Whizour píše:Ahoj já mám e90 330i motor N52 s výkonem 190 kW (254 hp) 300 Nm rok výroby 2005 a žádnej problém. Maximální spokojenost a to mu dávám dost na prdel. Určite ho vem, pokud ti nevadí trochu větší spotřeba. Ten zvuk je super a výkon ti bude chvilku stačit.
Díky za reakci
Nebude Ti vadit, když se zeptám kde jsi auto kupoval a zda bylo nové? Jde mi i o případné zkušenosti při koupi ojetého auta v zahraničí
A jakou tedy máš spotřebu? Taky do toho leješ N98?
kupoval jsem ho před dvěma lety v německu (za strašný love) a vše v klidu. Liju do toho nejlepší benzín kterej můžu koupit, záleží benzinka od benzinky. Kombinovaná spotřeba, lehká noha 8-9 a normálně svižná cesta( dálnice kolem 200 jinak 150) 10-11, když plnej a fakt ostrá jízda pořád 6 tis. otáček tak i 16, ale to je opravdu extrém!!. Takže tak. Ale pokud ti to neva tak super, já bych si teda teď už kupoval 335i, turbo je turbo. Ale motor má super zvuk v otáčkách a jede skvěle.. Pokud chceš vědět ještě něco, tak klidně napiš..
Tak ta spotreba je paradni, bal jsem se, zda me rychly dalnicni presun "nesezere"
FrankDrebin píše:[quote="Whizour"]Ahoj já mám e90 330i motor N52 s výkonem 190 kW (254 hp) 300 Nm rok výroby 2005 a žádnej problém. Maximální spokojenost a to mu dávám dost na prdel. Určite ho vem, pokud ti nevadí trochu větší spotřeba. Ten zvuk je super a výkon ti bude chvilku stačit.
Díky za reakci
Nebude Ti vadit, když se zeptám kde jsi auto kupoval a zda bylo nové? Jde mi i o případné zkušenosti při koupi ojetého auta v zahraničí
A jakou tedy máš spotřebu? Taky do toho leješ N98?
kupoval jsem ho před dvěma lety v německu (za strašný love) a vše v klidu. Liju do toho nejlepší benzín kterej můžu koupit, záleží benzinka od benzinky. Kombinovaná spotřeba, lehká noha 8-9 a normálně svižná cesta( dálnice kolem 200 jinak 150) 10-11, když plnej a fakt ostrá jízda pořád 6 tis. otáček tak i 16, ale to je opravdu extrém!!. Takže tak. Ale pokud ti to neva tak super, já bych si teda teď už kupoval 335i, turbo je turbo. Ale motor má super zvuk v otáčkách a jede skvěle.. Pokud chceš vědět ještě něco, tak klidně napiš..
Jo a k tomu kupu, něco si vyber V NĚMECKU pak zavolej M3 maniaka, on to proklepne a když bude vše oká tak tam zajede a doveze ti ho až před barák za nějakej peníz. Hlavně je dobrý že BMW rozumí a když ho kupuje tak ti zavolá a řekne jak auto vypadá a v jakým je stavu.[/quote]
Dekuju za info, uz jsem si tu o nem precetl cely vlakno Ale sehnat nejakou pekne vybavenou E90 za rozumnou cenu, to snad ani nejde
Jestli chceš prodám ti svoji, chci 335i. Ale mám ji trochu upravenou, snížená, led světla vzadu, černý kola, černý lišty a ledvinky. Jestli chceš pošlu ti fotky, ale chci za ni moc, páč je v super stavu a v super výbavě.