Bavíme se tu o Mimoňských válkách ne? Já bych to zas s organizací moc nepřeháněl. . . (pokud ale máte vlajky .. vemte je ) ) . Můžem se dohodnout že ja vezmu litinový malý gril a někdo koupí po cestě dřevěné uhlí a ostatní si přivezou třeba klobásky -- ale pokud chcete velké grilování na rožni ... vadit mi to nebude )))
Bye by Bohhy
sumachr píše:ty pojedes jo??? ja jen jestli to neni moc daleko vis co si mi rikal
Ty rejpale Loni mě to v mimoni moc nenadchlo, tak se porad rozmyslim. A ted mi kamos rikal, ze tam pojede, tak bych mozna jel s nim, ale nevim jestli Bawem.
sumachr píše:ty pojedes jo??? ja jen jestli to neni moc daleko vis co si mi rikal
Ty rejpale Loni mě to v mimoni moc nenadchlo, tak se porad rozmyslim. A ted mi kamos rikal, ze tam pojede, tak bych mozna jel s nim, ale nevim jestli Bawem.
heh .. koukal jsem na počasí a v noci z PA na SO má být nějakých max 5 stupňů. To se mi moc tam spát nechce .. leda že bych vyzkousel jak se dá spinkat v touringu mno ... zítra ufidím.
ale jako každý rok tam je problém se najít, bylo by dobré kdo tam budete, napiště nějaké poznávací znamení, nebo nejlepší je tel. kontakt
já mám 608818987
spát tam ale nebudu, protože nehodlám zmrznout a mám to domu kousek
Grill bych vzal ale nevejde se do cabria A ten kdo má M Power inside doufám že poskytne ohřátej Ventil dekl a dopřeje nám udělat si ///M krkovičku s vypečenym nápisem POWER!
Akorát nevim, jestli se nám podaří s Leni přijet už v Pátek, spíš bych to viděl na sobotu...
ale jako každý rok tam je problém se najít, bylo by dobré kdo tam budete, napiště nějaké poznávací znamení, nebo nejlepší je tel. kontakt já mám 608818987
spát tam ale nebudu, protože nehodlám zmrznout a mám to domu kousek
[/b]
nas najdes podle vlajek BMW a kdzytak yavolej na me cislo 607663481 a ja te nasmeruji