Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
topení e36... prosím radu
Zdravim mam taky takovi podobny problem mam E36 RV 95 325tds manualní klima
Mam problem s tim ze mi vubec nefunguje ten stredovi panilek klimy rychlosti ventylatoru jdou (ježka jsem už spravil ) ale netopi mi to vubc do topeni když jsem skoušel tak jedna trubka je horka a dvě chladne je na vstupu do topeni ještě nějaký elektroventyl ktery by mohl bit zavreny a pokud je kde bych ho měl hledat popripade jak rozeberu sředovy tunel abych se k tomu topeni lip dostal mam sundane jen kryty pod volantem a pod kastlikem spolujezdce pujde tam někde ten elektroventyl najit (pokud tam je) mechanycke tahla vzduchu funguji dik za jakykoliv prispěvek
Mam problem s tim ze mi vubec nefunguje ten stredovi panilek klimy rychlosti ventylatoru jdou (ježka jsem už spravil ) ale netopi mi to vubc do topeni když jsem skoušel tak jedna trubka je horka a dvě chladne je na vstupu do topeni ještě nějaký elektroventyl ktery by mohl bit zavreny a pokud je kde bych ho měl hledat popripade jak rozeberu sředovy tunel abych se k tomu topeni lip dostal mam sundane jen kryty pod volantem a pod kastlikem spolujezdce pujde tam někde ten elektroventyl najit (pokud tam je) mechanycke tahla vzduchu funguji dik za jakykoliv prispěvek
-
- Kontaktovat uživatele:
Fx píše:Tam bude chyba v drátech, kontaktech nebo vedení přímo na skle... Ale tohle hlavně vůbec nesouvisí s původním tématem
To ne no,ale kdyz ja nemam pravo zakladat nove prispevky tak se musim nekam na*rat.. Muze tam byt chyba i v nejakych relatkach nebo tak?Kdyz to na panelu zapnu tak to sviti.. ale netopi..

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co, už to odvzdušnění někdo vyzkoušel. Mám ten samej problém, sakra.
Ve měste se to po chvili dostane do pulky a pak vyjedu mimo mesto a jde to dolu, až k okraji modrý. A nebudu tvrdit, že je v autě nějakej hic. Stava se to při nízkých teplotách.
Ještě sem se dozvěděl, že to muže bejt ještě v nějakejch ventilech, nebo co. Nevíte někdo, kde je najdu a jak je vyzkoušim? Je pravda, že v létě klima taky moc nechladí. Myslel jsem, že je potřeba doplnit tu kapalinu, ale ted nevim. Kdyžtak poraďte.
Díky

Ještě sem se dozvěděl, že to muže bejt ještě v nějakejch ventilech, nebo co. Nevíte někdo, kde je najdu a jak je vyzkoušim? Je pravda, že v létě klima taky moc nechladí. Myslel jsem, že je potřeba doplnit tu kapalinu, ale ted nevim. Kdyžtak poraďte.

Díky
Zdravím..tak forum opet otevrene a ja mam problem.. Je hodně podobný jak se tady píše, tak toho využiju. Mám e36 compact 316i, manuální klimu. Netopí, chladič jsem odvzdušnil, vodu s fridexem dolil. Pořád stejný, termostat se drží takže tím to určitě není. Zapnu na nax topeni a na max větráček ale teplo ani za nic...jenom když motor vyženu do 4 tisíc otáček. Pak už to topí. V čem by mohl být problém a co s tím? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
John112 píše:Tak co, už to odvzdušnění někdo vyzkoušel. Mám ten samej problém, sakra.Ve měste se to po chvili dostane do pulky a pak vyjedu mimo mesto a jde to dolu, až k okraji modrý. A nebudu tvrdit, že je v autě nějakej hic. Stava se to při nízkých teplotách.
Ještě sem se dozvěděl, že to muže bejt ještě v nějakejch ventilech, nebo co. Nevíte někdo, kde je najdu a jak je vyzkoušim? Je pravda, že v létě klima taky moc nechladí. Myslel jsem, že je potřeba doplnit tu kapalinu, ale ted nevim. Kdyžtak poraďte.![]()
Díky
ja to odvzdusnil ale nepomohlo. tak jsem vymenil termostat a ihned rozdil. teplota drzi a je teplo aji v techto mrazech

-
- Kontaktovat uživatele:
boss1 píše:John112 píše:Tak co, už to odvzdušnění někdo vyzkoušel. Mám ten samej problém, sakra.Ve měste se to po chvili dostane do pulky a pak vyjedu mimo mesto a jde to dolu, až k okraji modrý. A nebudu tvrdit, že je v autě nějakej hic. Stava se to při nízkých teplotách.
Ještě sem se dozvěděl, že to muže bejt ještě v nějakejch ventilech, nebo co. Nevíte někdo, kde je najdu a jak je vyzkoušim? Je pravda, že v létě klima taky moc nechladí. Myslel jsem, že je potřeba doplnit tu kapalinu, ale ted nevim. Kdyžtak poraďte.![]()
Díky
ja to odvzdusnil ale nepomohlo. tak jsem vymenil termostat a ihned rozdil. teplota drzi a je teplo aji v techto mrazech
Jj, odvzdušnění a dolejvání fridexu je k ničemu. Kolik stojí ten termostat? A kde ho nejdu, a jak složitě se dá vyměnit? Díky