tu řešilo. Mě osobně jdou ty žárovičky vyndat úplně normálně. Vyndám objímku a pootočením vyndám i žárovičku. Je to 10W (halogen asi. alespoň tak vypadá). Mám světla Hella Angel Eyes.
Přesně tak normálně to jde vyměnit, já tam dal místo halogenek žárovky LED, sice svítily bíle, ale slabě.
Tak jsem objednal a operoval a instaloval AE na denní svícení i s modulem, rozlepování lamp, taková generálka světel, výměna seřiz. tyček atd.
Je to na delší dobu práce, ale stojí to za to, fakt jo :lol: Svítí silně, proto ten modul, který ztlumí intenzitu při zapnutí parkovaček nebo potkávaček.
ardo

#25 Příspěvek od ardo »

lordbaal-penny se ptal na zadní facelift světla...né na přední
LampionakE39

#26 Příspěvek od LampionakE39 »

Tak to se tu zapletly dvě témata :D
Odpovědět