rajker píše:Ja mam zase problem so spinacom na veku kufra(sedan). Na pristrojovke mi stale hlasi otvoreny kufor, ale vobec netusim kde tam ten spinac je...
mam za to že to je někde v tom viku spojene se zamkem. protože když mě praskla pružinka v zamku, tak jsem sice kufr normalně jakože zabouchl, ale nezacvakl zamek a hlasilo že je otevřeny kufr, takže to znamena že tam neni spinač kterej kontroluje polohu víka, ale spíše nějaky na zamku, ktery kontroluje jestli je zacvaklý či ne.
Maxiczech píše:Když se vnitřní osvětlení deaktivuje dlouhým stisknutím tlačítka v interiéru, tak se nerosvěcí ani při odemykání auta dálkou. Alespoň tak to mám já. Zkrátka se vypne všechno, jak při odemykání, tak i při otevírání dveří.
Tak to mam i ja,ale kdyz ho dlouhym stisknutim zase aktivuji tak se pri odemknuti rozsviti,ale pak uz nefuguje pri otevreni dveri. Proste jen jak odemknu a pak uz nic...
Maxiczech píše:Když se vnitřní osvětlení deaktivuje dlouhým stisknutím tlačítka v interiéru, tak se nerosvěcí ani při odemykání auta dálkou. Alespoň tak to mám já. Zkrátka se vypne všechno, jak při odemykání, tak i při otevírání dveří.
Tak to mam i ja,ale kdyz ho dlouhym stisknutim zase aktivuji tak se pri odemknuti rozsviti,ale pak uz nefuguje pri otevreni dveri. Proste jen jak odemknu a pak uz nic...
KALDA píše:tak ten spinac tam je,ale nevypada ze by byl nejak ohoblovany... U vsech dveri je to stejne opotrebovane.
může byt i špatny, jednoduchy test, sedni do auta, nech otevřene dveře u řidiče, prstem ho dukladně zamáčni, a otoč kliček v zapalovani či nastartuj a pomalu se rozjed, jestli to bude hlasit že máš otevřene dveře či ne?!
Mě to hlásí hned malý BC. Jakmile jsou dveře nedovřené, tak mi to svítí na palubce. Ani jezdit nemusíš, dej klíč do polohy 2 (aby svítila palubka) a měl by jsi to vidět.. A zase když zamykám a někdo nechá nedovřené dveře, tak mi blinkry nemrknou. Tak hned vím, že něco nejni dobře.
[quote="KALDA"][quote="Maxiczech"]A to nefunguje u všech dveří nebo jen u tebe u řidiče?[/quote]
Prave ze u vsech dveri. Musim prvni odstranit zavadu toho cidla,zjistim ktere to je a pak uvidime. Mozna ze to ma spojitost c tim cidelkem.[/quote]
Maxiczech píše:Mě to hlásí hned malý BC. Jakmile jsou dveře nedovřené, tak mi to svítí na palubce. Ani jezdit nemusíš, dej klíč do polohy 2 (aby svítila palubka) a měl by jsi to vidět.. A zase když zamykám a někdo nechá nedovřené dveře, tak mi blinkry nemrknou. Tak hned vím, že něco nejni dobře.
kua, nezasirej to tady sračkama )
Jinak tobě to hlasi hned protože máš male BC! Ale ti co maji velke, tak stim autem musi pohnout, jinak nedava smysl aby gongovalo že sou otevřene dveře.
A co ti to děla když roždeš při vypnutem kličku a motoru světla a otevřeš dveře!?Upozorni tě to na to že ti svítí? nebo nic? nebo upozorni i když sedíš ve vnitř a sou zavřene?
ted jsem to skousel,mam velky bc,kdyz su v aute a vsechno je vyple,tak stejne pri otevreni dveri je tma. A gong s napisem door open se rozsviti az se rozjedu.
KALDA píše:ted jsem to skousel,mam velky bc,kdyz su v aute a vsechno je vyple,tak stejne pri otevreni dveri je tma. A gong s napisem door open se rozsviti az se rozjedu.
bože!
To jsi ale nezkusil vůbec nic!!
řikal jsem ti, otevři dveře, zamačkni rukou ten čudlik u řidiče a rozjeď se (jestli to bude teda v tvých schopnostech). A ted sledujjestli to napíše nebo ne.
A s těma světlama si to zkus taky (bez klíčku sed v autě zavřene dveře, otoč na parkovačky a otevři dveře, jestli da gong že sviti, nebo hned po otočeni da gong že sviti i se zavřenyma dveřma!?
Dyk snad jasně píšu, že mám malý BC. Pokud je to s velkým jiné, tak se omlouvám. Aby sis "magic" neutrhl náhodou tu hnusnou velkou kozu s BMW co máš v profilu. Asi máš naběhlé žíly na krku. Magore. Ještě jste mu nikdo konkrétně neporadil. Tak se hlavně u toho nezliqiduj. A modlit se můžeš i bez toho, aniž by jsi to tady všem blil na netu. "Bože!"
Maxiczech píše:Dyk snad jasně píšu, že mám malý BC. Pokud je to s velkým jiné, tak se omlouvám. Aby sis "magic" neutrhl náhodou tu hnusnou velkou kozu s BMW co máš v profilu. Asi máš naběhlé žíly na krku. Magore. Ještě jste mu nikdo konkrétně neporadil. Tak se hlavně u toho nezliqiduj. A modlit se můžeš i bez toho, aniž by jsi to tady všem blil na netu. "Bože!"