No já netvrdím že origo je to nejlepší, jen říkám že kupuju v originál BMW, tedy snažím se minimalizovat to, že koupím "fake" olej. Je toho plno na trhu a nemám čas si nechávat dělat rozbory oleje který tam najelu. Nicméně jak píšeš, nemusí to bát to pravé ořechové, mohou být lepší oleje, ale na to vážně nemám prostor

I v BMW může být chyba, třeba zaměstnanec co by si rád dopomohl a mohou tam lít co je napadne, jasně, to ano.. Jen je to pro mne nejrychlejší a nejbezpečnější cesta jak svému BMW " snad" neublížit a za ušetřený čas vydělám na další prachy
To mám ještě ropáka E60 kterému dělám olej co 12-14tkm, kupoval jsem CASTROL z jednoho obchodu v OVA, ale touhle cestou už taky nejdu v další výměně, zdá se mi že s tímto olejem to od 8tkm klepalo jak kovařík i za tepla..
Teď budu dělat automat na 745i a olej taky 680,- za litr a asi by mě ani nenapadlo to hledat v alternativě na NETu když se to dělá cca co 100tkm..
už je doma v garáží spolu s vanou a čeká na výměnu. Holt opička co ráda mlaská, ale věřím tomu že se potom vrátí v podobě mnoha kilometrů bez problémů...
Tímto se nechci rozvíjet dlouhosáhlou diskuzi, jen sděluji svůj názor

))