mno a když sme u těch svíček...dneska jsem sundaval trafa ze svíček abych je zkouknul jak vypadaji a svíčky na 3 a 4tém válci byly utopeny v oleji což nebude moc ok. Kde by mohl být problém?
no na ty svíčky jsem koukl do katalogu a je to tak, NGK BKR6EK jsou uvedeny že tam patří, ale jsou tam ještě uvedeny NGK BKR6EQUP a BOSCH FGR7DQP což jsou asi 4elektrodové...otázkou je jestli má cenu do serie dávat tyto svíce nebo je to jen zbytečné vyhazování peněz.
Hlavně nezaměňujte svíčky s obyč cyklem výměny a ty s prodlouženým na 40tis resp. 100tis. To jsou ty s "hodně" písmeny na konci. Já osobně raději měním dřív než dýl.
Ja osobně koupil svíčky DENSO a auták se chová uplne jinak jak s NGK svíčkami,mám je na e34 525i 24v a s cívkami originál bmw to jezdí uplně krásně....Můžu jen doporučit,i když jedna mě vyšla na 740 kaček.....
Pokud je to reakce na můj dávný příspěvek, tak se opravdu jednalo podle obalu o standartní a obyčejné BKR6EK, i když není vyloučeno že sa cica krapec sekla a v ceníku vyhrabala jinou cenu k jinému typu. Pokud mají delší životnost tak cena 600 bude asi odpovídající.