O brzdě za tyhle peníze nemůže být řeč, to tady dělá jen xtuning, ale zaplatíš si....mám 120kw a nechal jsme to na 147kw, pocitově poměrně velký rozdíl. najeto asi 15 tis.
xtuning pokud se nepletu delal traktory a potom Okty asi to rozsiril ale taky bych tam nejel nevim treba uz se vylepsili ale sou jine firmy ktere nepotrebuji reklamu atd a sou lepsi..
xtuning čipuje osobaky už cca. 10 let a teď k tomu přidal agro protože osobáky už dělá každej jouda. osobně znám majitele a rozhodně to není žádný garažmajstr, ale profesional na svém místě. každá mapa je dělaná individualne na konkrétní model auta a třeba v případě bmw je sám majitel fanda této značky a veškeré mapy má vylaďěné do nejmenších detajlů. já od něj měl čipovaný 4 auta bmw a nikdy nebyl problém. svoje současné auto jsem si nechal čipnout od chiptuning.eu hlavně kvůli ceně a abych taky vyzkoušel někoho jinýho a mohl srovnávat.
jj přesně tak. Oba dva ze zakládajících členů Xtuningu jezdili v BMW, a proto jsem tam jezdil s BMW taky. Byli to jedni z prvních lidí v ČR, kteří začali dělat kvalitní chip. Na náklaďáky a traktory se začali soustředit až postupem času. Jenom mají vysokou cenu, ale kvalita je špičková.
ahoj jestli máš zbytečný prachy tak to nech udělat. Vytáhnou to o necelejch 10%. Jel jsem s chiplou atmosférou, ale ne s tímhle motorem a rozdíl tam určitě je. Lepší odezva na plyn a o nějakou tu decku lepší spotřeba. Zázraky od toho nečekej. Za mě, ty prachy bych využil jinak.
ale rad bych videl tu krivku u nekoho..., pac vždy to musí bejt něco na ukor neceho jiného a zvedla krivka at uz NM, nebo KW po celem prubehu se me nezda
Ten Xtuning je jen v Jihlave nebo mají i jinde provozovny? Četl jsem na ně pozitivní i negativní recenze. Nejsem nějakej odbornik, ale zdá se mě už celkem dost predimenzivane. Podle jejich tabulek co jsem se díval.
Staci tam zavolat a nabidnou ti smluvni autoservis nekde poblis. Ja jezdim rovnou do Velmezu. A u tich hodnot je to prave naopak. Jsou jedni z mala kteri jsou nohama na zemi s realnym navysenim vykonu.
jj kolega tam volal a nabydli mu smluvni ve Velke Bystrici u Olomouce.Prubeh krivky ma pry posunutej od 2000ot./min potom to zabira, pry to delaj kvuli tomu ze u Navary trpi spojka uz od serie v nizkych otackach.
jj přesně o tom jsem mluvil. V Xtuningu nekoukají jen na zvýšení výkonu, ale i na další slabiny nebo výrobní bolesti auta a přizpůsobí chip na míru.
Palec nahoru.