Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F01 740d vcera chcipnul motor

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Giovany1971
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Giovany1971 »

volant píše:Nechal sem softwareove vypnout a mechanicky zaslepit EGR ventil. Nasly tam pekny bordel. Ten nejvetsi hnus tam kam se dostal ze uz je vycisteno, ale jak to poradne vycistit?
http://postimg.org/gallery/1qbftz4lk/bd2468c3/

Ahoj před minulý týden v pátek býl velký filcunk na externí stk před Vilachem...jezdím tam víc jak 15 let...svedli vše do prava.. dojel jsem do controlpoint...dotaz zněl...na doklady a pojstku k vozu..... vše jsem jim předal..po 13 min jsem odjížděl..s přáním příjemné cestý...a a tak je to celých 15 let...žádné hororové scény mě na A2 nikdy nepotkaly

Jsem rád že jsem autu ulevil...a ty ecoksindloviny tam již nejsou...
kurevtor

#22 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:
Teddy píše:A seš si jistej, že ti jiní neprošli jen kvůli DPF off? Ostatní měli ve 100% stavu?

Kolikrát potkávam auta, co hulí jak lokomotivy.
Mě strkali do výfuku nějakou sondu. To už jsem naštěstí měl zaslepenej i EGR. Před zaslepením to občas hulilo taky jak lokomotiva. Po tisíci km jsem měl celej zadek černej jak čiplá pochcávka.

to nejsem, já jsem zakazníky s DPF OFF a kat off automaticky vyhazoval, s takovýma autama nemám potřebu se zabývat.

reskpkptk :lol:

jinak 4000 € pokuta za tohle? To snad ne, ne? Bych možná pochopil, kdyby auto bylo psaný na firmu a platilo silniční daň

volant: moc pěkné OT :) souhlasim, vypadá to velmi slušně, nicméně nemohu ti přidělit plný počet bludišťáků neb nemáš vyklopený šíbr :D

můžu se zeptat, jsou osvětlený kliky zvenčí?
Odpovědět