Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E39 540i 6q M-optik NEW FOTO

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
JohnyB

#21 Příspěvek od JohnyB »

spoustu ctyrlitru s manualem do 2tE? To se asi divame na jiny mobile.de
Lerry

#22 Příspěvek od Lerry »

Bohužel doba je pro tyhle ikony neúprosná, jsem prodejce a vidím to každý den. Tyhle vozy bohužel dnes někdo ocení jen hezkými slůvky, penězy v žádném případě. To pak majitele při prodeji chytá infarkt, reálný prodej je tak o 100.000,- méně než zde prodávající uvádí a to ještě klasický kupec takového vozu očekává, že bude bez investic :!:
TT
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od TT »

...zakonzervuj a zagarážuj, já to s mojí M5 udělám také, než to někomu nutit za pár šušní, tak si jí radši nechám...
Tady by každý chtěl V8 v top stavu za 50tis Kč. a nejlépe M5 v plný palbě nebo individuál...
Radím Ti neslevovat , nech cenu jakou máš V8 je bomba motor, a já bych to pod cenou neprodával!!!!
Přeju pevný nervy s kupujícíma.... čus TT :D
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
540david

#24 Příspěvek od 540david »

Sakra, tady se to rozjelo... :-)

No, mě to nějak netrápí. Přesně jak říká TT, radši si jí nechám... Přes léto jezdím na motorce, nebo Cayennem. Co se týká ceny, vůbec netuším, kde se dá sehnat 540i 6q do 100tis. s M-věcma, GO motoru, novými brzdami, spojkou, 19´ origo kola ze Z4, apod.... Co se týká ročníku, tak ten je dle mého názoru druhořadý za stavem vozu. Opravdu si někdo myslí, že je rozdíl mezi autem starým 11 a 15let?? U 540i je vždy na prvním místě STAV!!! Ty mrdky v bazarech co mají najeto do 200tis.... Skutečnost půl míče a více.

Každej si představuje, že si koupí V8 za kilo a vůbec nic do ní nenaleje. Ale to je jiná věc. Při mém nájezdu pár tisíc km ročně, mě aspoň dlooouho vydrží. Co se týká zboření, domnívám se, že byla v roce 98 dovezená z It. jako bouraná.

to MUF_IV: tvá poznámka je opravdu hodnotná....... je vidět, že jsi odborník :mad:
ada540i

#25 Příspěvek od ada540i »

Nejhorší je, že tyhle opravy nikdo moc neocení. Lidi to berou jako plus, ale platit za to nechtěj. Navíc když dneska GO motoru znamená vyměněnej olej (to nemluvím o tobě, četl jsem diskuze co si všechno dělal). Jediný řešení je neopravovat auto před prodejem. Když už si do toho tyhle prachy dal, tak bych si to nechal.
Rok výroby opravdu u 540i moc neznamená, rozdíl je jen ve FL verzi, tam je cena zas trochu jinde. Jinak přeju ať se prodá, protože tohle auto by udělalo ještě spoustu radosti.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
540david

#26 Příspěvek od 540david »

Díky. Mám jí rád a za kilo opravdu z domu nepůjde!!
TT
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od TT »

:D ...tak , tak my co máme V8 a jsou fakt v TOP stavu , musíme držet cenu a neprodávat za kilo jen protože teď stojí litr 98oct. 40 kachlí!! Myslím si , že když přijede borec a chce slevu s jediným argumentem, že auto žere 13litrů tak mám vždycky chuť s ním vyrazit dveře. Když chceš mít opici, musíš mít na banány to je zákon. Tak vydrž a počkej na jaro o tolik ta cena V8 nespadne a jestli jsi do ní narval před prodejem prachy , stejně jako já , tak jí chvíli užívej!
čus TT
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
540david

#28 Příspěvek od 540david »

No, co dodat... svatá pravda předsedo!! Já prodávám 540tku, spíš proto, aby udělala někomu radost. Opravdu jen stojí v garáži. Auto ani prachy nějak nepotřebuji a nejvíc mě sere podstata!! Za mnou přijet někdo, že za kilo mě to ho "křápu" co žere 15l na sto zbaví, tak dostane tak přes tlamu, že žere půl roku brčkem...
brabus666

#29 Příspěvek od brabus666 »

"Za mnou přijet někdo, že za kilo mě to ho "křápu" co žere 15l na sto zbaví, tak dostane tak přes tlamu, že žere půl roku brčkem..." :D
540david

#30 Příspěvek od 540david »

Tak po zkušenosti z minulého týdne jsem se rozhodl prodej pozastavit. Přijeli dva týpci a po 3 hodinách debat na téma "kolik najdem chyb"(našli pouze to, co je v inzerátu), připojení vozu na diag. a asi 40Km zkušební jízdě na mě vybafnul že mě dá 90tis., ikdyž jsem jej po telefonu opakovaně upozornil, že sleva bude max. na 140 a to bych ronil slzy jako krokodýl!! A on, že to respektuje bla, bla, bla. Mraky sraček, že na S-auto jdou za 80tis. a trh rozhoduje o ceně. A to už jsem opravdu neudržel nervy na uzdě a tak jsem mu nabídnul, že ho i s tím druhým buzerantem za 5tis. seřežu ať z toho výletu aspoň něco maj. V tu dobu jsem ho už držel pod krkem a nebýt mojí přítulky, meli to hoši zadarmo jako u Bédy Trávníčka. Ten dement je tady z klubu, jen jsem se ho v tom vzteku zapomněl zeptat znova na nick. Já chápu, že v dnešní době každý šetří korunu, ale proč mě kurwa zdržují, když nedokáží přistoupit na jasné obchodní podmínky??!! Inzerát mám velice podrobný, nic není zamlčeno, chyby popisuji přesně a VŠECHNY. Oni nic nového nenašli a přesto mě stejně zdržují. Nejsem nějaký 20ti letý ucho, abych se po víkendech nudil a potřeboval se vybavovat s cizíma lidma( prosím nebrat od mladých osobně)

