Syrup píše:men uz to prodej, najare se vyrojej tricy kabria na prodej, tak zalozime malej klub v klubu
Tak tazatelé se rojej taky, tak snad brzy .
pokud budes chtit nejaky rady nebo tak, klido dej vedet, neco uz o tom za ten rok zase vim chodici encyklopedie sice nejsem, ale neco jsem stihl pochytit
Jojo, počítám s tím, ale prvně se musí přijet podívat a zjistit, že to za ty peníze stojí (jako to zjistil Pepino, akorát převážily jiný kritéria ve výběru auta). A pak se vrhnu na hledání a určitě budu potřebovat pomoct .
byl jsem se na auto podivat a je velmi pekne, zachovale, jen par dorobnosti jak pise majitel. jinak pohodova domluva a ferove jednani. bouzel ji neberu pac na me je cena moc, takze pokud nekdo mate zajem stoji za to se na 330ci podivat:-)
sidi píše:byl jsem se na auto podivat a je velmi pekne, zachovale, jen par dorobnosti jak pise majitel. jinak pohodova domluva a ferove jednani. bouzel ji neberu pac na me je cena moc, takze pokud nekdo mate zajem stoji za to se na 330ci podivat:-)
mam e30 325iC , ´87 chromak tak ze bych sel opacnou cestou nez Syrup? od e30 k k e46?
Pošli na Filip.Silhan@centrum.cz nějaký podrobnější info a třeba se domluvíme . Akorát teda nechci přestavby nebo nějaký tuningy. Radši zanedbanější originál než opečovávanou skládačku. P.S. - já si vybral Syrupovu cestu, no .