Ještě jsem bohužel nebyl na diagnostice, tak snad to do konce týdne stihnu. A vzhledem k tomu, že nic nebylo na vozidle dementováno, tak to prisuzuji té krabičce.
Všechny zdravím. Moc díky za radu, taky mi svítí kontrolka airbagu. Tak jsem naletoval diodu i odpor přesně jak je na obrázku, ale kontrolka stále svítí. Při nastartování jen problikla, ale stále svítí. Jde to zrušit jen přes diagnostiku?, nebo zhasne jen když to takhle zapojím? Díky za každou odpověď.
A to to tam sazite jen tak? Automaticky jak se rozsviti airbag? Chce to prvne diagnostiku, kterej airbag/predpinac/krouzek/decka to zpusobuje a pak to chce po oprave tu chybu taky diagnostikou smazat. Sama se nesmazne. No nekdy nekomu jo, ale pravidlo to neni.
Zdravím všechny.Před týdnem jsem se stal majtelem e39 525 tds r.v.2000 a taky mi svítí bagy.Předchozí majtel říkal že se to nějaké čidlo nebo co.Včera jsem byl na diagbostice a ta našla počet závad 0 . Jen to psalo nějakou hlášku pro sedačky americke verze.Co ted?
tomaskraltk píše:Souhlasím, že to není vždy ta dečka, mi to také vyhodil volantový kroužek. Jinak já z Ostravy jezdím za "HonzaK" a k nikomu jinému bych už nejel.
Je z Ostravy Poruby. Zkus mu napsat do zprávy, určitě Ti dá telefon, ale momentálně doma a v telefonu ho nemám uloženého, promiň.
luk0132 píše:
tomaskraltk píše:Souhlasím, že to není vždy ta dečka, mi to také vyhodil volantový kroužek. Jinak já z Ostravy jezdím za "HonzaK" a k nikomu jinému bych už nejel.