Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jde vyměnit sklo světla na e39?
No jestli máš světla ty co tam původně byly a nikdo tam nedal už před tebou FL světla, tak ti musí jít rozdělat v pohodě, měl jsem je taky... Jestli jsou to světla, který maj místo čočky rozptylový sklíčko s takovou malou jakoby čočkou (lupou) uprostřed. Je možný, že je někdo před tebou přilepil, protože se mu mlžily, tak stačí lehce nahřát, ale ty plasty musí jít dolu. A ty od toho Jakeše by ti tam asi měly jít i když ta kvalita nebude nijak speciální. A jestli ti tam půjdou, tak ty bych možná přecejen přilepil silikonem aby se ti nemlžily.
joo,takle to přesně mám-jak píšeš...V bmw mi bylo ale řečeno že kryty se koupit nedají,tak nevím-asi tam ještě zaběhnu...Co nějaké doporučeí na kvalitní třeba neorigo kryty světel-prostě ověřená kvalita...Birkoff píše:Poznáš to snadno. Pokud máš před dálkovým světlem sklo, tak jsou to předlifty. Když rozsvítíš obrysovky tak svítí žárovička v dálkové parabole, tak jsou to 100% předlifty. Na ty se dá kryt normálně koupit Origo.