Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

strašná úvodní fotka

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: strašná úvodní fotka

#21 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Celý je to tu na pyču. Ale už jsem to tady psal, že horší fórum jsem nezažil.
Fotka napyču, karty s nálepkama vpyči. :D A ještě chcou, abys nepoužíval háčky a taková pyčovina se řeší x týdnů, spíš měsíců.. WTF??? Takže popyči fórum.

A aby to nebylo jen o tomhle, tak BMW se mi jeví taky napyču. Dnes první jízda v tom bordelu bílým a nechápal jsem. Do zimy zadohrab fakt není. Což o to, ale nečekal jsem takový peklo. A jako bonus, završil jsem dnešní den tím, že jsem nemohl vyjet a taky nevyjel z parkoviště. Prostě všechno napyču!!!

Snad Tě můj příspěvek aspoň trochu potěší. :lol:
PS: příští rok taky platit nebudu, jednak je to v placené části mrtvý a za druhé přemýšlím o prodeji po dnešku :D jsem fakt vynervenej.
-miki- Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od -miki- Člen Klubu »

Risa525: nechapu Te ... Je jasne, ze fotka neni TOP. Tak co kdyz se predvedes a nejakou posles? Me osobne to nevadi, chodim sem nekolikrat za den pro informace.

Stranky na Macbooku? Ano, prave ti z nej odpovidam...

Preji Ti hezky vecer. :)
blackjack

#23 Příspěvek od blackjack »

Fotka je tam daná "z nouze"... Jak psal Fish, klidně nějakou dodejte, nahraje se tam... Problémů proč to tak ještě není je hned několik a všechny tu už zazněli od někoho přede mnou...

a) formát fotky je problém, zkuste do téhle nudle dostat auto/a, aby bylo vidět, že se jedná o auto/a...
b) nezapomeňte pánové na autorský zákoník, najít na netu "superfoto" a plácnout ho tam je fajn nápad, ale prakticky velmi špatně realizovatelný...
c) ti, kteří by byli schopni tohle reálně nějak vyřešit, buď nejsou, na to bohužel nemají kapacity aktuálně...

klidně si tam můžeš Ríšo dosadit "Fotka je na p*ču, až bude čas, dáme jinou"... S tímhle tvrzením bych se dokázal i ztotožnit.

Chyb na fóru je více, mnohem více, a 99% z nich hodnotím závažněji než obrázek v hlavičce. Té agendy a aktivity kolem klubu je víc, než si drtivá většina tady myslí, proto se může stát že taková "podstatná" věc jako fotka v hlavičce zůstane ležet ladem...

Beru to ale pořád tak, že dokud někdo remcá je to dobře... Až nebude remcat nikdo, bude pozdě...

a vůbec... SORRY JAKO... :D :D :D
Obrázek
Kani

#24 Příspěvek od Kani »

Hmmm...

Na pyču/piču jsou vložky. Fotka se vyřeší, nějaké konkrétní přání, příspěvek, nebo máš jenom svůj den?

ad Forum/WEB) - kdyby jste se obtěžovali dorazit na VH a začli vřískat tam, bylo by to lepší a upřímně nápomocnější než tyhle výstřely do tmy. Pokud životní situace, přítelkyně, manželka, babička (můj případ poslední dobou) či cvičení mažoretek ve vedlejší vesnici nedovolí, není od věci si přečíst zápis z VH. Kde je jasně řečeno, že se řeší a bude vyhlášena výběrovka na "nové" nové fórum. Já osobně ještě teď kroutím hlavou nad fungováním předcházejícího i současného fóra. Ale teď prostě nic lepšího nemáme. Pokud se něco dělá na koleně po večerech a na zbytek se léta sere tak se není čemu divit. Bylo minimálně zapotřebí zalepit ty největší bezpečnostní díry. A pořád si myslím, že kluci v rámci možností odvedli slušnou práci. A pokud se najde mezi klubáky někdo kdo kromě blbých keců (byli/jsou tací) o tom něco ví a je ochoten pomoci, sám mu otevřu dveře.

ad jízda na sněhu se zadohrabem) - kup si pořádné gumy, nepoužívej plyn jako on/off čudlík (tady sem ukradl předsedovi hlášku přiznávám), jezdi MHD, pořiď si předohrab nebo raději čtyřkolku a nebo se na to prostě vyser a seď doma na prdeli. Pokud moje skoro žena může jezdit v těhle sračkách se šesti hrnkem a nekroužit na místě za neskutečného řevu, tak bude problém někde mezi pedály a sitzem

ad mrtvo v placené části) - taky registruju, na druhou stranu klubový FB "vzkvétá" . Odliv lidí/členů je reálný problém, který bych opravdu rád probral ve větším počtu lidí, než posledně na VH, kde jsou prostě dva až tři proudy lidí, ale konkrétní návrh nepadne. Klubový instagram taky vcelku jede. Holt host vyhazuje vrchního

ad celková kritika) - fajn beru, není všechno super zelené. Ale bez aktivnějšího přístupu současných členů prostě VR nic nespasí. Hlavně řvěte (připomínkujte) dál, protože pokud se jenom mlčí a brblá doma pod fousem s tím, že to jednou za čas rezultuje ve vyblití se na fórum jako se stalo teď tak je to opravdu na piču.

Sněhu zdar!
Risa525

#25 Příspěvek od Risa525 »

Co sem furt pletete věci kolem? Píšete tady slohy a referáty!! Proboha, napsal sem topic na úvodní fotku a vy z toho udělate román?

Pokud dělám stránky, tak je zpouštím až když jsou 99% a né že tady vypíšete milion chyb a závad!!!! zlatý starý časy!!!!!

Nebudu se tady hádat kvůli fotce a rozhodně nemám čas psát slohy!!!!

zdar
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od patras Čestný člen »

+Risa525 ---- total souhlas
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
xyron

#27 Příspěvek od xyron »

Kani píše: není od věci si přečíst zápis z VH. Kde je jasně řečeno, že se řeší a bude vyhlášena výběrovka na "nové" nové fórum.

Zápis jsem četl a nikde tam nic takového není... tahže ehhh ? :shock:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Přesně tak, sorry jako, ale příjde mi to jak snůška výhovorek proč nevylepšit vizitku webu -> tj. úvodní hlavičku a foto. Práce na hodinu i s úpravama ve Photoshopu.

Věřím, že by se nenašel nikdo kdo by autorsky nesouhlasil, aby se jeho foto dodané do klubového kalendáře nemohlo objevit v hlavičce. Nebo tam není po ořezání ani jedno vhodné??

Možná, že současná úvodní fotka je původně zrcadlovkou z kalendáře, ale takhle to vypadá jak focený kalkulačkou. Ta slovenská hlavička s menu a reklamním pásem POD a vystředěním je naprosto OK. V porovnání se zdejším provizoriem jsem se trochu zastyděl. :oops:

Je technicky (ne)možné, aby se v hlavičce prolínalo flashově několik ostrých sytých fotek?

Když nemáte čas, resp. spíš schopnosti je problém to zadat (otázka zda nutno vysoutěžit výběrovkou) nějakýmu grafickýmu studiu?
Risa525

#29 Příspěvek od Risa525 »

myslím si, že to tady dopadne jako u politických afér

chvilku se bude vlákno topovat a pak upadne v zapomnění a pár zdejších členů (hlavně ti, co mají své auto na fotce) si budou mnout ruce 8-) ... nejsem IT člověk, ale věděl jsem, že to nebude mnoha-hodinová práce a tys mi to jen potvrdil!!!

když už tady nefunguje více věcí (nevím kolik přesně) , tak aspoň ten úvod mohl trochu vypadat - pro začátek by to stačilo!!

hamba těm, co toto vlákno odporovali!!
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#30 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Kani píše:Hmmm...

Na pyču/piču jsou vložky. Fotka se vyřeší, nějaké konkrétní přání, příspěvek, nebo máš jenom svůj den?

ad Forum/WEB) - kdyby jste se obtěžovali dorazit na VH a začli vřískat tam, bylo by to lepší a upřímně nápomocnější než tyhle výstřely do tmy. Pokud životní situace, přítelkyně, manželka, babička (můj případ poslední dobou) či cvičení mažoretek ve vedlejší vesnici nedovolí, není od věci si přečíst zápis z VH. Kde je jasně řečeno, že se řeší a bude vyhlášena výběrovka na "nové" nové fórum. Já osobně ještě teď kroutím hlavou nad fungováním předcházejícího i současného fóra. Ale teď prostě nic lepšího nemáme. Pokud se něco dělá na koleně po večerech a na zbytek se léta sere tak se není čemu divit. Bylo minimálně zapotřebí zalepit ty největší bezpečnostní díry. A pořád si myslím, že kluci v rámci možností odvedli slušnou práci. A pokud se najde mezi klubáky někdo kdo kromě blbých keců (byli/jsou tací) o tom něco ví a je ochoten pomoci, sám mu otevřu dveře.

ad jízda na sněhu se zadohrabem) - kup si pořádné gumy, nepoužívej plyn jako on/off čudlík (tady sem ukradl předsedovi hlášku přiznávám), jezdi MHD, pořiď si předohrab nebo raději čtyřkolku a nebo se na to prostě vyser a seď doma na prdeli. Pokud moje skoro žena může jezdit v těhle sračkách se šesti hrnkem a nekroužit na místě za neskutečného řevu, tak bude problém někde mezi pedály a sitzem

ad mrtvo v placené části) - taky registruju, na druhou stranu klubový FB "vzkvétá" . Odliv lidí/členů je reálný problém, který bych opravdu rád probral ve větším počtu lidí, než posledně na VH, kde jsou prostě dva až tři proudy lidí, ale konkrétní návrh nepadne. Klubový instagram taky vcelku jede. Holt host vyhazuje vrchního

ad celková kritika) - fajn beru, není všechno super zelené. Ale bez aktivnějšího přístupu současných členů prostě VR nic nespasí. Hlavně řvěte (připomínkujte) dál, protože pokud se jenom mlčí a brblá doma pod fousem s tím, že to jednou za čas rezultuje ve vyblití se na fórum jako se stalo teď tak je to opravdu na piču.

Sněhu zdar!

Jedeš do mě?? :lol:
Mňo... na druhý den se mi nálada trochu zlepšila... v tom onom místě zůstalo viset i kámošovo nový Mondeo. Na druhý den jsem jel s kolegou a jeho Roomster nás taky na parkovišti, ale jiném, vyjebal.
Jinak gumy kvalitní značky a v zákonné normě. Úplně s přehledem můžu tvrdit, že patřím mezi tu lepší půlku řidičů, takže ON/OFF styl s kroužením na místě fakt ne.

A nepiš "skoro žena", někdo by si to mohl vyložit trochu jinak. Joke. :lol:

Každopádně je smutné, že se stále nic neděje a nějakých odpověďí se tu člověk taky nedočká.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Risa525 píše:... pár zdejších členů (hlavně ti, co mají své auto na fotce) si budou mnout ruce 8-) ...

Aha, takže závist že tam není tvá leštěnka? :-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
pavproch

#32 Příspěvek od pavproch »

Francis píše:Celé roky co jsem zde registrovaný a přispívám sem jsem asi žil v bludu že jde o obsah sdělení, a ejhle, ono jde o kvalitu fotky v horním pruhu.

100% souhlas s náčelníkem
Risa525

#33 Příspěvek od Risa525 »

Tak se mi zdá, že to tady pár kluků nepochopilo....snad Vám postačí, když si prodejte kluby v okolních státech, nikde tak šíleně kvalitní fotku nenajdete!! To že tam jsou zdejší auta, je věc druhořadá...

EHMMM...nemusíme chodit daleko že?

https://www.bmwklub.sk/
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Joshuax »

Tak ono to s pouzivanim cizich obrazku neni tak uplne jednoduche... Tento klub by mohl vypravet, jak banalni problem to je, kdyz zverejnujes fotky nekoho jineho ;-)
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
dogeatdog

#35 Příspěvek od dogeatdog »

Ja vam nevim...
Nejsem clen, jen pouhy majitel a fanda techle aut, ale nemyslim si ze reseni je slozite, naopak.
Dobrou zrcadlovku nebo kvalitni kompakt ma dnes kazdy treti, foceni pro radost taky neni zadne unikum.
Proc nevyhlasite soutez o nejhezci fotku? Verim tomu, ze spousta lidi by byla nadsena mit svoji fotku v zahlavi webu. Vybrat deset nejhezcich, udelat vlakno s hlasovanim a je hotovo, ne?
Navic byste mohli udelat treba trimesicni cyklus - jarni, letni, podzimni, zimni tematika, at to neni porad to same.

Ja jsem tedy postizen myslenim "problem - reseni", tak to klidne smaznete, ale osobne v tomhle nevidim absolutne zadny problem, naopak - pobidku pro mistni fotofandy.

PS: na Halloween bych doporucil fotku snejkova pohrebiste.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Se omlouvám za výraz, ale co chceš dělat, když to tu mají na starost paka. Zeptáš, nikdo Ti neodpoví, resp. né ten, co k tomu odpovídat má. Když tomu nerozumím, nedělám to. Když jsem liknavý, tak se do ničeho nehrnu. Tady to funguje přesně naopak. Hrozný... opravdu ostudné fórum.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od patras Čestný člen »

hlavne ze se domluvilo ze se necha udelat novej web za prachy a poradnej ... ale to uz je pul roku a za tu dobu ticho po pesine .. vsadim se, ze nikdo ani nidke nic nepoptal
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Joshuax »

Dokud bude na VH jezdit stejna sestava lidi, kde tam snad kazdy ma nejaky osobni zajem na svem projektu/akci, tak nemuzete cekat, ze se bude menit neco k lepsimu... navrhy veci na VH a prosazeni jejich schvaleni neni nic sloziteho, napisete co se ma delat jinak jako navrh, zajistite adekvatni pocet zucastnenych, kteri maji zajem na tom to prosadit a neni mozne, aby to tim hlasovanim neproslo... Kdyz tak jede 15 lidi a z toho ma pulka funkci ve stavajicim vedeni, tak ono to matematicky moc nefunguje...
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
Risa525

#39 Příspěvek od Risa525 »

Je mi skoro jedno, jak se to tu vede....hold je doba stagnace a kdybych mohl (jako že nemůžu) tak bych klidně pomohl (kdo podniká, ví o čem píši).

Úvodní fotka je velmi důležitá a pokud tady zdejším členům nevadí, že u té naší jdou počítat pixely, tak je prostě něco blbě.....a už sem nepiště sračky o autorským právech atd!!! je to dost trapný, se na to vymlouvat!!!

Vygooglete si okolní státy a jejich BMW fóra a hned zjistíte o čem toto vlákno je!
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Ono kdyby se to tu dříve neřešilo, tak je tam klidně nějaká fotka z googlu, ale tím, že již v minulosti se na klub obrátil člověk (nevím jestli z AG nebo od kud přesně), ale prostě k dané fotce měl autorská práva a požadoval tisíce korun za používání teto fotky (kdo zná historii, tak asi dopřesní kdo to byl a kolik to stálo... ). Fotka se smazala a vyřešeno ...
Každopádně nic na tom nemění to, aby se ta fotka trochu změnila - těch variant jakých je milion.
A to, že od migrace fóra se téměř nic nezměnilo je prostě smutný...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Odpovědět