Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Poslední letošní pražský regionál 6.12. 18:00 Černý Most
castro píše:Rendis píše:Přímo na hlavní silnici ve Vinoři.
proč zase tam![]()
jel bych do Mondi (pokud maji volno), tam neni takovej bordel nahoře a dá se tam líp bavit mezi sebou.
Jako nemam nic proti tomu že to má DC blízko k feebe domů ale jezdit tam pořád mě nějak nebaví..
To je sice možný,ale pokud přijede víc jak 20 tak si tam nesedneme.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
hele debatovat se bude příště, teď už je udělaný reserve
nehledě na to že v Mondi je menší výběr jídel a je tam dráž, míň místa
mě osobně je úplně jedno kam se bude chodit, jen sem nahodil místo kde se dá dobře pokecat i najíst ve velkém množství lidí, kteří teď poslední dobou jezdí na srazy
nehledě na to že v Mondi je menší výběr jídel a je tam dráž, míň místa
mě osobně je úplně jedno kam se bude chodit, jen sem nahodil místo kde se dá dobře pokecat i najíst ve velkém množství lidí, kteří teď poslední dobou jezdí na srazy
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
castro píše:Rendis píše:Přímo na hlavní silnici ve Vinoři.
proč zase tam![]()
jel bych do Mondi (pokud maji volno), tam neni takovej bordel nahoře a dá se tam líp bavit mezi sebou.
Jako nemam nic proti tomu že to má DC blízko k feebe domů ale jezdit tam pořád mě nějak nebaví..
Mondi je na piču, tři jídla co už nemužu ani vidět, málo místa a prostě celkem na hovno.
Já taky jezdim přes celou Prahu, a když mě to sere, tak mě nikdo nenutí

PS: vem ty tři kachle