Clairvoyant píše:rakeesh píše:fotobobo píše:[quote="rakeesh"]tyjo, jesli zerou nastejno, tak je to hodne dobra zprava! koukam totiz, ze 525i se mnohem lip shani. A kdyz uz jsme u toho, co spolehlivost, nejcastejsi problemy atd?
Co jsem koukal, tak 520i a 525i se spatne shaneji i u nas...
Nevim ze jich je tak malo, nebo ze by je nikdo nechtel prodat?
Treba v nemecku jsem videl benziny drazsi jeste nez TDsa..
bral bych hned z nemecka, ale mam pocit ze se nesmi prihlasit starsi 8let?
ANo, tak Tvůj pocit je špatný... Nedávno jsem dovezl z Würzburgu 525i 10/94 Touring.. Ale všeobecně je problematika dovozu starších aut probíraná na každém rohu. Viz nedávno nějaký článek na idnes.cz o ČR jako "vrakovišti Evropy" psaný pod taktovkou hnutí Sova - nebo jak se ti blbci nazývají (znalým věci, co to nečetli, doporučuji) ...
Ve zkratce. Já sám jsem sháněl 525i a vůbec E34 pěkně dlouho. Dobrý kousek není vůbec lehké sehnat a v ČR prakticky nemožná věc. Je pravda, že benzíny se u nás skoro neprodávají. A taky je pravda, že jsou v Německu všeobecně dražší než TDS. Taky je pravda, že náklady na provoz dieselu se mohou vyšplhat vysoko a pak Tě to obecně vyjde dráž než provoz benzínu. Taky je pravda, že 525i 24V (M50B25) je doporučován ze všech stran jako nejlepší kompromis pro E34 v duchu spotřeba/výkon/údržba. A taky je pravda, že E34 supr kára - držím palce při výběru

P.s. kdybys chtěl napsat postup při dovozu auta, tak Ti ho rád napíšu, ale bude tu asi už někde uveden, takže fce "hledat".[/quote]
diky, pokusim se to najit, kdyz nenajdu tak se ozvu.
nechcete nekdo prodat vasi E34ku?

)