Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

debata o zimáku

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
palzo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od palzo »

mne sa zraz na motodyble dost pacil :) do dneska nanho spominam ako na jeden z naj zrazov na ktorom som bol..
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Brátn Moderátor »

novinky

termín posunut a aktuálně je to na Vás všech, obě varianty jsou možné a budou za co nejlevněji, tak diskutujte
a nezávazně se hlaste kdo máte zájem jet, ať víme s kým máme cca počítat :)
100RM

#23 Příspěvek od 100RM »

Palzo: termin sa posunul, tak dufam ze na motobydle zopakujeme room-servis akciu :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matal Moderátor »

Prosím č.6 :wink:

Edit, špatně jsem se podíval, i když jsem hlasoval pro motokáry, tak je mě milejší samozřejmě ozdravný pobyt na Vysočině v blízkosti oblíbené kavárny Hofr.. :wink:
Omlouvám se za svoji blbost. :D 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Brátn Moderátor »

hlasování se přesouvá na Facebook, je to kontrolovatelnější (Ti, kdož nemají FB účet, hlasují příspěvkem zde a to ve znění, Motokáry, Vysočina, nebo "je mi to jedno" k jejich hlasu samozřejmě také přihlédnu)

odkaz na událost je zde https://www.facebook.com/events/3666077 ... /?source=1

aktuálně se řeší kam pojedeme

Opět jsem ověřil volné termíny na obou lokalitách, ale taky na nás nebudou čekat dlouho a někde to musíme zarezervovat. Takže jsou ve hře dvě varianty.

Motokáry
kde bychom měli pronajatou dráhu na 2+2 hodiny s mezerou přes oběd. Ubytování atd viz odkaz.
Cena by zatím vycházela při 30 lidech na jednoho 2233Kč bez podpory klubu i s motokárami.

Penzion na Vysočině
viz odkaz
Cena při 30 lidech na jednoho cca 1750Kč bez podpory klubu.

V obou cenových kalkulacích je ubytování na dvě noci, 2x snídaně, 1x večeře, 1x lepší večeře a 1x oběd.

Věřím, že obě varianty půjdou ještě usmlouvat, ale startovací cena je jasná. Podpora klubu je otázkou, ale řádově to vidíme na 500/osobu. (Vyhněte se diskuzi, že má klub plno peněz, tak ať zaplatí více, klubová kasa není na to, aby se za ní kupoval chlast atd.)

Konec hlasování a přihlášek vidím na 23.2., když nebude dostatečný počet, tak se akce ruší!

Prosím zvěte další lidi a diskutujte!
globusman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od globusman »

Radime oprav si to datum ukonceni hlasovani. Hlasovat po srazu uz by bylo bezpredmetne ;-)
Risa525

#27 Příspěvek od Risa525 »

sem pro Vysočinu
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Snejk »

Jsem zasadne pro motobydlo, nejlepsi zimni akce :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#29 Příspěvek od Misa Moderátor »

MOD: Pohoršovat se nad tím, že Radim otvírá další komunikační kanály, aby získal co nejvíce zpětné vazby na sraz, můžete zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=133810

tady prosím už jen příspěvky k věci
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Je přihlášen jen Matal nebo nefunguje synchronisace s xichtoknihou?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Brátn Moderátor »

žádná synchronizace nebude, přihlásit se lze jen zde, přihlášení na FB jsou jen informativní pro mě, abych věděl jaký je zájem.

