Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 plna vybava

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zverbo

#21 Příspěvek od zverbo »

no jo
zverbo

#22 Příspěvek od zverbo »

RISA 525 nadhera si borec!!! Krasa!!!
Risa525

#23 Příspěvek od Risa525 »

zverbo píše:Strop mam bilej i stlpiky zatial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam uz kupeny ale potrebujem este clonitka cierne.

Takhle navi, tempomat, mlf a veci podobne ako koza atd... to je jasne ze to je vybava pre narocnych aj ked kozu a vahrev maju snad vsetky E39 alebo nie???

Poporade: navi som dorabal, par dni dozadu som to dokoncil, je tu aj otom topic odomna.

Dalej MLF som tiez dorabal a aj tempomat, taktiez som menil budiky mid za low a daval tam sedacky z M5.

To iste som robil aj s vyfukmi tiez su z M5 tiez tu mam otom niekde topic
ako som to prerabal.

Pospravnosti: predny a zadny naraznik a prahy Mkove som taktiez dokupoval
ostatne co som pisal je origo!!! A pasuje to aj s vin v tej databaze co je tu taktiez niekde v topicu.

Cakam pokial pride jar aby som to mohol dat do celolaku /farba z M6, X6 a USA M6 z BMW taka ta komaxitovastrieborna metaliza s modrou perletou/
znám E39ky co jsou ve sportovní látce bez výhřevu...takže určitě kůži vždcky neměla;) kamarád má dokonce E39 v kůži z itálie bez výhřevu

jinak mám potvrzenou diagnozu od lekaře (BMW FIL)při úklidu čistím i pojezdy sedaček zubník kartáčkem 8O
Přílohy
26062010261.jpg
26062010261.jpg (183.08 KiB) Zobrazeno 891 x
Meda

#24 Příspěvek od Meda »

Sportsitz urcite neni pohodlnejsi, nez ty komforty, nebo obyc, maji dost pevne vedeny spodek a kdyz jedu nekam dal, tlaci me do stehen.. Bude to taky tim, ze nejsem zrovna nejhubenejsi, ale kdyz si sednu ke kamaradovi do obyc sedacek, tak je to vsude mekounky :)
Risa525

#25 Příspěvek od Risa525 »

Meda píše:Sportsitz urcite neni pohodlnejsi, nez ty komforty, nebo obyc, maji dost pevne vedeny spodek a kdyz jedu nekam dal, tlaci me do stehen.. Bude to taky tim, ze nejsem zrovna nejhubenejsi, ale kdyz si sednu ke kamaradovi do obyc sedacek, tak je to vsude mekounky :)
přesně :wink:

ono taky né moc lidí jezdím v M5 1000km v kuse (ty si asi jedna z vyjímek-TAXI M5) :wink:
zverbo

#26 Příspěvek od zverbo »

Aha tak som nevedel ze sa robia do E39 sedacky aj bez koze a bez vyhrevu, ale nevidel som take este. Vedcina ludi pise v inzeraze plna vybava a krasna vybava a maximalna vybava ale ako som uz napisal vedcinou nemaju ani navi alebo mlf a dokonca mozno neuverite tak som videl aj E39 a ta mala manualnu klimu, neviem ci to je origo ale mozno to nebola klima ale bolo to miesto klimi panelu velke potenciometre :D

Panove povodne sedacky v aute mojom boli kozene cierne s vyhrevom a kompresormi na dofuk ale pojazdy boli manualne, vnich sa mi sedelo fajnovo fakt fajnovo, bez problemou do Talianska, sem tam na Slovensko, par krat do roka Praha.

Nestraste ma ze tie co mam teraz M5 su nepohodlne!!!!!!!!!!!!! Myslel som ze to je vyhra ked ich mam :twisted:
A to teraz po zlozeni zacnem nanom chodit pravidelne do Nemecka!!!!!!!
Risa525

#27 Příspěvek od Risa525 »

zverbo píše:Aha tak som nevedel ze sa robia do E39 sedacky aj bez koze a bez vyhrevu, ale nevidel som take este. Vedcina ludi pise v inzeraze plna vybava a krasna vybava a maximalna vybava ale ako som uz napisal vedcinou nemaju ani navi alebo mlf a dokonca mozno neuverite tak som videl aj E39 a ta mala manualnu klimu, neviem ci to je origo ale mozno to nebola klima ale bolo to miesto klimi panelu velke potenciometre :D

Panove povodne sedacky v aute mojom boli kozene cierne s vyhrevom a kompresormi na dofuk ale pojazdy boli manualne, vnich sa mi sedelo fajnovo fakt fajnovo, bez problemou do Talianska, sem tam na Slovensko, par krat do roka Praha.

Nestraste ma ze tie co mam teraz M5 su nepohodlne!!!!!!!!!!!!! Myslel som ze to je vyhra ked ich mam :twisted:
A to teraz po zlozeni zacnem nanom chodit pravidelne do Nemecka!!!!!!!

ano klima se dělala i manuální (jako čudlíky od pračky) a zadní okýnka bez ele na kličky, k tem sedačkám, bohužel z mé zkušenosti sou obyč látky na dálku pohodlnější :cry:
zverbo

#28 Příspěvek od zverbo »

A jo ktomu cisteni mam malu cistiacu sadu pre seba v garazi - nenavidim bordel v aute!!!!!!!!

