Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 318TDS kombajn - váš názor?
No, myslím, že sem slyšel dost. Děkuju všem i těm drsnějším. Cenu nevím, nechtěl jsem ji řešit, dokud nebudu mít jistotu, že je to ppřinejmenším zajímavý auto. Opravdu mi u tohodle auta, jakožto druhýho aua přibližovadla pracanta, šlo výhradně o spotřebu, špatně to auto taky nevypadá, el okna to má všecky, ty sedáky elektrický to má, kůži ne, což sem rád, el šíbr jo, zrcátko pochybuju, že sou zatmavovací, CD jo -Kenwood, klimu to má tu dvojitou, alu má nový nedávno teď nevím jestli sou 17 nebo 16 + nový gumy, vel.BC PDC ASC bohužel nevím co znamená, tudíž anijestli to má, stav fakt pěknej, auto si dovezl z německa sám, servisku nevím.
Samozřejmě nejlepší radu použiju, svezu se v tom a uvidím, ale z Vašich rad tomu moc nedávám (o;
To M3maniac, možná se mne to dotklo neprávem, asi sme každej jinej, vo nic nejde, v pohodě. BTW rozhodně sem nechtěl slyšet, že je to pecka atd.. chtěl sem objektivní posouzení, zda to auto za něco stojí a poslouží mi na to na co jsem psal, že ho chci, tedy na tuctový svezení a práci...což sem se nakonec dozvěděl, takže všem děkuju...
Samozřejmě nejlepší radu použiju, svezu se v tom a uvidím, ale z Vašich rad tomu moc nedávám (o;
To M3maniac, možná se mne to dotklo neprávem, asi sme každej jinej, vo nic nejde, v pohodě. BTW rozhodně sem nechtěl slyšet, že je to pecka atd.. chtěl sem objektivní posouzení, zda to auto za něco stojí a poslouží mi na to na co jsem psal, že ho chci, tedy na tuctový svezení a práci...což sem se nakonec dozvěděl, takže všem děkuju...
-
- Kontaktovat uživatele:
KaZaN píše:No, myslím, že sem slyšel dost. Děkuju všem i těm drsnějším. Cenu nevím, nechtěl jsem ji řešit, dokud nebudu mít jistotu, že je to ppřinejmenším zajímavý auto. Opravdu mi u tohodle auta, jakožto druhýho aua přibližovadla pracanta, šlo výhradně o spotřebu, špatně to auto taky nevypadá, el okna to má všecky, ty sedáky elektrický to má, kůži ne, což sem rád, el šíbr jo, zrcátko pochybuju, že sou zatmavovací, CD jo -Kenwood, klimu to má tu dvojitou, alu má nový nedávno teď nevím jestli sou 17 nebo 16 + nový gumy, vel.BC PDC ASC bohužel nevím co znamená, tudíž anijestli to má, stav fakt pěknej, auto si dovezl z německa sám, servisku nevím.
PDC - park distance conrol - parkovací senzory
BC - board computer - palubní počítač (velkej má myslim 10 talčítek)
ASC - protiprokluz
pokud bude do 200tis tak bys o tom moh uvazovat, ale osobne bych tenhle motor nechtěl.
-
- Kontaktovat uživatele:
KaZaN píše:No, myslím, že sem slyšel dost. Děkuju všem i těm drsnějším. Cenu nevím, nechtěl jsem ji řešit, dokud nebudu mít jistotu, že je to ppřinejmenším zajímavý auto. Opravdu mi u tohodle auta, jakožto druhýho aua přibližovadla pracanta, šlo výhradně o spotřebu, špatně to auto taky nevypadá, el okna to má všecky, ty sedáky elektrický to má, kůži ne, což sem rád, el šíbr jo, zrcátko pochybuju, že sou zatmavovací, CD jo -Kenwood, klimu to má tu dvojitou, alu má nový nedávno teď nevím jestli sou 17 nebo 16 + nový gumy, vel.BC PDC ASC bohužel nevím co znamená, tudíž anijestli to má, stav fakt pěknej, auto si dovezl z německa sám, servisku nevím.
Jasný, podle mě jestli to chceš jako přibližovadlo a pracanta tak si myslím že to je v pohodě, ne? Samozřejmě 325tds by byla lepší, ale když je to takhle tak co?:) Svez se a uvidíš, sice to nebude žádnej extra polet, ale zase to bude pracant se slušnou výbavou a kastlí BMW co bude jezdit třeba za 6l nafty (to jsem plácnul, nevím kolik si to vezme ale tak nějak to asi bude?)

Shrek píše:Lukáš píše:318TDS je strašnej motor, nepovedenej, a s*al se snad už ve fabrice, to už raději 316i
Hej, jak to může bejt nepovedenej motor, když je to mechanicky přesně 2/3 M51čky?... to bych rád věděl, od BMW fachmana
No sorry shreku,v tom,že to jsou 2/3 325ky máš sice pravdu,ale podle mně to je na diesla malej obsah a malej výkon..... on asi myslel nepovedená kombinace.... to jako kdyby udělali nějakou new isetu 0,8 td tak by to byl povedenej motor ,protože to je 1/3 tds?

skautik píše:kolik to ma? 66kw dyt to ma kazdej druhej diesel u nas
jéje, ses do toho auta nějak zamiloval,jako obsah 1665 mi naháni strach,při pomyšlení na výdrž motoru.... je to podle mně malej výkon na kombi a proto si myslím,že skoro určitě mu každý dával...aby mohl předjíždět a jezdit trochu svižně.... ale možná se pletu a je to supr držák.Je to jen můj názor,že bych to nechtěl.
-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:skautik píše:kolik to ma? 66kw dyt to ma kazdej druhej diesel u nas
jéje, ses do toho auta nějak zamiloval,jako obsah 1665 mi naháni strach,při pomyšlení na výdrž motoru.... je to podle mně malej výkon na kombi a proto si myslím,že skoro určitě mu každý dával...aby mohl předjíždět a jezdit trochu svižně.... ale možná se pletu a je to supr držák.Je to jen můj názor,že bych to nechtěl.
bavil semk se o tom s klukama na dilne, a kazdej nezavisle na sobe mi rekli ze ten motor stoj iza pikacu....prej kdyz ropu tak aspon 325td, spis dobry tds......
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
KaZaN píše:BMW 318TDS kombajn - váš názor?...
Vetsina lidi na tomto foru si koupila BMW pro dynamicke parametry, pro zazitek z jizdy, takze ti 318tds nedoporuci. Stejne bys dopadl zeptat se na Octavii 1.9tdi 66kW. Proste PSu neni nikdy dost

Dost lidi na tomto foru ma BMW jako druhe nebo treti auto, na jako delnika na denni jezdeni. Tim se vysvetluji nektere prehnane reakce

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
M3maniac píše:KaZaN píše:Není nad kutlivovanou diskuzi koukám![]()
A jak moc hluchý to jako má bejt? Jakej má todle auto krou?ák? Je to tak hluchý, že se s tím nedá jezdit? Je to víc hluchý než třeba 1.6 benzín v Golfu kombi? Nebo?
No ja to pojal humorně,protože tady to kultivovaně nemá moc smysl.... jak se můžeš u takového obsahu ptát na krou?ák? no 325tds má slušné jízdní vlastnosti ale představit si todle v kombíku si neumím.... jinak jezdit se dá i v embargu ( škoda 1000 MB) ale tu koupíš za 1000Kč....jako 325tek tds je docela dost,tak pokud chceš BMW v ropě tak hledej tam.Hlavně tu zas příště nepiš ,že máš libovou 325td z roku 91 s origo 130tkm....
Tak to je ligové .......

-
- Kontaktovat uživatele:
KaZaN píše:Jen podtýkám, že to má 120koní, díky čipu, a? už je odkudkoliv, údajně ovšem přímo od BMW. Otázka je jestli je k lepšímu nebo k horšímu, jestli s čipem nedostával motor ještě víc na zadek (o:
30 koniku z čipu....no myslim si že to dostavalo pěknej kouř, tenmotor sam o sobě neni žadnej zazrka kvality a s čipem bude ještě vic namahanej.....no kašlal bych na to.
Lukáš píše:KaZaN píše:Jen podtýkám, že to má 120koní, díky čipu, a? už je odkudkoliv, údajně ovšem přímo od BMW. Otázka je jestli je k lepšímu nebo k horšímu, jestli s čipem nedostával motor ještě víc na zadek (o:
30 koniku z čipu....no myslim si že to dostavalo pěknej kouř, tenmotor sam o sobě neni žadnej zazrka kvality a s čipem bude ještě vic namahanej.....no kašlal bych na to.
hmm podle me se to bude srat stejne jako 2.5tdso, tedy nemusi s tim nic byt, nebo tam take muzes obcas neco menit

No to by mne zajímalo, jestli čipem se ten motor ušetřil, protože na něj třeba nebylo nutný tak šlapat, aby jel a nebo jestli se čipem, tím že podával větší výkony, víc utrápil. Ale asi je to fakt individuální jak to kdo prasil nebo ne. U tohodle vím, protože sem s ním mockrát jel (jako spolujezdec), že se k němu chová slušně, natočí, nechá chvilinku ohřát, pak nejdřív v klídku, netrápí ho studenej... ale každej den sem u toho nebyl (o;
Teď trošku z jiný stránky, jak je to auto na tom s místem? Co lidi vzadu, budou brečet? A co kufr, velkej, malej, střední, vlez do kufru je doufám dost velkej. Uměl by někdo porovnat s Golfem Variantem?
Teď trošku z jiný stránky, jak je to auto na tom s místem? Co lidi vzadu, budou brečet? A co kufr, velkej, malej, střední, vlez do kufru je doufám dost velkej. Uměl by někdo porovnat s Golfem Variantem?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
KaZaN píše:... vím, protože sem s ním mockrát jel (jako spolujezdec)...
No kdyz jsi s nim tolikrat jel, tak jsi se mohl podivat i do kufru, ne? A staci obejit par bazaru a nekde Golfa Variant najdes a muzes porovnavat.
Jak pise Bombarder, stejne uz si rozhodnuty.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition