jak zde již někdo poznamenal.sto lidí,sto chutí...
já dal mlhovky jen kvůli tomu,že mají stejně nažloutlé světlo jako kroužky.a pokud to komfortka dovoluje,tak s něčím podobným asi někdo počítal už při výrobě.US DRL se mi nelíbí.
daleko horší,než svícení mlhovkama, mi příjde narvat AE z číny do světel starších modelů BMW (např. E36,E38,E39,E46) a tyto pak používat jako denní svícení.ale jak jsem už jednou napsal: sto lidí,sto chutí
a na to kdo si co myslí prostě seru...
Neporadíte mi prosím jak vyměnit U E91 žárovku do čoček? Čumím do toho dva dny, asi jsem slepej, ale světlo jsem venku neměl. Musí světlo jít ven? Kde cca se nachází ta žárovka H10W, díky moc za rady. Jedna mi přestala svítit a docela mě to znervoznuje. Děkuji
kubajz79 píše:nedoporučuje se měnit za silnější než 10W.taky jsem se po tom pídil.
nakonec mám nastaveno denní svícení mlhovky + AE.
pokud na to vyloženě nesvítí slunce,vypadá to docela dobře...
jaky maš ročnik auta ja mam 2006 rok taky jsem to chtel ale udajne to nejde.tak mam dane denni sviceni 40% dalkove.
Pawson píše:
Jako uplně celý podběh musí dolů? Nebo jen to okýnkojak tam je? Díky moc
dole koleso a potom dole cely podbeh. Inak ziarovku na angel eyes na predfacelifte nevymenis
Miluji BMW za tyhle snadné montáže Vzduchový filtr, žárovka na Angely, pojistky, baterka a další Ale obdivuji, že to takhle vymysleli, protože se v tom aspoň nehrabeš a jedeš do servisu
Díky za radu, podívám se, když tak to tam povezu ))
Pawson píše:
Jako uplně celý podběh musí dolů? Nebo jen to okýnkojak tam je? Díky moc
dole koleso a potom dole cely podbeh. Inak ziarovku na angel eyes na predfacelifte nevymenis
Miluji BMW za tyhle snadné montáže Vzduchový filtr, žárovka na Angely, pojistky, baterka a další Ale obdivuji, že to takhle vymysleli, protože se v tom aspoň nehrabeš a jedeš do servisu
Díky za radu, podívám se, když tak to tam povezu ))