Cus lidi, tak jsem se byl dneska mrknout na tu E46 330d, o ktere jsem sem nedavno psal.
Majitel je velice prijemnej a vypada to, ze se o auto dost stara. Mimochodem, jedna se o Maikyho, kteryho nejspis nekdo budete znat..
Auto mi ukazal, provezl me v nem...
Jako laikovi mi na prvni pohled prijde vse v poho.. Nikde nic neklepe, nemlati, zatah je plynulej(hlavne brutalni

).
Co se vzhledu tyce, tak na to, ze se jedna o r.v. 2000 a 193tis km, vypada auto opravdu luxusne.. Exterier i interier. Moc se mi libi ta Mkova uprava.
Byl menenej termostat, potom pred 4tis desticky a kotouce. Zbytek bezne mensi zalezitosti.
Jeste pridavam nejake fotky, ktere jsem stahl z mailu.
Z ceho mam strach jsou vami upozornovane neduhy a rizika nakladu : cerpadlo, svody, vstriky...
Jako za chvili cerstve pracujici bych totiz nerad spadl do retezce oprav..
Nicmene, na vyber auta mam jeste cas, penize stale nemam.. Ale uvazuju uvazuju..
Btw stale resim i otazku benzin + LPG vs diesel.. Budu dost jezdit po meste a na to se zda byt nevyhodnej i LPG i diesel a u benzinu v motorizaci 323,325, ktera se mi zamlouva, bych asi musel hodne sahat do penezenky. Diesel kratkyma vzdalenostma moc nepotesim a LPG nevyuziju... Mimo mesto vyrazim spis strizliveji..