Kdyz jsem byl malej tak jsem mel takovou pistolku na malinky plastovy kulicky, melo to i zasobnik a pripadala mi jak opravdova... S tim se ted hraje ten airsoft?
Lukas H. píše:Kdyz jsem byl malej tak jsem mel takovou pistolku na malinky plastovy kulicky, melo to i zasobnik a pripadala mi jak opravdova... S tim se ted hraje ten airsoft?
jo s tím hrajou malý děcka, já mám Heckler and Koch G36C, zásobník na 40 (realistickej) nebo na 450 (arkádovej) kuliček, kadence 850 ran za minutu, dostřel 80m, střelba, automat nebo poloautomat.
Lukas H. píše:Kdyz jsem byl malej tak jsem mel takovou pistolku na malinky plastovy kulicky, melo to i zasobnik a pripadala mi jak opravdova... S tim se ted hraje ten airsoft?
jo s tím hrajou malý děcka, já mám Heckler and Koch G36C, zásobník na 40 (realistickej) nebo na 450 (arkádovej) kuliček, kadence 850 ran za minutu, dostřel 80m, střelba, automat nebo poloautomat.
ja myslel ze G36 ma zasobnik na 30 naboju ... a kdyz jsem se po ty tvy hracce koukal tak vsude psali dostrel 50m .. tak nevim ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
ja myslel ze G36 ma zasobnik na 30 naboju ... a kdyz jsem se po ty tvy hracce koukal tak vsude psali dostrel 50m .. tak nevim ..
ma tam tuning vole..... natahnul si tu pruzinku a ted to strili dal
GeorgosAc píše:[quote="JaraX"][quote="GeorgosAc"][quote="patras"][quote="skautik"]muzu si do neho vystrelit Patrasi?
jasny dame valku paintballistu proti airsoftakum ...
ja budu dělat běžícího řízka..... kdo mě trefí v běhu může mi koupit pivo.
myslím že s mojí G36 a kadencí 850ran za minutu to nebude problém. [/quote]
nepodcenuj řízečka [/quote]
[/quote]
Abys nedopadl jako ManyP, kterej měl pak tričko jak ementál a záda od modřin, když dělal živej terč a JFK byl lovec [/quote]
jsme se stridali, jeste dnes mam na zadech dve jizvy
jak to tady tak ctu tak si asi taky neco vemu, pres zimu jsem delal zbrojni prukaz, ted budu kupovat brokovou kozlici na sportovni strelbu a mam doma CZ75, otec ma kdyztak peknou kulovnicku i s optikou... tak muzem dat ferovku
Greg píše:jak to tady tak ctu tak si asi taky neco vemu, pres zimu jsem delal zbrojni prukaz, ted budu kupovat brokovou kozlici na sportovni strelbu a mam doma CZ75, otec ma kdyztak peknou kulovnicku i s optikou... tak muzem dat ferovku