Na jare sem si tyhle Brisky koupil,nadsene namontoval a vyrazil poznat ten udavanej rozdil.Po pul kilometru sem ho fakt poznal,jelo se jen na pet valcu.Vymenil sem ji teda za novou a vyjel.Za pul hodky sem domu priskakal uz jen na ctyri.Sou to smejdi a zkoncily v popelnici.Moc pekne sem si zajezdil,nedal bych je ani do sekacky na travu.
Jezdim ted na Boschky a no problem.:ucta:
Je to kazdyho vec, ja snimi problem nemel, mel jsem je v Lancii HF Turbo, E30 325E,Clio Williams 2,0 16V a E36 320i. Vzdy jsem je menil tak po 15tis... Ted uz mi je to fuk, do TDSa je asi nenasroubuju.
Mi říkal můj servisák, že si chtěl polepšit a dal na svýho tříkilovýho medvěda tyhle čtyřkontaktový místo dvou a bylo to prý horší. Tak jsem na jeho doporučení nedal ty čtyřkontaktový, ale dvou jak je dává výrobce a v pohodě. Předtím jsem měl NGK Racingy a řeknu Ti, že si nejsem vědomej žádnýho rozdílu.
Sice mám jen žraloka, ale zkoušel sem několik druhů svíček.
Nejdřív champion-slo to.
Boch- jedna elktroda- docela gut
Brisk- nic moc, byl sem z nich zklamanej
Boch- 4 elktrody- dobrý, na starym motoru to bylo znát-absolutní spokojenost
Tak pánové měl jsem HONDU CRX dal jsem tam LGS a ukáply, jedině NGK-R nic lepšího nenajdete ještě DENSO nejsou špatný. Opravdu si dejte POZOR!!! Reklama v D tuningu je taky placená, za prachy vám tam otisknou i hovno z velblouda.
Heini
Originál zaslal Oister [B]Tak pánové měl jsem HONDU CRX dal jsem tam LGS a ukáply, jedině NGK-R nic lepšího nenajdete ještě DENSO nejsou špatný. Opravdu si dejte POZOR!!! Reklama v D tuningu je taky placená, za prachy vám tam otisknou i hovno z velblouda. Heini