Oficiálně je přihlášený jen Matal.
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Fotas »

Sorry, ale uz sa to neda citat. Hlasoval som za Motobydlo. Sme cca 3tyzdne pred terminom zrazu(že vraj) a nemôzeme sa dohodnut o zraze, ktory sucastou zimnych akcii. Zarazila mna i ta cast,; ze vykonna rada nas pozyva na zimny zraz ;a BMWklub sa nechce k tomu financne vyjadrit. Som clen BMWklubu, a neviem , prečo by nam nemohol klub zaplatit percentualnu ciastku na tento zraz. Velmi uvazujem o zotrvani v tomto klube, lebo situacia sa vyvyja nepriaznivo voci clenom klubu.
jurasis

#33 Příspěvek od jurasis »

Peter, v původním návrhu na tento zimní sraz, který Radim plně domluvil a který předložil do rady v polovině ledna, se schválila podpora v částce cca 14 000,- (oproti 16 000,- které měli doplatit účastníci). Tedy podpora skoro 50%.
Vzhledem k minimálnímu zájmu začal Radim zjišťovat, co je špatně (jak psal výše) a vzniklo tohle hlasování... A doteď jsme se vlastně nedověděli, kde ta chyba je... Vypadá to, že chybou asi bude možnost volby...
Tedy zpět k Tvé otázce: jak se má schválit podpora, když se ještě neví, kam se pojede a jestli vůbec? Jen je s ní určitě počítáno, jako vždycky... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Fotas »

Jirko, pozastavil som sa nad terminom zrazu a volbou (kde bude). Tu nastala otazka, preco tak neskoro sa zverejnil zraz na stranke BMWklubu, ved rozhodnut sa mohlo skorej aby nevznikli nejasnosti, ako teraz.
A o tom prispevku, (pre clena) klubaka. Neviem, preco sa nezverejnila ciastka, kolko bude pre clena a kolko pre neclena, urcite by to bola ina motivacia.
Neviem sa stotoznit s nazorom, preco sa malo rozhodovat medzi 3variantami. Som toho nazoru, ze tu bola hlavna pricina nezaujmu o tento zimny zraz.
Je to velka skoda, tesili sme sa. :cry:
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Peter nechápu Tě, proč, když ses tak těšil, tak jsi se nepřihlásil?

22. 1. jsem zveřejnil sraz ve Vigvamu (posílám ti to v SZ, abys věděl jak to vypadalo), NIKDO (ani Ty) se na tento sraz nepřihlásil, proto jsem 3. 2. zadal hlasování o tom, co je špatně, na základě hlasování se termín posunul o 14 dní a dal jsem hlasování na výběr kam jet.

Dneškem končí hlasování a vyhrál to penzion Pod Drátníkem.

Aktuálně teď budu sepisovat další pozvánku.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od matal Moderátor »

Peter, musím se Bratna zastat, byl vcelku včas oznámen termín a místo, pak si pár lidí vzpomělo,že by jim to vyhovovalo o 14 dní později a možná i jinde, páč Vigvam se jim zdál asi moc luxusní.. Sám víš jaký je to organizovat sraz, všem se zavděčit nemůžeš, cenu se dozvíš až hotel pošle nějakou kalkulaci, pak to musíš rozpočítat, hodit do VR a po schválení to zveřejníš..
A stejně jak vidíš se nikdo nepřihlásí, pak něco zkoušej organizovat, je to stále stejná písnička..
Moravákům se nechce jezdit na srazy do Čech, Čechům se nechce jezdit na Moravu, když se udělá sraz někde poměrně blízko pro všechny, tak tam stejně nikdo nepřijede, viz loňský zimák,kolik tam bylo lidí.? ani ne 30.

A vrcholem všeho je telefonát jednoho člena, jestli by sraz mohl být na nějakém místě, které by mohli zdemolovat a rozmlátit..
Tak takovýchhle srazů se já účastnit odmítám a je mě z těchto lidí hodně zle..
Nechci už nikdy poslouchat,že Bmwklub jsou vožralý a zfetovaný hovada,
kazí tím repoutaci klubu, toho klubu který naši kamarádi budovali, protože to byl vždycky klub o lidech a kamarádství..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Dan td

#37 Příspěvek od Dan td »

