cybernetworm píše:Joj taky bych řekl že to v podstatě smysl nemá. Ovšem kdyby každá M3 měla oněch 300kobil tak by to taky bylo o něčem jiném. Sehnat pěknou je skoro nemožné a to i v němec je to poslední dobou nějaká bída se mi zdá, možná jen blbě koukám... Předělat brzdy není taková investice, podvozek též ne. Spíše jde o to že někdo si rád hraje, a prostě koupit jen M3 třebas mu nepřináší toliko radosti, jako ladit a ladit a kravit...
Bída to neni, jen to už dávno není o těch 200k kč, jak tady lidi všude píšou :-/
Jako že pod 200 šrot? dalo by se předpokládat no. Jen mě přišlo že je méně kusů obecně, než třebas před dvěma roky.
Proto jsem mínil že je i řešení sehnat zachovalou 328i a hodit tam supercharger kit a možná to vyjde levněji, nehledě na to když se na motoru něco po... tak to cenově vyjde malinko níž než s M3.
Na druhou stranu je skoro blbost mít 300kobil a více na silniční provoz, tam to postrádá skoro smysl, a na okruhy pak se uplatní i podvozek a brzdy kde je na tom M3 jinde no.
cybernetworm píše:Na druhou stranu je skoro blbost mít 300kobil a více na silniční provoz, tam to postrádá skoro smysl
prej nesmysl 286 ti je po 100km málo výkon je droga
da se koupit hnus fialovej s novým motorem za par susnu , a nebo taky vyvoněná kastle s mrtvým motorem cena nikdy nezarucuje stav vozidla , clovek musí mit i oci na necem jinym než ceně
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
No to já se jen tak obhajuji ) popravdě by mi to také nevadilo, ono jde spíš o tu akceleraci než nějakou V-max a tam je prostě ten výkon hodně příjemný no...(jestli by nebylo jednoduší tam dát malej obvod kol a rychlejší převody, možná by to vyšlo levněji:))).
Ale do doby než přijdeš o ŘP a peníze. Jezdit podle předpisů by pak stačila fab htp(a i stím se samo dájí por. před.).
Kua jsem tu přečetl nápad oturbit M50 za pomocí svodů z R6 dízlovích svodů....a teď mě to nedá spát...jaký je rozdíl v těch svodech...vono by v podstatě šlo použít i originální turbo...kolik tlačí? sednou vůbec svody na števty origo svodů?
to nevím,ale koukal jsem tak různě, a někdo to měl udělaný taky tak že měl org. svody,a na přírubě měl teprve přidělaný turbo,org. myslím že jak se to rozdvojuje (litina) a z toho to měl napojený na jednu větší rouru a potom turbo,jde to udělat snást všechno,ale je s tím moc práce ,nebo to udělat jak to mají TDS,mají tam i hodně místa okolo motoru a turba,taky to jde udělat,jenom to chce vědět jak....
Právě že by mě to hodně zajímalo cena M50 je už relativně nízká, dílů k mání hodně a vždycky jsem si přál si s tím zkusit pohrát....nemáš ponětí kolik tlačí to origo turbo z TDSa? Jsem se koukal na té svody a podle ETK jsou naprosto jiné. Jak to má vlastně TDSo udělaní?
nemůžeš dát naftový turbo na benzina,jsou tam úplně jiný teploty,svody na tds jsou jiný...příruba k hlavě je myslím trojůhelníková a u M50 je obdělníková nebo čtvercová ted nevím přesně... přes 1bar tlačí určitě
jj už jsem to taky koumal, svody by neseděli, tubo by použít šlo, ale rozhodně by se nedožilo velké životnosti a pak je tu otázka zdali vidina výkonu které by doneslo půl baru, stála za tu námahu