Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotreba 330i automat 2001
-
- Klubové ID: 238
dsvatos píše:Jezdit v otáčkách nejvyššího momentu neznamená nejnižší spotřebu !! To já bych musel mít nejnižší spotřebu ve 140 a to fakt nemám.Existuje taky něco co se jmenuje měrná spotřeba.. A spotřeba záleží taky na rychlosti. Nejmenší spotřeba je okolo těch 80-100 na nejvyšší kvalt a samo s lehkou nohou..

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
A kolik tam ve 130 na šestku máš otáček? Pochybuju že 1500.. Pokud je tam normálně přes 2 tisíce, musí to brát míň než na pětku. Od toho tam ta šestka je, ne?kosh píše:dsvatos píše:Jezdit v otáčkách nejvyššího momentu neznamená nejnižší spotřebu !! To já bych musel mít nejnižší spotřebu ve 140 a to fakt nemám.Existuje taky něco co se jmenuje měrná spotřeba.. A spotřeba záleží taky na rychlosti. Nejmenší spotřeba je okolo těch 80-100 na nejvyšší kvalt a samo s lehkou nohou..
A to taky není pravda protože v mém případě bych auto podtáčel a žralo by mi to víc. Třeba když jedu 130 na šestku tak mi to žere víc než kdybych jel na pětku

-
ted nevím, ale 6 co se týče spotřeby, bych rychleji než ve 150 nedal. Zeptej se třema M3maniaca, už jsem s nim tuhle naprosto nepodstatnou věc u eMka řešildsvatos píše:A kolik tam ve 130 na šestku máš otáček? Pochybuju že 1500.. Pokud je tam normálně přes 2 tisíce, musí to brát míň než na pětku. Od toho tam ta šestka je, ne?kosh píše:dsvatos píše:Jezdit v otáčkách nejvyššího momentu neznamená nejnižší spotřebu !! To já bych musel mít nejnižší spotřebu ve 140 a to fakt nemám.Existuje taky něco co se jmenuje měrná spotřeba.. A spotřeba záleží taky na rychlosti. Nejmenší spotřeba je okolo těch 80-100 na nejvyšší kvalt a samo s lehkou nohou..
A to taky není pravda protože v mém případě bych auto podtáčel a žralo by mi to víc. Třeba když jedu 130 na šestku tak mi to žere víc než kdybych jel na pětku
-
zas takový rozdíl tam není. 6 funguje už od 100 km/h ale co se týče spotřeby tak ji tam má smysl dávat až od 150 km/h. Ale tohle vůbec neřešímdsvatos píše:Kosh: To je ta šestka oproti pětce tak dlouhá a těžká? Tak jako možný to je - jednička až pětka je třeba poskládaná "sportovně" a šestka je tam fakt jen jako rychloběh...