Dovolím si technickou poznámku - v minulosti, když se organizoval sraz, tak to bylo několik měsíců dopředu (např. zimák v podstatě od října). Jednak byl čas vše domluvit, dal se třeba v prosinci vyhlásit termín a tím pádem si to zájemci měli čas zařídit.
Tady se to řeší pár dní před odjezdem, do toho není jasný ani termín ani místo, proto je to takové poněkud rozpačité. Ono totiž dřív udělat sraz nebylo o tom zvednout telefon, někam zavolat a s klubovou kasou v zádech vyrazit "organizovat sraz". Když v tom měl organizátor své peníze a další, uvažoval poněkud jinak, potom se to také dělalo z nadšení pro společnou věc a pro lidi.

A ještě jednu - když se dělal první zimák mimo Motobydlo, ptal jsem se, proč už Motobydlo ne, když to většinu baví, má to tradici, díky spolupráci, kterou tam Bazzi nastavil se dalo domluvit lecos, atd... Bylo mi striktně řečeno, že klubáci tam nechtějí, že to už nikoho nebaví a že všichni chtějí změnu. Hup, a najednou srdcaři, kteří když se přihlásí tak opravdu přijedou a nezkazí žádnou zábavu, by chtěli Motobydlo? Jestli už není vedení klubu tak trochu mimo realitu, co se mezi členy děje? :lol:

Z toho, co píše matal (a dá se s tím jen souhlasit), se jako ideální místo srazu jeví jako hospoda v blízkosti vrakoviště, kde se dá bejzbolkama rozmlátit pár aut a potom se pořádně ožrat. Tím bude splněn "sraz s autotematikou" a ještě se členové klubu vybijí do sytosti. Zajímavý směr, kam se tenhle "klub" ubírá :cry:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Risa525

#38 Příspěvek od Risa525 »

souhlasím z Danem....Bratn všechno odře a má to vše na 1* já osobně si vážím jeho obětavosti ale ?

Těžko se účastnit srazu, když je vyhlášen 24.2. ......prachy se mají složit do 27.2. a sraz je 14.3.......takže defakto za 14dní.....v tom bych viděl hlavní příčinu toho, že tento sraz stejně nevyjde. Pracovně vytížený člověk asi těžko může za 14dní zmizet na celý víkend....

To že se někomu nelíbí místo konání je další věc...tohle já neřeším (bud' se mi to líbí nebo ne) nikdy se nedá vyhovět všem potřebám!!!

Já osobně kontaktoval dva klubáky a oba mi řekli, že je to moc narychlo....když se vyhlásí zimák 15.ledna, s tím že bude 14.3. tak si myslím, že pojede spousty lidí....takhle se ničemu nedivím.

My bohužel čas nemáme.... :cry:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od RuDoSh »

Dan td píše:A ještě jednu - když se dělal první zimák mimo Motobydlo, ptal jsem se, proč už Motobydlo ne, když to většinu baví, má to tradici, díky spolupráci, kterou tam Bazzi nastavil se dalo domluvit lecos, atd... Bylo mi striktně řečeno, že klubáci tam nechtějí, že to už nikoho nebaví a že všichni chtějí změnu. Hup, a najednou srdcaři, kteří když se přihlásí tak opravdu přijedou a nezkazí žádnou zábavu, by chtěli Motobydlo? Jestli už není vedení klubu tak trochu mimo realitu, co se mezi členy děje? :lol:

Z toho, co píše matal (a dá se s tím jen souhlasit), se jako ideální místo srazu jeví jako hospoda v blízkosti vrakoviště, kde se dá bejzbolkama rozmlátit pár aut a potom se pořádně ožrat. Tím bude splněn "sraz s autotematikou" a ještě se členové klubu vybijí do sytosti. Zajímavý směr, kam se tenhle "klub" ubírá :cry:

Dane, Bratn není vedení klubu, to ho jen určilo jako srazaře (asi protože to nikdo dělat nechce a je na zamyšlenou, jestli má taková funkce vlastně smysl). To, že to tak celé dopadlo je tím, že se snaží zavděčit všem a ptá se jich na názor. S takovou se nikdy nic nezorganizuje. Copak se organizátoři jiných akcí/srazů ptají potencionálních návštěvníků na program, místo a datum konání? :-) Je vůbec po zimním srazu poptávka, když jsou tady všechny srazy na jedno brdo?

Motobydlo bylo fajn, nevím proč se od něj ustoupilo a ani kolik srdcařů by tam opravdu přijelo. To je vaření z vody. Když sraz netáhne program tak ho táhnou lidi a bez některých lidí na sraz třeba zrovna já nepojedu.

O co ti jde tím naříkáním a haněním vedení klubu fakt pořád nechápu, každopádně to klubu jen škodí. Ale o tom to asi je, protože od té doby co nejsi ve vedení ty jsou ty tvoje posty na jedno brdo (všechno stojí za hovno, může za to vedení). Sám jsi nic kloudného nepředvedl, ale hanění ti jde. To mě na tobě mrzí...
Dan td

#40 Příspěvek od Dan td »

RuDoSh píše:Dane...

Já přeci neříkám, že za to může Bratn. Co se týká klubu, tak jsem tu pár let prožil, proto se vyjadřuju. To, že dlouholetí členové odchází, je fakt. Jasně, někdo už na klub nemá čas, přeci jen s věkem se mění priority. Ale odchází i tací, kteří jsou prostě jen znechuceni tím, co se tady děje. A jsou to lidé, kteří tenhle klub zakládali, věnovali mu mraky času, peněz a dalšího. To mi přijde škoda.
A kde je chyba, když ne ve vedení klubu? Léta se tu řeší jen pravidla na pravidla, záplaty na ta pravidla, koncepce žádná. Když chce někdo udělat sraz jako to bylo dřív, radši si ho udělá sám, protože aby dostal pár korun od klubu, musí dělat prdelí osmičky a ve finále se dozví, jak se na tom napakoval.
Prostě pár lidí si tu honí triko, teď už jde i o nemalé peníze v klubové kase, ale na to, že by klub měl být hlavně o členech se nějak zapomnělo. Po posledních změnách se "klub" scvrkne na pár (možná) desítek lidí.
Proč se akce, které se dřív domlouvaly tady, dneska dělají tak, že si pár lidí zavolá/napíše a jede se? Protože to, že do něčeho zapojí klub jim jen zkomplikuje práci s tím spojenou.

Jak sám říkáš, srazy jsou o lidech. Ale ti lidé, o kterých ty srazy jsou a kvůli kterým tam většina jezdíme na ně nejen z výše uvedených důvodů nejezdí. Takže v podstatě "klub požírá klub".
Proč se do rady cpou lidi, kteří na to nemají čas/chuť? Podívej se sám do radní sekce, jeden příklad za všechny - někdo chce něco rychle rozhodnout a položí tam otázku "uděláme to takhle nebo takhle?" a jistí členové tam po 14 dnech napíší "ano".

A mrzí mě to proto, že BMWklub jako takový má potenciál, aby členům něco nabídnul (a nejen jim). Proč jsou auto nebo moto kluby, kde jsou členové na to hrdí, že jsou členy? A není to o slevách, kartičkách a já nevím čem a už vůbec ne o byrokracii kolem toho. To dělá pár lidí, které to baví nebo na to aspoň mají čas a prostě svoji práci položí na "oltář klubu".

O tom co jsem předvedl nebo ne nehodlám diskutovat, je tady toho o tom dost, já mám svědomí čisté. A když jsem zjistil, že přes některé lidi "nejede vlak", jsem sám odešel. Bohužel tu máme lidi, kteří si myslí, že mají patent na rozum, rozumí úplně všemu a drží se tady těch místních pseudofunkcí zuby nehty za každou cenu. A dokud to tak bude, půjde to tu dál jen do kytek.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět