Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

budíky e 39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
ogidea
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ogidea »

Zdar.
Ještě k té opravě. Znovu bych to dělat nechtěl, protože co krok, to známka toho, že celý blok budíků je řešen jako nerozebiratelný!
A abych pravdu řek, objednávat někde z UK ohebný kabel + nové přítlačné gumičky cca za 20 Liber se mi nechtělo, tak jsem to risknul.
Ono po pravdě, ten způsob propojení LCD a základní desky je docela stupidní a může se stát, že to ani po profi opravě moc dlouho nevydrží.
Důvod tohoto tvrzení - ten plast co to všechno drží pohromadě se prostě rozpadl na kousky (ještě před demontáží). :)
airbone

#22 Příspěvek od airbone »

Ten plast co to drzi pokope je fakt dost subtilny, lahko sa rozsype a zvykne byt popraskany niekedy aj bez zasahu... Tie u tych novsich budikov boli uz o poznanie lepsie a pevnejsie. Co sa tyka vydrze opravy, stojim si za svojou opravou. Vydrzi.
jezour

#23 Příspěvek od jezour »

airbone píše:Ten plast co to drzi pokope je fakt dost subtilny, lahko sa rozsype a zvykne byt popraskany niekedy aj bez zasahu... Tie u tych novsich budikov boli uz o poznanie lepsie a pevnejsie. Co sa tyka vydrze opravy, stojim si za svojou opravou. Vydrzi.

Zdravím airbone. Opravuješ i MID displaye? Mám na mysli ten pod rádiem.
airbone

#24 Příspěvek od airbone »

Bohuzial tie zatial nerobim. Je tam ina konstrukcia ako u budikov, je to aj iny vyrobca. No moj kamos ich robi...... Ale je to v zahranici, takze jedina moznost cezomna s tym ze mu to poslem a potom to docestuje spat.
jezour

#25 Příspěvek od jezour »

Díky za odpověď. Pokud bych nesehnal nic bližšího, tak bych Ti napsal, jestli můžu do SZ.
airbone

#26 Příspěvek od airbone »

jasne, neni problem. Uz som takym sposobom daval opravovat MID pre clena "HORYS", mozes sa u neho poinformovat.
Horys
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Horys »

airbone píše:jasne, neni problem. Uz som takym sposobom daval opravovat MID pre clena "HORYS", mozes sa u neho poinformovat.

Ahoj martine MID šlape líp jak novej velká spokojenost mohu jen doporučit
8)
jezour

#28 Příspěvek od jezour »

Tak to je super. Ten můj už je nečitelnej. Ozvu se.
Bawson_M3

#29 Příspěvek od Bawson_M3 »

Zdravim panove, Airbone mi dal dohromady display na budicich a muzu vam rict, radost pohledet, konecne vim o cem si se mnou auto povida :lol:
Martine luxus prace :wink:
Pavelkac

#30 Příspěvek od Pavelkac »

Jak dlouho oprava trvala :?: Já jen abych věděl,jak dlouho budu bez auta.
Bawson_M3

#31 Příspěvek od Bawson_M3 »

Pavelkac píše:Jak dlouho oprava trvala :?: Já jen abych věděl,jak dlouho budu bez auta.

u me to stihl za kratsi dobu nez 14dni :wink:
sice tech 14 dni bez meho milacka jsem pekne trpel :lol:
TomBrno

#32 Příspěvek od TomBrno »

taky sem si nechal u Airboneho opravit budíky, trvalo to 2 týdny ale hlavně kvůlu "rychlosti" pošty. ale neviděl sem důvod nejezdit bez budíků tak sem vesele jezdil. chtěl sem aby mě zastavili policajti abych mohl směle tvrdit že opravdu nevím kolik sem jel :D jinak budíky sou jako nový takže max spokojenost :)
airbone

#33 Příspěvek od airbone »

chlapi ospravedlnujem sa ze sa to tak pretiahlo. Akurat som sa stahoval a mal som velky frmol. Ak dostanem budiky, snazim sa to spravit do max. dvoch dni a posielam spat kuierom DPD, co trva cca dalsie dva dni...
Bawson_M3

#34 Příspěvek od Bawson_M3 »

Airbone, za tu sqelou praci se vyplati par dni pockat, ted neustale koukam jak krasne displej funguje a zapominam koukat na cestu :lol:
Jeste jednou dikes :wink:

PS: bych rekl ze DPD kuryrem je to o neco rychlejsi nez pres postu, akorat ja mel smulu ze na vikend to uvizlo tesne pred dorucenim na prekladisti :cry:
Pavelkac

#35 Příspěvek od Pavelkac »

airbone píše:chlapi ospravedlnujem sa ze sa to tak pretiahlo. Akurat som sa stahoval a mal som velky frmol. Ak dostanem budiky, snazim sa to spravit do max. dvoch dni a posielam spat kuierom DPD, co trva cca dalsie dva dni...

To je termín úplně luxusní,taky bych měl zájem o opravu budíků,poslal jsem Ti SZ.
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od ericV8 »

tak jsem se dnes pustil do vymeny polepu do budiku na E39 a skubla mi ruka pri sundavani rucicky ukazatele rychlosti a vyskocila mi pruzina. To je asi konecna ? Budiky na vyhozeni, nebo existuje nekdo, kdo to dokaze spravit ? diky za rady ...
Přílohy
budiky e39 003.JPG
budiky e39 003.JPG (39.59 KiB) Zobrazeno 842 x
Lukas06
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Lukas06 »

airbone píše:Viem poriesit aj ja, ale som zo SK, treba budiky zaslat.
Ak by ti ich nahodou ti ostatni samani este viac dodr..li tak sa ozvi. Dam dokopy aj neprofesionalne opravy, co sa nie prilis vydarili. (ako som pocul o jednej z tych firiem ktore sa spominaju)....

Dal by jsi mi na sebe kontakt, třeba mail? Potřeboval bych pomoct s těmi nečitelnými pixely na E39, díky :wink:
Pavelkac

#38 Příspěvek od Pavelkac »

Napiš mu SZ,moje budíky už jsou na cestě ...
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od ericV8 »

airbone i me vyhovel, je to asi opravdu machr na budiky, v pondeli mu je posilam, tak jsem zvedavy.
Birkoff

#40 Příspěvek od Birkoff »

To si piš že je to machr. A ne jen na budíky. :wink:
Odpovědět