Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Divny zvuk od podvozku/prevodovky E39
airbone píše:Ok, tak dik.... Pustim sa do toho buduci tyzden.... Trosku ma soklo ked som sa bol pytat u BMW na cenu dielu - pytaju za tu hardynu, co je kus gumy, puhych 125EUR.....No nic, let's go on ebay.de
cau.. neblbni, to neni hardina, uz som ju menil, hardina robi inaci buchot a nie klepnutie medzi 2-3 stupen.. a uz vobec sa nemusi davat stredove lozisko dolu a vyfuk odpajat (:... staci zvesit prevodovku z motorom
hardinu zistis tak ze mas naprliklad 2ku zaradenu a kludne pridas plyn a pustil pedal, znova a znova, akonahle pridas alebo v okamihu ako pustis pedal budes citit, nielen pocut tupy dunivy naraz (dost silny)
a nebodaj ked tomu utabacis a preradujes, to su buchoty..
a hardina stoji 2400-2500sk po starom ked som ju kupoval (feby)
airbone píše:No tak som dnes kukol karu odspodu a je to ta hardyspojka.... Pri skrutky ockovym klucom a hybanim je jasne vidiet ze je v nej vola zhruba 1mm, namiesto dier su teda ovaly.... Hm, musim splasit ten kus gumy za nejaku dobru cenu z DE, 125eur za to niesom ochotny dat, kym to nie je surne....