Takže potvrzuji svou účst. Nechcete udělat show na Lukoilu pro místní tunery a srazit se tam? Akorát nevím jestli vstanu tak, abych tam byl už dopoledne
Bohužel už je to plný, máme na exkurzi 21 míst. Začátek prohlídky ve 12:00 hodin a odjezd v 11:00 ze Šumperka. Potom je hodně volných míst až v neděli Čili kdo z místních tam už byl, můžete přenechat přespolním.
rumman píše:A jak dlouho trvá prohlídka? Že bych tam prostě počkal a nebo přijel až po ní na spanilku. Ten sraz v Špk bude v kolik?
Sraz v Šumperku dopoledne u Penny. Prohlídka trvá 2,5 hodiny, pak okolo 15:00 pokračujeme z Koutů výjezdem na Červeňák, viz program. Čili místní se můžou klidně přidat v Šumperku, nebo v Koutech
Na koho se nedostane, prostě bude hlídat auta v Koutech. Doufám, že místní budeme solidární a umožníme prohlídku přespolním. Kdo je ze Špk a okolí, si tam může udělat vejlet kdykoliv. Důležitý na týhle akci je, abychom se poznali a poklábosili. Elektrárna je jen záminka...
viktor_m3 píše:Na koho se nedostane, prostě bude hlídat auta v Koutech. Doufám, že místní budeme solidární a umožníme prohlídku přespolním. Kdo je ze Špk a okolí, si tam může udělat vejlet kdykoliv. Důležitý na týhle akci je, abychom se poznali a poklábosili. Elektrárna je jen záminka...
Jak pise Radek,beru vzduchovku a budem drzet straz u aut.
Akorat bych nejak prepracoval seznam zucastnenych,aby jsme vedeli co a jak a kolik lidi cca prijede.
takze jak to vypada? az vcera mi bylo potvrzeno, ze pristi sobotu nemusim do prace... ale jak vidim, tak uz mate plno a me jde hlavne o prohlidku elektrarny...
Becx píše:takze jak to vypada? az vcera mi bylo potvrzeno, ze pristi sobotu nemusim do prace... ale jak vidim, tak uz mate plno a me jde hlavne o prohlidku elektrarny...
Řešíme to, uvidíme jestli ještě nějaký místečko bude, dám hned vědět co jste se přihlásili naposled.
A nešlo by to pro velký zájem zařídit jen pro nás všechny zvlášť, třeba na 15 hod., jel bych svým autem a kámoš taky svým (oba E36). Jinak je mi jasný, že to má nějakou kapacitu...
samotna prohlidka jen pro klubaky by byla urcite daleko lepsi .... ja uz tam jednou byl, je to sice davno, ale kdyztak bych pro nekrajany uvolnil misto ...