Perunwit. : Stýská se ti co ? Pak si kup ale pořádnej motor ona 2,5i časem omrzí a chce to V8 stačí svezení a hned člověk vidí zase BMW uplně někde jinde.
Pokud někam dojedeš krásnou E38 s xenony a pěknými koly bys čuměl jak na tebe lidi zíraj ... Ale je pravda že krásná E34 má furt něco do sebe. V německu jsou tyto auta už pěkně na vzestupu a ceny jdou stále nahoru...
Jojo.. to nezastírám, roním slzy kdykoli nějakou pěknou vidím... teď o víkendu tu jezdila nějaká buď 540 nebo M5, protože to bylo neskutečný jak od volnoběhu urvával zadní kola na světlech měl sem rohlík jako blázen, mladá se mi smála a já byl hepy
E38 je už něco jinýho, je to tak trochu mafioso kchár, E34 byla jako buchar, když někam zapadla, tak každej čuměl kdo z toho vyleze.
Kdyby mi to jinak krásný auto nehnilo na místech, o kterejch sem věděl jenom já, tak bych jí v životě neprodal
No jo E34 hnije uplně všude a pokud ne tak stejně hnije ...
To abys měl nějakou leštěnku koupenou a jen v garáži na pěkné dny. A když už tak 540i nebo M5 at to stojí za to.
Já si ted udělal leštěnku z e38 a přijde mi to jako raketoplán oproti e34.
Mladá furt jak je to úžasné ta 7er a furt o ní básní. Jedeme a ticho jak v hrobě a krásně si plujem krajinou ...
Na jaře asi dám LPG a budu mít jako denní auto na jaro-leto-podzim a popřemýšlím zda i na zimu nebo si nechám E34 na zimu.
E34 už nic nerozhodí přežila 20let a pul mega za sebou takže jako zimní auto proč ne, kdyby nebyla tak orezlá uplně všude asi bych ji v zimě netrápil. Ale té je to ted uplně jedno.
E39 540i je mraky ...ale starší model e34 jak šafránu.
Jinak kdybys měl e39 540i roky 96 - 98 bez vanosu tak to je taky blbuvzdorný motor kterej není tak problémovej a náročnej na servis jako je novější od 98mého asi 8mej měsíc a dál jsou i díly mnohem dražší atd...
Takže za 50-150k koupíš v pohodě jak e34 tak e39
Problém bude spíše sehnat manuál pokud na něm trváš.
ta byla i taky na klubu,člen mitman,prodáno,každopádně bych šel do e34 V8,taky jsem jí jeden čas hledal,ale jsem slabší povahy a prostě jsem to nevydržel .Na fotkách vždy moc pěkný majitel slibaval hory doly a přitom skutek utek .Tak jsem to na nějaký čas opět zabalil a uvidíme jak bude vypadat trh z jara příštího roku.Chtěl jsem to jako víkendovku a hledal už pouze 540i ačkoliv jsem začínal své nekonečné hledání na 525i,časem jsem zjistil že je to blbost a hledal něco trochu víc zajímavějšího.
Asi to musí bejt pěkné drama hledat pěknou 540i e34 ...a nečekal bych jen tady v ČR ale třeba i po SK nebo PL či DE a mít peníze v kapse a udělat si ROADTRIP třeba na 2-3dny a to by v tom byl čert aby jsis něco nedovezl.
Nebo si počkat na to až se budou prodávat ... ale to je spousta času raději bych vybral třeba 2-3kusy po trase a jel na výlet... a jedno si snad dovezeš.
tady jedno auto na zážitky a troufnu si tvrdit cena klesat u M5 nebude.
Pokud bude v pěkném stavu prodáš ji kdykoliv i dráž.
Neskoncil jsem u 530d,to je pojezd kazdodenni,do kazdeho pocasi na zimu,pro rodinu apod,tam se nema co vydendat,to je stroj nadpozemsky a neznicitelny se kterym si clovek uzije hodne zabavy
e34 bude jenom moje,pro ty nejhezci dny v roce
U te M5 bych necekal za ty penize zrovna top stav,ta uz se na inzerci nejaky ten patek potuluje.
Čte se to opravdu hezky, když mám doma 540i v manuálu. Měl jsem několik E34, 524td, 525 tds, 525i a musím říci, že každá měla něco dosebe, ale 540i je prostě boží. Zkus vydržet, možná ji budu prodávat, vše záleží na tom jestli seženu pěknou M5 samozřejmě E34.
Poface, široká kapota, zrcátka a maska.. metla lak, pěkná leštěnka, tónovaný skla, snížení na podvozku a 17"/18" kola, přední spoiler s pořádnou radlicí.. a získáš si hned respekt v ulicích
Koženej intoš a sportsitze.. jo E34 má rozhodně smysl
každopádně. Když jsem s tím někam strčil čumák, vždycky mě hned někdo pustil. Stačily výrazný 17ky s pořádnejma límcema, tmavý skla a pěkně navoskovat a bylo jasno
To Perunwit:Prosímtě jak v přispěvku popisuješ nutnost katů při koupi to jen pro to aby byla představa kolik má auto najeto nebo kuli něčemu jinemu?Díky