Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě BMW F11 530D xDrive

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Zugy

Re: Koupě BMW F11 530D xDrive

#21 Příspěvek od Zugy »

Když je řeč o vrzání. Mé třeba vrže interiér u v e65 . Někde v loketce v předu a někde ve středovem panelu. Ale jako neresim to. Protoze nvm co s Tim mužů udělat. A pak mi vrže sedačka. Ale to je timbze je sedák ko a oprava je výměna sedáku plus přesiti a prace a sme tak na 10k. Jen ten sedák stoji 6k (prej). Ale kolikrát Mé to sere ze takove auto si dovoli vrzat. A zadní sklo když mrzne. .tj příběh :D ale prez to jsem spokojenej.
TANN3R

#22 Příspěvek od TANN3R »

Tam bude problém hlavně v tom, kdo se v tom hrabal. Nechápu toho ocasa, co něco rozebere, složí a zbyde mu dvacet šroubků. Však viz ta tvá výztuha pod motorem. Když si vezmu, kolik šroubků, krytek a kravinek sem tam dodával, když sem vytahoval motor.. Přitom nic nebylo ulomené nebo stržené, jen šroubek nebo matička prostě chyběla. Tunel by to chtělo rozebrat a mrknout, co je špatně, určitě bude po vrzání.

S Fkem bych to vůbec nesrovnaval, to je úplně nová dimenze vrzání a třepání. A neuděláš s tím vůbec nic. Kdo nezažil nic lepšího, bude spokojenej, na oko to vypadá hezky a to vrzání je úplně standartní na poměry současné německé produkce.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

zugy, jenže tvoje E65 je paštika, prostě to auto prošlo peklem, nějakej osel tam přepoloval baterku, tím zničil dost věcí, pak to měl další osel co na to nechytl, další osel do toho nechal namontovat spoustu různých krabiček a vypínačů místo aby to spravil a když to jel tanner kupovat tak jsem měl zápal plic. pak na tom tannner nechal nervy, když to odbastloval. prostě takovýmu autu musíš něco odpustit a všecko se dá spravit, hold jsi chtěl facelifta za cenu předfacu no. já bych si radši dovezl z DE top předfacelift, ale každého věc.to s těma šroubkama taky nechapu, to jak když dělám na 6er, mraky neorigo šroubků, mraky jich chybí, dokonce jedna ta spodní výztuha neměla jeden šroub, prostě tam byla navolno na jedné strašně. radši nepočítám kolik tisíc jsem v bmw nechal jen za šroubky.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

u G30 už dostali rozum, a vložku dveří už neudělali z toho molitanu nebo co to je, ale po vzoru E65 plastovou, áááále samozřejmě se šetří a tak se podívejte, těch ložisek plastových je tam tak polovina a ještě jsou menší.

https://www.youtube.com/watch?v=EqDz6SDcEO8

ale prostě ty nový bmw jsou tak stará skříň

https://www.youtube.com/watch?v=vPEVn3Sb96g

https://www.youtube.com/watch?v=xkNSn9w09Hk

https://www.youtube.com/watch?v=XIDcAcokwMw
Zugy

#25 Příspěvek od Zugy »

Tys mi to Jardo nevymlouval a ještě si Tannera zdrbal že mi to prodal levne a jediná tvá vitka byla že je to socka..a teď už je to paštika?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

já jsem ti říkal že to to auto si prošlo peklem, a že to je výhodný, což bylo, protože to mělo přetěsnej motor, a spoustu udělaných věcí, ale žádná TOP A1 vonavka to nebyla a to snad víš, za tu cenu by jsi u nás lepší nekoupil, v Německu ano, ale ty jsi chtěl furt facelifta, já ti říkal kup si radši vybavenějšího předface z DE.
A ano, Tanner to prodal pod cenou, určitě to mohl prodat dráž.
Zugy

#27 Příspěvek od Zugy »

A krém chybějícím sroubkum a uchytum. Já nechápu jak v zadních dveřích jak jsou šrouby v madle může chybět závit. A aby šroubek nehrkal tak tu díru Vycpálek někdo molitanem :D ještě že je tam tolik nacvakavatek a jiných šroubků že to drží i když tyhle nejsou na zavite..ale jaro.tj tak rozdělat komplet dveře i s izolací a postupně to podoplnovat. Jen za tohle bych nechal přez 10 k ..a vysledek? Velice bych tím asi nezískal. Ale nechápu když někdo oddělá tapecy a už tam nevrátí všechny matky
Naposledy upravil(a) Zugy dne stř 24.01.2018 19:12, celkem upraveno 1 x.
Zugy

#28 Příspěvek od Zugy »

Jo.. tohle si říkal. Vím že to není A1.. ale tou pastikou si mě teď dostal..ale sem spokojenej.jeyte až dořešíme ty 2 píčoviny tak to bude pecka. Jo a rezonuje mi sluneční clona v předu u spolujezdce. Jak se to tam nacvakava u zrcátka tak je tam malá vůle a při určitých rychlostech to rezonuje. A to určitě není bastlem nebo pastikou. A já sem to podtrhl ještě tím jak mi na kosočtverec nalakovali ty tapece které se začli loupat ještě před instalaci.. tusim atimen to dělal. V brne.to by tě jeblo :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

a nebo máš druhou možnost, našetřit prachy nebo si někde půjčit, až se objeví pěknej FULL Individualek v longu a top stavu, tak ten koupit a pak dobře prodat tvoji sedmu, vyjde tě to pak skoro šul nul, a posuneš se zas na další level. tak jak to udělal třeba vlastnemec.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od JaraX »

Zugy píše:Jo.. tohle si říkal. Vím že to není A1.. ale tou pastikou si mě teď dostal..ale sem spokojenej.jeyte až dořešíme ty 2 píčoviny tak to bude pecka. Jo a rezonuje mi sluneční clona v předu u spolujezdce. Jak se to tam nacvakava u zrcátka tak je tam malá vůle a při určitých rychlostech to rezonuje. A to určitě není bastlem nebo pastikou. A já sem to podtrhl ještě tím jak mi na kosočtverec nalakovali ty tapece které se začli loupat ještě před instalaci.. tusim atimen to dělal. V brne.to by tě jeblo :D
neber to zle, prostě už si rád usnadnuju život a vybírám pěkná auta, o to víc jích pak mužu poservisovat, ty sprasené auta předchozíma majitelama mě strašně štvou. Ale vše se dá opravit, jak slunenční clona, atd.

hod sem foto těch tapeců, at se vzděláme.
Zugy

#31 Příspěvek od Zugy »

Nvm jak s sem dávají fotky. Pošlu ti je mailem a pak to sem dáš. No. Ten long individualek by byla nádhera. Ale mám čerstvou hypo a na jaře snad začnu stavět. A momentálně je ta moje e65 strop. Už tak docela drhnu.az třeba dráha polovička dostuduje a bude výdělečně cinna tak to půjde. Ale na to nemohu spoléhat a svou e65 nenechám rozpadnout jak tu e39
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

ale no tak, auto je lepší jak barák :D :D :D
bys mohlo mít aut místo baráku :D

mě to neposílej, ještě to bude vypadat že je pomlouvám, to nahrej na rajče někam
Odpovědět