Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tipy a triky u BMW E34
zmačkneš tlačítko CODE na BC a pak naťukáš 4místný kod tlačítky 1000 100 10 1 a zmáčkneš S/R. TO vše se děla s kličkem v poloze 1, pak klíče vytahneš a je zakodovano. Jak znova nastoupíš do auta a otočíš kličkem auto tě vyzve k zadání kodu. Ten zadáš tlačíkty 1000 100 10 1 a potvrdíš S/R, pokud si ho zadal dobře tak se ti BC odblokuje.
Ovládání oken máš dobře, jako ja, jeden ťuk a jedou dolů a u řidiče ťuk nahoru a jedou nahoru.
Zavření všech oken dalkou funguje tak že když zamykáš auto dálkou nesmíš ji pustit, prostě zmáčkneš a držíš a po chvilce se začnou okna zavírat pokud to přerušíš musíš odemknout a znova celou procedůru opakovat.
zamknutí velkým tl a odemknutí malým tl je jako u mě, koukal jsem do CZ manualu a tam je to popsano jinak takže se davalo asi vice verzi DO. Podle manualu velkym je zamknuti a odemknuti a malym se do 15sec po zamknutí velkym da aktivovat nějaky supr zamek a alarm.
Ovládání oken máš dobře, jako ja, jeden ťuk a jedou dolů a u řidiče ťuk nahoru a jedou nahoru.
Zavření všech oken dalkou funguje tak že když zamykáš auto dálkou nesmíš ji pustit, prostě zmáčkneš a držíš a po chvilce se začnou okna zavírat pokud to přerušíš musíš odemknout a znova celou procedůru opakovat.
zamknutí velkým tl a odemknutí malým tl je jako u mě, koukal jsem do CZ manualu a tam je to popsano jinak takže se davalo asi vice verzi DO. Podle manualu velkym je zamknuti a odemknuti a malym se do 15sec po zamknutí velkym da aktivovat nějaky supr zamek a alarm.
To máš sice pravdu,že pak už se s autem nechá odjet,ale odpojením napětí od BC,se mi zamklo ukázalo to PPPP a bylo to.Muselo se to odblokovat v servisu BMW přes nějakej kod snad se sčítá datum nebo jak to tenkrát bylo,to bych kecal už si to nepamatuji..To bylo v nějakém 95 roce a to ještě neexistovali rady a porady po netu,takže tenkrát jen znač. servis.
ale ja nevim jestli to nekdo nekdy zadal ten kod predchozi majitel taky netusi a varoval me abych na tlacitoko CODE nesahal....co se stane kdyz mam nastartovano a zmacknu CODE?? Muzu si zadat svuj code?? kolikrat se muzu splest pri zadavani?? pokud ho zapnu muzu ho i vypnout aby me porad pri nastartovani neprudil?? docela bych toho chtel nekdy vyuzit....
dikes za odp.
dikes za odp.

-
Ahoj nevite co znamena nebo k cemu to je kdyz mam klicek v poloze 0 tak u budiku podrzim ten cudlik co se snim nuluje tachak zaroven otocim klickem do 1 polohy a najednou mi tam zacnou skakat nejaky cisla a pak jeste vsechny budiky zajedou doprava a pak se vratej na zacatek. Nevim co to je jestli nejakej test budiku nebo nejaky servizni intervali. poradte
krpcik píše:Ahoj nevite co znamena nebo k cemu to je kdyz mam klicek v poloze 0 tak u budiku podrzim ten cudlik co se snim nuluje tachak zaroven otocim klickem do 1 polohy a najednou mi tam zacnou skakat nejaky cisla a pak jeste vsechny budiky zajedou doprava a pak se vratej na zacatek. Nevim co to je jestli nejakej test budiku nebo nejaky servizni intervali. poradte
já tomu řikám diskotéka.., ale když sem pak viděl diskotéku v e39 a e46 M3, tak e34 má jen vesnickou pouť

aDAm píše:auto klimu mam ale nemám žádné pásky na okně. tlačítko co vypadá jako výhřev tam samozřejmě je ale to nezapíná žádné pásky ale nastaví klapky tak ať jde všechen vzduch do trysek na okno
přešne tak je to udělaný. žádný pásky tam nejsou. tlačitko pustí se ventilátor na max. a otevřou se klapky který pouští ohrátej vzduch na okno.podle mého se ohříva vzduch už nekde od svodů, jelikož je daleko dříve teplej než přes klasický topení.
to vyhřívání zrcátek je stejný jako u předního okna. fouká se do nich teplej vzduch od topení, proto se z nich kouří
jinak cvaknutí na regulaci teploty na max na straně řidiče podle mně nastavuje topení na max na obou stranách, nezávisle na tom,co má nastavený spolujezdec
vytahování okýnek při zamykání auta funguje i bez dálky, stačí jen chvilku podržet klíček úplně v krajní poloze a po cca 3sec začnou okýnka vyjíždět nahoru
jinak cvaknutí na regulaci teploty na max na straně řidiče podle mně nastavuje topení na max na obou stranách, nezávisle na tom,co má nastavený spolujezdec
vytahování okýnek při zamykání auta funguje i bez dálky, stačí jen chvilku podržet klíček úplně v krajní poloze a po cca 3sec začnou okýnka vyjíždět nahoru