Jsem taky z Olomouce a v Enseladu jsem potreboval neco na 524 td ktera nebyla pojizdna, ale byla od te jejich firmy asi 2min jizdy autem. Panove naslibovali ze urcite prijedou vzali si i vizitku a pak se na to vysrali takze muj nazor je FUCK OFF all authorized BMW dealers:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Originál zaslal Danny [B]Jsem taky z Olomouce a v Enseladu jsem potreboval neco na 524 td ktera nebyla pojizdna, ale byla od te jejich firmy asi 2min jizdy autem. Panove naslibovali ze urcite prijedou vzali si i vizitku a pak se na to vysrali takze muj nazor je FUCK OFF all authorized BMW dealers:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Jo jo, jak nemáš káru za milion a půl, tak pro ně nejsi zajímavej. Drbani. Kde je ten duch BMW? Přece by mělo platit, že a? máš fungl nový, nebo patnáct let starý báwo, tak máš pořád kvalitu a patříš do jisté komunity. Vždy? je to pro ně reklama, že jsou jejich auta atraktivní i po 20-ti letech... Ale takhle to asi berou jen v Německu.
FUCK OFF all czech authorized BMW dealers. :321:
To ještě nic není. Před měsícem jsem volal do AuTecu za kolik mi naplní klima. Zkouška těsnosti a odvakuování 1500,- a chladící medium za 2960,-. Nakonec jsem to nechal udělat v BMW Auto Grál Děčín za 1740,- Kč. Nu není BMW jako BMW.
Jde prehodit jenom sedak.Je tam nacvaknutej na takovych plastovych drukach.Musis ale opatrne, jinak je zlames.Mel jsem ho doma,ale s jinou barvou hadru.Tak mam alespon tu bocnici.Ted jeste sehnat schopnyho calounika.
Pokud jde o calounika- o jednom bych vedela,ale tady u nas. Meli jsme na zadni sedacce vytrhany matros ve svech. Cely potah sundal a predelal tak, aby to vyslo. Maximalni spokojenost. ma i neco malo matrose na vyber, ale neni toho moc. Co jde, to opravi. Stalo me to 150 kacek a mel to do druheho dne. Ale po domluve by to slo i na pockani-povidal.
Pokud jde o calounika- o jednom bych vedela,ale tady u nas. Meli jsme na zadni sedacce vytrhany matros ve svech. Cely potah sundal a predelal tak, aby to vyslo. Maximalni spokojenost. ma i neco malo matrose na vyber, ale neni toho moc. Co jde, to opravi. Stalo me to 150 kacek a mel to do druheho dne. Ale po domluve by to slo i na pockani-povidal.
:super: Dobrej tip. Trošku se mi rozjíždí šev na zadní sedačce, tak kdybych měl cestu okolo, obrátím se na tebe. Ď :ucta:
Uz taky nekoho mam.Prece jenom v Lbc je to bliz nez v Horovicich.Ale jinak dobrej tip.
Originál zaslal Anonym [B]shrek: Toz to mate na ty e36 nejake levne....ja si jdu zitra pro koni sport tlumice (zatim enom na predek,bo nejsou money:(( a kus stoji 6100...