Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 - koupe 330i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
FrankDrebin

#21 Příspěvek od FrankDrebin »

Whizour píše:
FrankDrebin píše:
Whizour píše:Ahoj já mám e90 330i motor N52 s výkonem 190 kW (254 hp) 300 Nm rok výroby 2005 a žádnej problém. Maximální spokojenost a to mu dávám dost na prdel. Určite ho vem, pokud ti nevadí trochu větší spotřeba. Ten zvuk je super a výkon ti bude chvilku stačit.

Díky za reakci :wink:

Nebude Ti vadit, když se zeptám kde jsi auto kupoval a zda bylo nové? :) Jde mi i o případné zkušenosti při koupi ojetého auta v zahraničí :)

A jakou tedy máš spotřebu? Taky do toho leješ N98? :)

kupoval jsem ho před dvěma lety v německu (za strašný love) a vše v klidu. Liju do toho nejlepší benzín kterej můžu koupit, záleží benzinka od benzinky. Kombinovaná spotřeba, lehká noha 8-9 a normálně svižná cesta( dálnice kolem 200 jinak 150) 10-11, když plnej a fakt ostrá jízda pořád 6 tis. otáček tak i 16, ale to je opravdu extrém!!. Takže tak. Ale pokud ti to neva tak super, já bych si teda teď už kupoval 335i, turbo je turbo. Ale motor má super zvuk v otáčkách a jede skvěle.. Pokud chceš vědět ještě něco, tak klidně napiš..

Tak ta spotreba je paradni, bal jsem se, zda me rychly dalnicni presun "nesezere" :)
FrankDrebin

#22 Příspěvek od FrankDrebin »

Whizour píše:
Whizour píše:
FrankDrebin píše:[quote="Whizour"]Ahoj já mám e90 330i motor N52 s výkonem 190 kW (254 hp) 300 Nm rok výroby 2005 a žádnej problém. Maximální spokojenost a to mu dávám dost na prdel. Určite ho vem, pokud ti nevadí trochu větší spotřeba. Ten zvuk je super a výkon ti bude chvilku stačit.

Díky za reakci :wink:

Nebude Ti vadit, když se zeptám kde jsi auto kupoval a zda bylo nové? :) Jde mi i o případné zkušenosti při koupi ojetého auta v zahraničí :)

A jakou tedy máš spotřebu? Taky do toho leješ N98? :)

kupoval jsem ho před dvěma lety v německu (za strašný love) a vše v klidu. Liju do toho nejlepší benzín kterej můžu koupit, záleží benzinka od benzinky. Kombinovaná spotřeba, lehká noha 8-9 a normálně svižná cesta( dálnice kolem 200 jinak 150) 10-11, když plnej a fakt ostrá jízda pořád 6 tis. otáček tak i 16, ale to je opravdu extrém!!. Takže tak. Ale pokud ti to neva tak super, já bych si teda teď už kupoval 335i, turbo je turbo. Ale motor má super zvuk v otáčkách a jede skvěle.. Pokud chceš vědět ještě něco, tak klidně napiš..

Jo a k tomu kupu, něco si vyber V NĚMECKU pak zavolej M3 maniaka, on to proklepne a když bude vše oká tak tam zajede a doveze ti ho až před barák za nějakej peníz. Hlavně je dobrý že BMW rozumí a když ho kupuje tak ti zavolá a řekne jak auto vypadá a v jakým je stavu.[/quote]

Dekuju za info, uz jsem si tu o nem precetl cely vlakno :wink: Ale sehnat nejakou pekne vybavenou E90 za rozumnou cenu, to snad ani nejde :?
Whizour

#23 Příspěvek od Whizour »

Jestli chceš prodám ti svoji, chci 335i. Ale mám ji trochu upravenou, snížená, led světla vzadu, černý kola, černý lišty a ledvinky. Jestli chceš pošlu ti fotky, ale chci za ni moc, páč je v super stavu a v super výbavě.
FrankDrebin

#24 Příspěvek od FrankDrebin »

A kolik za ni chces? :)
Whizour

#25 Příspěvek od Whizour »

FrankDrebin píše:A kolik za ni chces? :)
hodně moc, páč je v super stavu a v super výbavě.Pokud chceš fotky a info, tak mi napiš na email michal.vystrcil@gmail.com Ahoj.
Odpovědět