Prodej tedy pozastavuji a požádám moderátora aby inzerát nemazal(nechci jej v budoucnu zakládat znova, jelikož si jí jako veterána opravdu nenechám). Kdyby měl někdo opravdu VÁŽNÝ zájem za cenu kolem 145 auto prodám. Pokud se cokoli změní, dám sem info.
gs500e

#31 Příspěvek od gs500e »

měj jsi je zrubat :-D

tuhle scénku bych chtěl vidět jak jsi týpka držel pod krkem :-D co při tom dělal ten druhej? to na to koukal jak mu škrtíš kámoše?

úplně tě chápu, člověka nenasere nic víc než že přijedou lidi kteří akceptují cenu v inzerátu a pak ti nabídnou směšnou cenu, která odpovídá nejlevnějším vrakům co se v inzerci dají najít a začnou mlet hovadiny..

je to neuvěřitelné co lidi v dnešní době dokážou vymyslet a jejich chování a uvažování je k zblití, zřejmě se většina národa inspiruje u našich politických pohlavárů
ARMAN

#32 Příspěvek od ARMAN »

tipi*o koukam prodejci tu už davaj zajemcům do držky ahahaha :lol:
Raadii

#33 Příspěvek od Raadii »

Ono je to asi o tom, kdo si auto kupuje. Je totiž dost pravdy na tom, že BMW si kupujou buď fandové značky (jízdních vlastností silnejch a kvalitních motorů atd.), pracháči a pak debílci, co si tim autem jen potřebujou honit EGO, aby když se jich někdo zeptá co maj za auto, mohli odpovědět BMW. A ty poslední jsou většinou ty socky, co si jezdí kupovat auto s tim, že o něm ví hovno, jen to, že to má přes 200 koní a chcou ho pořídit za nejnižší možnou cenu, aby pak říkali 18-tiletejm kámošům za jak dobrý peníze to koupili a budou v tom dělat moooc parády. Dnešní prodejnost aut už je někde jinde a když člověk kupuje auto od poctivýho člověka, tak má velký štěstí, ale nemůže počítat, že ho dokáže stáhnout na ceně jako hňupy, co prodávat rozstřelenej vybydlenej šuplík a jsou rádi, že se ho rychle zbaví.
darkkspeedy

#34 Příspěvek od darkkspeedy »

jo co na to rict chce koupit za 90tis tak mu řekni at jde a neztraci tu čas a vefinale bych mu řekl good luck jo tohle auto jsi koupi pouze fanda BMW kterej vy co chce a na nejakej pohuněk a spekulant :idea:
zverbo

#35 Příspěvek od zverbo »

ARMAN píše:tipi*o koukam prodejci tu už davaj zajemcům do držky ahahaha :lol:
Ano bohuzial su aj ludia ktory potrebuju hned na drzku aby sa uvedomili a potom uz nikdy nic take nespravia, ja predavam svoju 528i a ta ma vybavu vazne dobru karoseria na 14rokou uplne TOP je po lifte a je v M a ma komplet M podvozok S704A z 540i a vzadu mechy
a jeden zaujemca bol umna, pohoda chlapik s 3kamaratmi ukazal som vypis vybavy a dal hned auto na diagnostiku aby videl pred jazdou co a ako, ked sa zviezol sportovo tak po navrate kumne domou mi povedal AROGANTNE ze keby to M podvozok tak ju hned bere, kedze som magor a dost mi prepina pri takychto ludoch tak som hned vybuchol a nakoniec siel domou s rozbytou hubou a kamosi sa nanho iba kukali ako mu nakladam na tu debilnu drzku.
tanner540i

#36 Příspěvek od tanner540i »

Tak podle me je cena naprosto v poradku, odpovidajci.. Nebo spis pro me, kdyz uz jsem par 540i projel je tahle spis pod cenou, podle toho co na ni bylo delane..

Tyhle auta maji totiz dost specifickou sortu zajemcu, v podstate jsou jen 3 druhy:
-prvni jsou totalni socky co nemaji ani na koupi, natos na provoz (tech je bezkonkurencne nejvic), pisou milion mailu, obcas i zavolaj, pak dojedou a auto chtej stahnout o desitky tisic - klasicke argumenty - drahe, na bazos jsou levnejsi, moc stare, moc zere, moc stribrne :D. Casto tato individua neumi moc Cesky :D
- druha kategorie jsou lidi, kteri na to maji, ale nakonec si to rozmysli a skoci do o 10let mladsi 320d
- treti jsou lide, kteri na to maji a proste tohle auto chtej, tech je velice malo a skoro vsichni takovi uz ho mame :D
540david

#37 Příspěvek od 540david »

To je fakt. Já měl štěstí převážně na kategorii č. 1. :-( Začínám vážně uvažovat, že auto polepím nějakou pěknou fólií. Jen nevím, jakou barvu..?? Jinak jsem najel celé 3tis. km...
540david

#38 Příspěvek od 540david »

Dle nálady zkouším 130tis......najeto o dva tisíce více. Nový klimachladič. Opraveny budíky...čaj.
peco1111

#39 Příspěvek od peco1111 »

Oprav si aspoň zemi původu, to Švícarsko fakt bije do očí 8)
540david

#40 Příspěvek od 540david »

No to koukám jako blázen, jak se mě tam to "i" dostalo... :roll:
Odpovědět