Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jihočeský sraz BMW

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
yxyxyx
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od yxyxyx »

Sraz byl fajn, rád jsem Vás poprvé viděl.

Domlouval jsem se s Ádou, že vyzjistím detailnější info o té běchyni a zkusim i zmínit, jestli by nebylo možný najít nějaký kompromis ohledně "zahořování pneumatik" :twisted:

Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Thomas08 »

Srázek povedenej.
Jen mě napadlo co se zkusit zeptat i vojáků, respektive Vojenské policie Tábor, zda by nás pustily do areálu samotného letiště. I když asi pronájem by byl o něco vyšší. :? Ale se "zahořováním" pneumatik by asi problém nebyl, když se tam každý rok koná draxster show a motomejdan.
georg

#23 Příspěvek od georg »

Supr akcička :-)
BudVlad

#24 Příspěvek od BudVlad »

Díky organizátorovi, doufám že budeme pokračovat.
Obrázek
ada540i

#25 Příspěvek od ada540i »

Bechyně už se řeší. Ten Tábor nevim no, budu Vás průběžně informovat, jak to vypadá. Termín je zatím přibližný a to konec září.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
owecka

#26 Příspěvek od owecka »

jak to tedy vypadá?
yxyxyx
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od yxyxyx »

Takže dneska jsem napsal mejl na hodonínského starostu, takže doufejme v kladnou odpověď ohledně "zahořování" pneumatik.. Uvedl jsem tam, že je nebudeme vyloženě "zahořovat", ale že může dojít k občasnému prokluzu kol, či dokonce smyku. Dále jsem navrhnul možnost návštěvy od místních občanů, jako takovou "atrakci" :) uvidíme co na to poví, doufám, že se na nějakým tom driftíku nakonec dohodneme.. :twisted:
burner

#28 Příspěvek od burner »

Čus, jezdím tam zahořovat ///M5 (Zahořovat :D to slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje :-( Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Thomas08 »

burner píše:Čus, jezdím tam zahořovat ///M5 (Zahořovat :D to slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje :-( Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..

No jo jenže před lety to patřilo vojsku, a tomu to bylo jedno. Jenže pak se té pojezdové dráhy i s těmi hangáry za plotem na konci dráhy zbavilo a převedlo je na Hodonice. A proč nepomoct vesnickému rozpočtu. Jediné co vojsko vlastní je samotný areál Letiště Bechyně a toho se z taktických důvodů nevzdají :wink:
ada540i

#30 Příspěvek od ada540i »

burner píše:Čus, jezdím tam zahořovat ///M5 (Zahořovat :D to slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje :-( Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..

Já budu rád za každou radu, nejen ohledně vanosů :)

Jinak až se Hodonice vyjádří, tak vymyslíme termín. Potom se tam zajedu kouknout a udělám i nějakej program, aby tam nebyl chaos a hlavně nějaká nehoda.
yxyxyx
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od yxyxyx »

Takže dorazilo info od starosty Hodonic. Vypadá to velice dobře. Letiště je rezervováno a můžeme to naplánovat a rozjet.

Ještě pro kontrolu jsem mu psal, jestli teda bude vše ok, když nebudeme zakládat žádný oheň (ať už "zahořováním" :-D) nebo normálně. Ale očividně jim černé čáry na asfaltu vadit nebudou 8) Tak Ádo můžeš založit nový sraz :-)

Přeji dobrý den.

Váš požadavek na den 30.září, od 12.oo až 18.oo máme zaregistrovaný v pracovním kalendáři.
Zahořování pneumatik jste pochopil dobře. Nejde ani o požár, ale známe případy kdy na asfaltové dráze
jsou úmyslně zakládány ohně.

S pozdravem,
Tomek Josef, starosta obce Hodonice.
ada540i

#32 Příspěvek od ada540i »

surfis
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od surfis »

Chtělo by to oživit regional. Aspoň jednou za dva měsíce. Ideálně v týdnu podvečer, nebo neděle podvečer.
DavidSch

#34 Příspěvek od DavidSch »

souhlasim :wink:
BudVlad

#35 Příspěvek od BudVlad »

Co se tady na jihu stalo? Všichni se odstěhovali nebo koupili škodovky a hyundai?
Obrázek
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Thomas08 »

Taky jsem pro oživení. Je to škoda, že nic se tu nekoná a to potkávám hodně pěkných bawoušů na cestách tady u nás na jihu Čech. :wink:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od surfis »

Tak neděle 9.8.2015 od 18:00 zase u Sparu? Zatím první vlaštovka po těch letech.

Napište kamarádům, ať přijedou. Já to na FB taky rozhlásím :)
surfis
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od surfis »

Přijedete někdo? Odpoledne snad už nebude takové peklo.
BudVlad

#39 Příspěvek od BudVlad »

Jsem na chatě, ale přijedu. Snad to nedopadne jako minule, kdy jsem tam byl sám.
Obrázek
surfis
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od surfis »

Já přijedu taky. Tak snad i někdo další. Pár kluků jsem obvolal.
Odpovědět