Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mail s upozorněním na konec členství
Re: Mail s upozorněním na konec členství
Takže dnes jsem obnovil platbu. Jak jsem pochopil, ani obnovení nefunguje automaticky. Pokud by se někomu dalo poslat potvrzení o převodu a členství prodloužit, bylo by to fajn, lepší než čekat než si na účtu někdo všimne příchozí platby
Díky

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Obnovení nikdy nefungovalo automaticky, vždy bylo děláno manuálně jednou týdně.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Hotovo, díky za zprovoznění členství!
-
- Kontaktovat uživatele:
Rok se sešel s rokem a já opět nedostal upozornění. Fakt nemám čas pořád sledovat, kdy mi končí. Koukejte s tím už něco udělat...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ani po týdnu bez reakce
Za tři roky s tím nikdo nic neudělal. To je takový problém zajistit notifikace do mailu?

Za tři roky s tím nikdo nic neudělal. To je takový problém zajistit notifikace do mailu?
Normálně to funguje. Dnes mi přišel, týden před koncem ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pravděpodobně to někdo "potichoučku" nastavil. Email mám nastavený dobře. Jenže tady nikdo nekomunikuje... 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, od toho co to pustil z ruk jurasis, tak tohle jde od desíti k pěti ...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Potichoučku to posílám ručně, protože není kdo by to naprgal do kódu webu.surfis píše:Pravděpodobně to někdo "potichoučku" nastavil. Email mám nastavený dobře. Jenže tady nikdo nekomunikuje...
Tohle nedoprogramovalo při migraci (a nejen toto, např. soukromé zprávy nebyly přeneseny) duo Jarda-Fishmaker, které, pokud si to dobře pamatuju, se angažovalo v udržování chodu webu i za Jurasise.MattyX píše:Bohužel, od toho co to pustil z ruk jurasis, tak tohle jde od desíti k pěti ...
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojto naprosto souhlasím. Poslední vydané faktury dával Jirka před třemi lety.MattyX píše:Bohužel, od toho co to pustil z ruk jurasis, tak tohle jde od desíti k pěti ...
O tom, co se děje, neděje nikdo nic neví. No myslím, že je to teď v horších rukách než předtím.
Za tři roky není nikdo schopný dokopat Pavla, nebo Jardu, aby chodilo upozornění. Ve finále tím i klub přichází o peníze z členství. Ten kdo by dostal upozornění by zaplatil jen z principu podpory na další rok, jako já. Když ho nic neupozorní, tak na to přijde až za nějaký ten pátek či měsíc.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Klub má transparentní účet u FIO, odkaz na něj je vlevo v kontaktech. U plateb je popis wocogo, pokud ti něco není jasné, stačí se dotázatsurfis píše:Vojto naprosto souhlasím. Poslední vydané faktury dával Jirka před třemi lety ...MattyX píše:Bohužel, od toho co to pustil z ruk jurasis, tak tohle jde od desíti k pěti ...

323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to mám jedinou odpověď. Si vzorný příklad alibisty.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký konkrétní dotaz máš? Asi ne, jinak bys jej sem napsal. Pokud máš problém s veřejným dotazem, můžeš na email VR nebo SZ mě.
323ti stock condition
323ti stock condition
řekl bych,že Jarda v klubu už dávno není. Minulý rok jsem ho potkal a ani nepozdravil. Od webu dali všichni ruce pryč,protože podle mě zjistili,že je to v kopru a nikdo to nedá dohromady a ani za prachy to nechce nikdo udělat...viz.výběrové řízení..... a hlavně přechod na "NOVÝ" web se ukázalo,že Nový by byl tak před 10 roky a teď je vlastně NOVĚ zastaralý.Nechte klub v poklidu umřít..."nové členy" klub nezajímá a my staří pomalu odejdeme do západu slunce.surfis píše:Vojto naprosto souhlasím. Poslední vydané faktury dával Jirka před třemi lety.MattyX píše:Bohužel, od toho co to pustil z ruk jurasis, tak tohle jde od desíti k pěti ...
O tom, co se děje, neděje nikdo nic neví. No myslím, že je to teď v horších rukách než předtím.
Za tři roky není nikdo schopný dokopat Pavla, nebo Jardu, aby chodilo upozornění. Ve finále tím i klub přichází o peníze z členství. Ten kdo by dostal upozornění by zaplatil jen z principu podpory na další rok, jako já. Když ho nic neupozorní, tak na to přijde až za nějaký ten pátek či měsíc.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit, ze nejlepsi, co by se s tim webem a forem dalo udelat, je tohle proste cele vzit a zakonzervovat na domene old.bmwklub.cz a na http://www.bmwklub.cz postavit nove web i forum, ktere nebude s tim starym nijak propojeno. Ta stara cast bude porad jako rakovina cehokoliv, co se kdokoliv jiny bude snazit udelat lepe...
Joshuax : výběrové řízení bylo...zadaná zakázka byla...jen ten co to připravoval, tak nakonec to stornoval a nic novýho není
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
A jake jsou ted moznosti? Prece to tady nenechame upadnout?