Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tuning sraz 26.7
-
- Kontaktovat uživatele:
Zezačátku naprostá nuda a chaos,nefunkční měření sprintů,lidi odjížděj domů...Odpoledne to začalo chodit,sprinty ok až na to,že prostě bez kategorií - což asi hodně lidí nenadchlo.Ale demolice byla cool a pak nějaké gumování,příště možná již docela dobrý sraz...
Z BMW jsem potkal - BAXON,VIR21,BUBI,FRANCIS,FUGO,FIDO,IVO a mozna dalsi ktere jeste neznam.
Fotky klasicky zde
HEERY and BAXON POWER:

Z BMW jsem potkal - BAXON,VIR21,BUBI,FRANCIS,FUGO,FIDO,IVO a mozna dalsi ktere jeste neznam.
Fotky klasicky zde
HEERY and BAXON POWER:
-
- Kontaktovat uživatele:
musim s HEERYM souhlasit.i když jsem se svim tranzitem doskakal až kolem 15.00---nikdo po mě nechtel při vězdu ani vindru-a to nejlepší ,co tu heery popisoval,se zatim chystalo.-(no holt vim,v kolik přijít k tomu nejlepšímu:) ).škoda že maník se starším zel.báwkem předvedl na gumovačce 3 až 4 kolečka,než uvařil vodu a urval plinovej pedál.-moh bejt dobrej-pořadatele ho oznacili jako místního-BEST KILLER.JINAK GUMOVAČKU VYHRAL WARTAS.(měřeno jako v natočto-aplausem diváků)-best tuning vyhralo černy polo--a sprintík NÁŠ BUBI.jako jedinej skromnej odjel před vyhlasením vytězů:bezzub: :bang: takže nevychutnal místo na bedně!!!!!!!!ale pohar za nim domu putoval!:super: .myslim že to tady nebylo zlí-bufetů dost,žadna fronta,vše docela přehledny a koukat bylo taky na co:boobs: !!!!!jinak ještě pro doplnění zde byl i murfas a andré.:cuz: :cuz:
Jo jo , presun byl gut, srazik taky , as na ty zensky ty mne zase dali....:1some: :2fuck: :2some:
...to se normalne nedalo ........:hmhm: .Milan mnel stesti ze prijel pozdejs, mnel totiz otevreny ucet u jednoho stanku s obcerstvenim,svelice prijemnou obsluhou a Andre mnel zraci den.Zral jak protrzenej.Celou cestu jsem si to zase vyslech......Moje bejvali BMW by to vyhralo,ted bych si vezl domu pohar...........:pako: .Akce byla gut.Pri prijezdu jsme se netrefili na tu spravnou drahu.Kamos se tam tocil na miste a gumoval,druhy s RS koktavkou skousel maximalku.Prijela obsluha od letiste a nechapal.Zacal prudit co tam vlastne delame.Tak sme se pokojne presunuli na tu spravnou drahu.Casomira na spryntech..... :shit: jinak dobry.Pro Bubiho.....
on mu tam kramsky snat dal .....:nos: jinak to neni mozne ze udelal Maserati.Kdo na tuto akcicku neprijel ohodne prisel.Tak se pochlapime a prijedeme v hojnem poctu na Mimon.
Jeste prikladam obr.Andreho auta , pro ty kteri ho neznaji.

Jeste prikladam obr.Andreho auta , pro ty kteri ho neznaji.
- Přílohy
-
- b4+.jpg (60.12 KiB) Zobrazeno 2744 x
-
- b4+.jpg (60.12 KiB) Zobrazeno 2744 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal bpytlik
[B]herry: nadherna fotka, fuckt zuppa.....
baxon: byl nejaky ten race motorka vs m3 jak sme se tu hadali kdysi???
Nebyl