Nemá to smysl dál řešit, já jsem nikde tady nenapsal , že to jsou levný hodinky za pakatel. Mě jen vytočilo,že tady píšeš že to není záručák k těmto hodinkám, vytočilo by to každého, kdo je osobně koupil ve švýcarským krámu s hodinkama.Já je nekupoval z druhý ruky ,tudiž vím že je to platnej záručák k těmto hodinkám.Píšeš hodinky za desetitisíce ,taky nafukování (jsou to dvě desítky a něco).Napsal jsem ,že tady v česku nabízíš věc ,za téměř polovinu P.C.je týden stará ze zárukou a je to pořád drahé. A ty si zase popichoval nech si je ke košili pro nás čechy je to drahé...jen jsem tu nabídl hodinky a je jasné ,že pro 90% lidí to je zbytečnost a moc drahá věc,někdo hulí denně dvoje marlbora,někdo je denně v lihu,někdo šňupe a někdo si hold rád koupí dražší hodinky ,které mu budou dělat radost denně několik let

to ty si otáčel význam mých slov , viz doplněk ke košili... nemám rád když mě lidi hážou do jednoho pytle s lidma co maj desítky či stovky milionu a nemám rád věty typu kdo má na porsche má zpravidla i na druhé... je nesmysl tahát do tohoto inzerátu to v jakém kdo jezdí autě.

a jestli máš pocit, že když někdo napíše že to není záručák k těmto hodinkám není kurvení inzerce tak to je tvoje věc.