Na přední nápravě mám pneu 225/35, ráfek 8,5 x 19.
Na zadní nápravě mám penu 255/30, ráfek 9,5 x 19.
Pasují bez problémů, nic neškrtá. ET si nepamatuji. Pochopitelně je jízda tvrdá, ale oproti 18" to není nějak zásadní rozdíl. Podvozek odchází taky podle toho kde a jak se s tím jezdí. Když se nejezdí po Praze a vyhýbá se dírám, tak to jde.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
19 alu na 46ku... problém?
Martin330 píše:Na přední nápravě mám pneu 225/35, ráfek 8,5 x 19.
Pasují bez problémů, nic neškrtá. ET si nepamatuji. Pochopitelně je jízda tvrdá, ale oproti 18" to není nějak zásadní rozdíl. Podvozek odchází taky podle toho kde a jak se s tím jezdí. Když se nejezdí po Praze a vyhýbá se dírám, tak to jde.
Zdravím díky za info jinak můžeš mi poslat nějaký foto docela by mě to zajímalo jak to vypadá... díky
Davsa píše:Martin330 píše:Na přední nápravě mám pneu 225/35, ráfek 8,5 x 19.
Zdravím díky za info jinak můžeš mi poslat nějaký foto docela by mě to zajímalo jak to vypadá... díky
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=421