Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 dodělání high budíků

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Perunwit

Re: E39 dodělání high budíků

#21 Příspěvek od Perunwit »

Whatta?
Misanek

#22 Příspěvek od Misanek »

Hovno :shock: to jako fakt?? :o
V podstatě já bych potřeboval dopředu dotáhnout anténní koax (otázka je, zda-li jej někde v autě z anténního modulu najdu, nechci totiž kvůli tomu předělávat na auto další anténu; To samé co se týče gps antény), který nevím jestli vede do bm radiomobilu, který je v kufru a jestli to náhodou do bm nejde už nějak po sběrnici z anténního modulu.
Plus bych samozřejmě dopředu potřeboval také dotáhnout prodlužovací kabelový svazek, který se na jedné straně připojí do konektoru kabelového svazku, který původně jde do radiomodulu, co teda popisují přímo na stránkách toho erisinu nebo jak je ta značka rádia, pokud to teda dobře chápu. Otázka ovšem je,jestli teda ten koax je součástí tohohle prodlužovacího svazku či nikoliv.
Zkoušel jsem tuhle variantu (rozuměj android rádio vš. E39 s navi), resp. zapojeni těchto dvou specifikací hledat na netu, ale bohužel neúspěšně...

Snad mi rozumíte o co mi jde.
Dík
Perunwit

#23 Příspěvek od Perunwit »

Já tomu tedy nepřikládal moc pozornost, ale když jsem na čínanovi komunikoval s těmi prodejci, tak se mě jeden jako druhý ptali, jestli mám v kufru amplifier - to jsem bral jako nějaký zesík k lepším hifi - DSP? Takže je to jinak, kdo má origo navi 16:9, tak má v kufru jednotku a vepředu je jenom zobrazovací modul na kablíku? Když se to totiž objednává, tak je tam volba s 5m kabelem do kufru, nebo bez.

Jedna diskuse za všechny, čteno odspoda. Takže jsem za vola, asi co?

riana Liu
17/09/22 07:30
Hello XXX
our engineer said it can not show this information ,not all, the engineer said if you mind this please do not purchased, thanks
Regards

Hello Riana, i mean original bmw E39 board computer, which show you how much your engine takes of fuel, how to setup external car heating and so on. Most of android systems could even to show you the values, setup is impossible. Just let me know, please.
Please see the enclosure.

17/09/21 06:40
Hello XXX
yes, so you no need long cable, thanks
then what's your mean "consumption, webasto settings"
Let us know.
Regards

Dear Riana,
thanx for reply.
3. by optical amplifier you mean wiring from player to the trunk (Touring) and to amplifier for DSP music / subwoower? If this is what You ask for, then no - in my car, there is basic business CD player and speakers. No CD changer, no subwoofer, no DSP radio with DSP button, no DSP speakers.
4. Could your Android read my boardcomputer? I mean consumption, webasto settings, etc.?

riana Liu
17/09/21 05:11
Hello XXX
Thanks for your message,
1. the player can fit your car and your take all your dashboard out to replace our player.
2. the player can support your steering wheel control
3.it's seem your car have no optical amplifier,please confirm.
Regards

Hey,
I am interested in your Android product for BMW E39 530i (facelift model with original business CD radio).
VIN CODE: BZ89204 /
REAL OEM link: http://www.realoem.com/bmw/en/partgrp?i ... 9-BMW-530i
Would you please tell me your product will work with my car together?
I mean mainly: steering wheel buttons. Board computer visualisation (how about deleting values, settings of webasto etc.?)
I am sending picture of my interior - need E39 solution
Thank you for information.
Misanek

#24 Příspěvek od Misanek »

Perunwit píše:Já tomu tedy nepřikládal moc pozornost, ale když jsem na čínanovi komunikoval s těmi prodejci, tak se mě jeden jako druhý ptali, jestli mám v kufru amplifier - to jsem bral jako nějaký zesík k lepším hifi - DSP? Takže je to jinak, kdo má origo navi 16:9, tak má v kufru jednotku a vepředu je jenom zobrazovací modul na kablíku? Když se to totiž objednává, tak je tam volba s 5m kabelem do kufru, nebo bez.

Jedna diskuse za všechny, čteno odspoda. Takže jsem za vola, asi co?
Nejsi vůbec za vola :wink: jenom bych to asi uvedl na pravou míru. Tedy spíš asi napíšu jak to chápu já. Otázka je, jestli to chápu správně :D bylo by fajn kdyby někdo tyhle moje domněnky mohl potvrdit.

Ano, co jsem tak pochopil, tak je rozdíl v e39 s dsp a bez dsp. Resp. jsou aftermarket rádia, které zvládají spolupráci s dsp (což asi teda bude onen optical amplifier), ale naopak jsou rádia, které s e39 s dsp spolupracovat nebudou. Z jakých důvodů to fakt nevím.

Každopádně k tomu mému případu, kdy mám navíc (16:9), tak vepředu u "rádia" opravdu nemám tu kostku, na kterou bych připojil aftermarket, nýbrž pouze dva podélné tuším dvanáctipinové konektory. A tu kostku do které bych měl toho android a připojit je právě vzadu v kufru a je zapojena do rádiomodulu,který je tedy v případě touringa pod podlahou kufru.
Takže podle všeho budu potřebovat ten prodlužovací kabel ,abych toho android a právě mohl zapojit do konektoru k rádiomodulu. Nicméně bohužel nevím teda jak s anténou, jak už s gps či s tou rádiovou
ACDC

#25 Příspěvek od ACDC »

Důvod je ten, že z CD běží do radia vzadu digitální signál po koaxu do DA převodníku v TOP HIFI radiu, který je lepší než ten obyčejný přímo v CD. Čínský radio vpředu se zesilovačem a radiem s sobě bude vždy hrát hůř, už proto, že je to krabička na efekty a zvuk tam je jen jaksi "navíc".
Odpovědět