Vapka, lesticka na interier, lesticka na exterier, tepovac, rolovacka jelenice, nanasac vosku, micro handry jedna na skol jedna na interier jedna na kozu jedna na pedale a spodne plasty, cistic vetrania a klimovodu, kompresor na vyfukovanie bordelu, lestenie na kola, lestenie na motor + prislusenstvo na cistenie motora,
ale toto je ina tema.....

Dalej by ma zaujimalo ako funguju predne PDC a ci sa to da dorobit???
zverbo

#29 Příspěvek od zverbo »

si delas prdel stima klikama vzadu 8O

ozaj je standardne delano zamikani oken??? anebo je to taky neco navic???
jen se ptam lebo mam pod tlacitkami na ovladanie okien a spetakou podlhovasti spinac na zamkinanie oken, zamknem a nejde elektrika vzadu, vyuzivam to furt koly klukovi.
zverbo

#30 Příspěvek od zverbo »

Ted sem dostal fotky 530d 2002 a vidim ze ma sedacky bez vyhrevu bez elektriky v sedej latke, dokonca nema ani korekcie na radiu to som tiez nevedel ze sa to robi bez toho - hmm! A ma len 2xABG myslel som ze najmenej su 4
Risa525

#31 Příspěvek od Risa525 »

zverbo píše:si delas prdel stima klikama vzadu 8O

ozaj je standardne delano zamikani oken??? anebo je to taky neco navic???
jen se ptam lebo mam pod tlacitkami na ovladanie okien a spetakou podlhovasti spinac na zamkinanie oken, zamknem a nejde elektrika vzadu, vyuzivam to furt koly klukovi.
to je myslím normální
e155

#32 Příspěvek od e155 »

No, ja mám interiér v látce. Jinak myslím, že to holátko není - multifunkční volant,, tempomat, PDC vepředu i vzadu, velký BC, zatmavování vśech zrcátek, sklápéní zrcátek, sklápění zadních sedadel, xenony, handsfree Nokia. Co nemám - navi, ale je mi to jedno, 99,9% jezdím ty stejný trasy a když náhodou ne, tak moje navigace sedí na sedadle spolujezdce. (Ta ale v základní výbavé není). Kde je to auto ošizené, tak to jsou sedadla - všechno v manuálu, jenom nafukování v bederní oblasti a bez vyhřívání, ale zase na delší cesty jsou příjemné.
Ptal jses na PDC vepředu - funguje to úplné stejně, jako vzadu, akorát to pipání jde ze pŕedních repráků. Jestli to jde dodělat, tak to nevím. Mél jsem pár vadných čidel, ty jsem objednal z ebay za pár korun, byli tam i nějaké ŘJ, tak snad by to šlo.
A co se týće holátek, tak taky jsem viděl E39 z prvních let výroby s klikou vzadu a manuální klímou. Za tu cenu docela síla.
ACDC

#33 Příspěvek od ACDC »

Byli zde dvojitá skla bočních oken? Koukal jsem na to nevěřícně. Jinak 39 v obyč výbavě - el. volant, sedačky, ale radio obyč..
zverbo

#34 Příspěvek od zverbo »

Obnovim vlakno,
Čo mi chyba este?
jarda

#35 Příspěvek od jarda »

Pre mňa je najužitočnejšie keď predávajúci uvedie v nadpise tú najzaujímavejšiu výbavu ktorá odlišuje tie naozaj nadštandardne vybavené autá... v prípade E39 by to bolo niečo ako "DSP, masážní sedačky, el.kufr atd."
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Matthes

#36 Příspěvek od Matthes »

Tak když už se bavíme o té lepší výbavě v E39kách tady jeden inzerát vypadá zajímavě http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/in ... aha-zapad/ zaujaly mě ty sedačky :wink:
zverbo

#37 Příspěvek od zverbo »

jarda píše:Pre mňa je najužitočnejšie keď predávajúci uvedie v nadpise tú najzaujímavejšiu výbavu ktorá odlišuje tie naozaj nadštandardne vybavené autá... v prípade E39 by to bolo niečo ako "DSP, masážní sedačky, el.kufr atd."

Elektrika kufru - co to je??? Moj kufor sa otvara znutra alebo tlacitkom na klucoch alebo mechanicky klucom inak sa neda otvorit, ma odskok po odomknuti - to je ono???

Ale do nadpisu nemozes uviest polku vybavu - ked kukam nejake inzeraty tak kukam hlavne po obrazkoch tie mi povedia vsetko.
zverbo

#38 Příspěvek od zverbo »

Matthes píše:Tak když už se bavíme o té lepší výbavě v E39kách tady jeden inzerát vypadá zajímavě http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/in ... aha-zapad/ zaujaly mě ty sedačky :wink:

Taky dobry! - nemaj vyhrev ale zato se lamou, budou urcite plne v elektrike, pamat to je jasne + urcite pamet spetakou, volant v ele. s pamatou???, nic v Mku.
zverbo

#39 Příspěvek od zverbo »

Na fotce v kruzku co to je???
Ja ma 528i p.face a toto je ta 530d face a v motory to nemam ale je tam plac nato, je to nieco dolezite???
Je to jen nejaky vzduchovod, alebo chladenie alebo?
Přílohy
5087472-bmw-530-9.jpg
5087472-bmw-530-9.jpg (171.35 KiB) Zobrazeno 1887 x
Misanek

#40 Příspěvek od Misanek »

Přívod vzduchu ke vzduchovému filtru. Ty to tam nemáš nejspíš proto, protože máš úplně jinačí motor. Nenapadlo tě to? :wink:
Odpovědět