Do Velvar by to šlo,ale já se chci podívat do těch Milovic.Chci si dát s kámošem sprint a mrknout se na drifty.Jestli pojedu do Velvar na Kávu,tak se ti ještě ozvu a vzal bych to přes Kladno.
Michall píše:Do Velvar by to šlo,ale já se chci podívat do těch Milovic.Chci si dát s kámošem sprint a mrknout se na drifty.Jestli pojedu do Velvar na Kávu,tak se ti ještě ozvu a vzal bych to přes Kladno.
Urcite pojed a jestli nemas skym ject do Milovic, tak dej vedet, taky se tam chystam, mame tam Girlstuning club nataceni do televize, takze tam musim, nevim kde to presne je tak se rada pridam do kolony:-) Domluvime se na sraze ve Velvarech:-)
Jaaa jsem si ted vzpomela, kdyz jsem odjizdela , tak jsem na Vas mavala a nekdo z Vas tam prohlasil: Heleeeeeeee ono je to zenskyyyyy , libilo se mi to, fajn zakonceni Rozkose, takze dekujuuu...
tak jsem ty fotky zpětně projel......... Břéťo když to vidim my jsme asi fakt uplný idioti!
jinak jestli dorazim nevim, mám jet na chalupu dělat okapy :-/
kašli na okapy a doraž,já tam budu asi kolem 18.00hodiny v pátek
Tak az uvudis sebranku asi 10 aut co se zenou, tak jsem tam a bude to kolem 19:00, kolik lidi tam jede s TEbou:-)[/quote]zatim to vypada že dorazim sam,se budu bat
Co tam sam budes delat:-), nooo calounik nestiha moje auticko, takze pojedu s kamosem, sere me to. Vzal kseft od ciganu a porad mu volaj a chcej to hned a ja asi utru a to stavime auticko hlavne kvuli Rozkosi..
angel_1 píše:Co tam sam budes delat:-), nooo calounik nestiha moje auticko, takze pojedu s kamosem, sere me to. Vzal kseft od ciganu a porad mu volaj a chcej to hned a ja asi utru a to stavime auticko hlavne kvuli Rozkosi..
Mam to taky za kopcem a chteli jsme jet na 100% ale musime jit na mimoradku do prace takze bych dorazil tak po pul ctvrte a to nevim jestli tam ete bude nekdo z vas treba ty Breto ze by jsme se alespon seznamili kdyz uz jsme byli na rozkosi minule a na BIGU a tedka na tvejch Detenicich a ete jsme se ani neseznamili
tak to tam nevidím na moc velkou pařbu ve dvou (zatim) ským budu bumbat HAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO vy mě tam necháte samotného jo zbořím kemp
bretajun píše:tak to tam nevidím na moc velkou pařbu ve dvou (zatim) ským budu bumbat HAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO vy mě tam necháte samotného jo zbořím kemp
si zajedes do nachoda a muzes kalit s nama ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET