Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Východočeský regionál No. 7/07 HK 14.10.2007 15:00- Změna
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel H píše:Klakson píše:mě je to taky fuk, ale aby v tom ve finále nebyl totální zmatek
Mas gumy, kecale?
Mozna privezu ctyrkolku, tak si taky zadriftimTo budete koukat
mám sice jenom 2, a ještě není odzkoušeno jestli padnou rávky na auto, i když by měly, ale bude s nima vetší fun, jednu sadu jsem už sjel při jiné příležitosti, klouzali luxusně, hold zimáky jsou zimáky

-
- Kontaktovat uživatele:
tak je to v prde*i, zítra bohužel nedojedu, nevím přesně kde je závada, ale pravděpodobně, je porouchaný kolo který dává impulsy čidlu na otáčky, tzn. motor točí tak 4000 a dál ni prd, všech ny čidla ok (dle diagnostiky) a motor má tah jak svině,
je to škoda, mezi skalpy na treningu sprintu byla Oct.II RS, Nissan 350 atd. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Klakson píše:tak je to v prde*i, zítra bohužel nedojedu, nevím přesně kde je závada, ale pravděpodobně, je porouchaný kolo který dává impulsy čidlu na otáčky, tzn. motor točí tak 4000 a dál ni prd, všech ny čidla ok (dle diagnostiky) a motor má tah jak svině,je to škoda, mezi skalpy na treningu sprintu byla Oct.II RS, Nissan 350 atd.
...si nedělej prču ....!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
davidj píše:Klakson píše:tak je to v prde*i, zítra bohužel nedojedu, nevím přesně kde je závada, ale pravděpodobně, je porouchaný kolo který dává impulsy čidlu na otáčky, tzn. motor točí tak 4000 a dál ni prd, všech ny čidla ok (dle diagnostiky) a motor má tah jak svině,je to škoda, mezi skalpy na treningu sprintu byla Oct.II RS, Nissan 350 atd.
...si nedělej prču ....!!!!
bohužel, zlobilo to už od počátku, max. ot jsem měl 5500, ale to jsem nevěděl že by to mohl být tento problém, doufal jsem že mé pouze blbě ukazuje otáčkoměr