Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Upgrade CCC na multimediální centrum
Když jsme u těch multimedií, ví někdo který telefony jsou kompatibilní s Comboxem pro funkci Internet?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Obavam se ze pro maximalni vyuziti je potreba iphone. A ani se nedivim, je to v podstate uzavreny system s naprosto jasnyma stabdartama kde si nikdo krom jabka nemuze delat co chce. Uplne v pohode by to slo u androidu, jenze tam ma kazdy vyrobce svoje customizace a v tu chvili cau pipi, nikomu se nevyplati se s tim babrat, takze ani nejake extra implementace nejsou. Jabko nemam a nebudu mit, protoze je proti memu presvedceni za nej dat takovy balik abych ho znicil, ztratil atd. Ale kdyby mne toto netrapilo, tak bych si jej poridil kvuli tomu ze si nikdo, ale absolutne nikdo nedovoli nepodporovat ohryzane jabko. V tomto mu tise zavidim. Android muze mit sebelepsi komunitu, ale ta konektivita bude nejspis vzdy nizsi dokud se neprosadi nejake multimedialni standarty treba jako na BT.
trochu odbočím... 
také jsem si to myslel. Pak mi kámoš půjčil iPhone 4 a bylo jasno a už nikdy nic jinýhomatiz píše:...Jabko nemam a nebudu mit, protoze je proti memu presvedceni za nej dat takovy balik abych ho znicil, ztratil atd.

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Vzhledem k tomu, že potřebuju malej telefon do kapsy na volání a ne lopatu, tak smartfony neřeším. Zkoušel jsem to s Nokií a Samsungem S3, u obou je přenos dat aktivní, zřejmě už bude vystřelený předplatný BMW online
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Ahoj, podle všeho zmíněné zařízení nenahrazuje stávající CCC, ale je jen "další připojeným zařízením" do CCC. Našel jsem nějaká čínská videa a podle těch se to ovládá částečně přes i-drive a částečně přes dotykový display.
Po podržení tlačítka MENU v autě (po delší dobu jak 2s) se zobrazí menu toho upgrade zařízení. Podle všeho se montuje místo changeru a je propojené optikou s CCC. Asi to bude vypadat jako větší DVD mechanika co je do PC.
Tohle řešení může být pro ty co mají úplně osekaný CCC, bez bluetooth a navigace.
Pokud máš oboje, tak tohle nemusíš řešit. Pak bych zvolil ten DVBT tuner s možností připojení HDD a přehrávání videa/audia a možností nahrávat.
CIC by se mě taky líbil, ale ta cena je dost vysoká a hlavně se musí najít člověk co ti zapojí a celé nakóduje. Je tu pár lidí co to mají. Tím bych je chtěl poprosit o napsání ceny. Na kolik to celé vyšlo (modul, práce, kódování, materiál a díly na výměnu). Většina lidí si to nezvládne ani namontovat nebo raději přenechají odborníkovi. Takže říkat, že když si dokážeš sehnat jetý modul a namontuješ si to sám a pak řekneš kamarádovi a ten ti to za flašku nakóduje. Tak to přijde na pár tisíc. To asi nebude odpovídat zkutečné ceně instalace pro neznalé.
Má tedy někdo úplnou kalkulaci upgrade z CCC na CID?
Díky
Po podržení tlačítka MENU v autě (po delší dobu jak 2s) se zobrazí menu toho upgrade zařízení. Podle všeho se montuje místo changeru a je propojené optikou s CCC. Asi to bude vypadat jako větší DVD mechanika co je do PC.
Tohle řešení může být pro ty co mají úplně osekaný CCC, bez bluetooth a navigace.
Pokud máš oboje, tak tohle nemusíš řešit. Pak bych zvolil ten DVBT tuner s možností připojení HDD a přehrávání videa/audia a možností nahrávat.
CIC by se mě taky líbil, ale ta cena je dost vysoká a hlavně se musí najít člověk co ti zapojí a celé nakóduje. Je tu pár lidí co to mají. Tím bych je chtěl poprosit o napsání ceny. Na kolik to celé vyšlo (modul, práce, kódování, materiál a díly na výměnu). Většina lidí si to nezvládne ani namontovat nebo raději přenechají odborníkovi. Takže říkat, že když si dokážeš sehnat jetý modul a namontuješ si to sám a pak řekneš kamarádovi a ten ti to za flašku nakóduje. Tak to přijde na pár tisíc. To asi nebude odpovídat zkutečné ceně instalace pro neznalé.
Má tedy někdo úplnou kalkulaci upgrade z CCC na CID?
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Neumim rict presne, nemam zadnou na prodej a ani nejspis mit nebudu, tudiz je jaksi nerealne se vyjadrovat k cenam. Nicmene odhadem v tuto chvili okolo 40k, pripadne at si kazdy sezene sam a namontujem do auta... Rychle, ciste, precizne -) Do trojky o deset mene. Jako bonus auto zustane panenske a neposkvrnene. Ale nijak neverim ze by byl nejaky extra zajem, ono se to neprodava jako rohliky ani do tech trojek a tam pokud nekdo ma faceliftove ccc, tak to neni zase tak extra vysoka investice, protoze to face ccc se da veeelmi dobre prodat kvuli toho ze ccc chcipaj vic nez by vsichni chteli. A presto ze by mi to rvali z ruk se rict neda.
to já se spíše ptal, přeci jen CIC-HIGH je zase o něco propracovanější. Obecně upgrade na CIC / CIC-HIGH není levná záležitost, ale osobně si myslím, že výsledek pak stojí za to.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex