Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e63, e64 LPG
Re: e63, e64 LPG
máš/nemáš (na provoz), když to může být za míň, tak proč ne
hlavní auto to taky není, 4 dveře v e53 jsou lepší, ale v létě je ta střecha dole jiná dimenze, prostě chtěl jsem kabriolet...
hlavní auto to taky není, 4 dveře v e53 jsou lepší, ale v létě je ta střecha dole jiná dimenze, prostě chtěl jsem kabriolet...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Ja(a asi nejen ja) vlastne nechapu,proc sis to auto vubec kupoval,nadavas na to uplne vsude,vsechno je nahovno,vsechno se sere,jeste to je nepohodlny ,zere to a jedine nej auto na svete je E65JaraX píše:tak sedma mi taky nepřijde jako dělník, ale prostě cestovatel, šestka je zase výletní auto, ale prostě nemám prachy si vyrazit na jeden den do Chorvatska na benzín, na LPG mě to srát nebude. a když to auto ještě bude jezdit draho, tak nemám duvod ho mít, prostě ted jsem jel prahu a řekl jsem si že pojedu 6er, ale vyjdu ven a vidím 6er vs 7er, hmm, šestka, nepohodlná, nehraje, drahá na provoz vs 7er pohodlná, hraje, levná na provoz, tak jsem prostě jel 7er, a když jsem posledně jel prahu se 6er a nevyšla mi jedna nádrž na otočku tak jsem byl hodně smutnej, kor když jsem tankoval plnou a za 4,5 hodiny jsem na té samé benzínce bral zase plnou

vždycky jsem 6er chtěl, nejvíc ze všech BMW, byl to od malička můj sen, do doby kdy to auto vyjelo, bohužel když si koupíš sedmu, která je za ty prachy co stojí prostě neskutečná, tak tě prostě pak tydle věci na 6er serou, asi bych tomu odpustil kde co, ale ty sedačky, audio a provozní náklady jsou prostě megarozdíl. ale prostě jsem řekl že si ten sen splním,i kdyby to mělo být nahovno. třeba strašně chcu ještě Trabanta, další sen, ale unešenej z něho asi taky nebudu
, ale prostě nostalgie. spíš si furt říkám jeslti za 6er za ty prachy stojí, jestli si nenechat E36 cabro, který je krom svezení skoro to stejný jen za zlomek peněz i provozních nákladů.
no uvidíme, zkusím to ještě nějakou dobu s 6er vydržet a třeba si zvyknu. kdo neměl E65 todle nepochopí. se zeptej tannera, když sedl ze sedmy do 6ky, taky mi tady chodí do aut poslouchat logica a taky ho to sere. Snejk měl taky 645 Cabrio, tak se k tomu třeba taky vyjádří. Ale jak říkám, kdo neměl E65 nemůže hodnotit, pro vás ostatní je 6er jako z jiné planety a já to chápu. vy co jste s 6er spokojeni a ve všem vám vyhovuje, tak si tu blaženost uživejte, uživejte si to auto a taky s ním jezděte, auto které stojí a díváte se na něho z okna je k prdku. šestka je super auto, je nesmírně charismatická, je to desně řidičské auto, asi nejvíc ze všech BMW kterýma jsem jel. tak do ní skočte a vyražte na výlet! a pokud vás hodně stojí, klidně tam hodte LPG, serte na ostatní, myslete na sebe.

no uvidíme, zkusím to ještě nějakou dobu s 6er vydržet a třeba si zvyknu. kdo neměl E65 todle nepochopí. se zeptej tannera, když sedl ze sedmy do 6ky, taky mi tady chodí do aut poslouchat logica a taky ho to sere. Snejk měl taky 645 Cabrio, tak se k tomu třeba taky vyjádří. Ale jak říkám, kdo neměl E65 nemůže hodnotit, pro vás ostatní je 6er jako z jiné planety a já to chápu. vy co jste s 6er spokojeni a ve všem vám vyhovuje, tak si tu blaženost uživejte, uživejte si to auto a taky s ním jezděte, auto které stojí a díváte se na něho z okna je k prdku. šestka je super auto, je nesmírně charismatická, je to desně řidičské auto, asi nejvíc ze všech BMW kterýma jsem jel. tak do ní skočte a vyražte na výlet! a pokud vás hodně stojí, klidně tam hodte LPG, serte na ostatní, myslete na sebe.
Jo Jarda je jinej.
Prvně je fanda a pak mechanik. Kdyby byl prvně mechanik a až pak fanda, tak už to tak fungovat nebude. A v půl 4té by zabouchl kvelb a na nás tady by se vy...al. Ale spíš jsem nabyl pocitu, že se tam toho zase tolik nevysralo a chce to mít pinktlich. A mění i preventivně. A hlavně je v tom pekle 7er
No a pak z toho udělá neprodejný auto. Tohle bych i pochopil, že podělá mraky aut a to svý si po trochách taky velebí.
Spíš nechápu mechaniky, co toho mají také dost, podělají kde co a na svoje jim nezbude čas. A to stačí nevzít jich 30 za měsíc, ale jen 29 + to svoje.
Ať nevypadám jak vlezdop...byla to reakce na příspěvek na JaraXe. Snejka třeba neznám osobně, ale na něj první řádek bude platit asi také. Je tu pár dalších dobrých mechaniků a zase to jsou fandové.
Pak su tady JÁ. (ať zase není zle)
Lempl, který si nechá všechno udělat bo to neumí. Ale fanda.
Pak jsou ostatní (nefandové), kteří na to serou a je jim jedno jestli je to BMW nebo Audi. Pak to tak dopadá.
Ale ti asi sem na klub nechodí.
Jen mě jako fandu hrozně mrzí, jak jde BMW dolů. Že aspoň ty sedmy si nedrží punc. Ale jsem rád, že jsem chytil alespoň ten konec.

No a pak z toho udělá neprodejný auto. Tohle bych i pochopil, že podělá mraky aut a to svý si po trochách taky velebí.
Spíš nechápu mechaniky, co toho mají také dost, podělají kde co a na svoje jim nezbude čas. A to stačí nevzít jich 30 za měsíc, ale jen 29 + to svoje.
Ať nevypadám jak vlezdop...byla to reakce na příspěvek na JaraXe. Snejka třeba neznám osobně, ale na něj první řádek bude platit asi také. Je tu pár dalších dobrých mechaniků a zase to jsou fandové.
Pak su tady JÁ. (ať zase není zle)

Pak jsou ostatní (nefandové), kteří na to serou a je jim jedno jestli je to BMW nebo Audi. Pak to tak dopadá.
Ale ti asi sem na klub nechodí.

Jen mě jako fandu hrozně mrzí, jak jde BMW dolů. Že aspoň ty sedmy si nedrží punc. Ale jsem rád, že jsem chytil alespoň ten konec.

Já bych souhlasil s tím tragédem. Když někdo montoval bombu do kufru, tak to byl největší blb a najednou šup a budeš jí tam mít taky (chápu, že u šestky to nelze moc řešit jinak). Bomba přece zabírá místo pro zavazadla a najednou ti to nevadí. Vždycky máš hustý názory, ale když se ti to hodí , tak je najednou všechno jinak. Nic ve zlém, jen trochu sebereflexe by to chtělo.
to si jako myslíš že mi ta bomba v kufru nevadí? samozřejmě že mi vadí! ale co chceš dělat když to nejde jinak, prostě na benzín to auto neuživím, leda bych s ním najel jen třeba 5-10 tisíc za rok,ale to pak nevidím duvod mít auto za 300k. jsem extrémně alergický na bombu v kufru když je to kombík, prostě bomba nemá být tam kde sedí lidi a ještě je tam vidět, ale prostě tady není zbytí. teda vlastně řešení nás napadlo, baterku do kufru a bombu do prostoru kde je baterka, v kufru zbyde víc místa a nádrž by byla 55L, to je takové polovičaté řešení. myslíš že bych tam nedal 103L toroid kdyby to šlo? a pak bych to auto okamžite zplynoval, ale prostě při cca 35l nádrži to smysl moc nemá.
nikdy jsem se nesmál nikomu kdo by měl v 6ER nádrž v kufru, tak se prosím uklidni.
nikdy jsem se nesmál nikomu kdo by měl v 6ER nádrž v kufru, tak se prosím uklidni.
Jardo 6er prodej, fakt, to auto tě nebaví, tak moc na něj pliveš že vlastně ani nevím proč ho máš.
Srovnávat 7er a 6er prostě nejde, nevím proč to sem zase taháš.
Jinak plyn dle chuti, já bych ho nechtěl v 6er. Co se Fuxxa s SK klubu týče tak prosím mírni názory pokud ho neznáš.
No a to bude asi tak vše co jsem chtěl napsat
Srovnávat 7er a 6er prostě nejde, nevím proč to sem zase taháš.
Jinak plyn dle chuti, já bych ho nechtěl v 6er. Co se Fuxxa s SK klubu týče tak prosím mírni názory pokud ho neznáš.
No a to bude asi tak vše co jsem chtěl napsat

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
cože, copak já jsem někoho z SK klubu nějak pomlouval? kde jsi na to zase přišel?
Hned na první straně, jak ti Stary27 posílal odkaz na to vlákno z sk klubu, si v dalším příspěvku popsal "standardního" majitele 6er a kupodivu to sedí zrovna na jeho auto
Ale tuším, že si to psal ještě dřív, než sis toho odkazu všimnul, protože na něj odpovídáš ještě později. Sweden to špatně pochopil..
Edit: jo, sem si docela jistej, že to byla reakce na tu kravinu, co tam vyplodil sn000z3, ne na Fuxxovo auto..

Edit: jo, sem si docela jistej, že to byla reakce na tu kravinu, co tam vyplodil sn000z3, ne na Fuxxovo auto..
ano, přesně tak, nereagoval jsem na nikoho konkrétního, ale prostě na to jak každej brečí jak se 6er nikam nepojede protože by to stálo peníze, ale přitom utrácí za kraviny. Většinu lidi co mají 6er vůbec nezajímá nějaké ježdění, ale jen vzhled toho auta. nedávno mi někdo psal kolik stojí softclose, tak říkám 10k jedny dveře a on mi napsal že to je strašná částká, uplně neuvěřitelně drahý a pak mi napsal že si kupuje M6 nárazník za ještě víc
a prostě je zajímavé jak LPG do všech aut s N62 je ok, ale LPG do 6er je zlo 

je to možný, prolítnul jsem to tady na rychlo, takže pokud to nebylo směřovaný na Fuxxa tak se omlouvám Jardo
, ale zbytek co jsem napsal platí 

já se zas omlouvám jeslti to vypadalo že to je na něj.
tak já myslím, že vlastnictví a jízda v 6 je pro JaraXe taková forma masochismu, kterej si samozřejmě užívá
repráčky L7 rvou uši, sedačky jsou správně nepohodlný (tohle bych napsal i jinak, ale neznáme se a nechci to přehnat
), v kufru estetickej výtvor ve formě bomby na plyn a nulovej prostor na zavazadla, mechanicky a elektricky E60, škoda, jen, že motorovej prostor je větší, pokud by to tam bylo tak natěsnaný jakov E60, tak by to teprv bylo vončo
správně se s tím potrápit... prostě Frau Sechser... ale je to láska 

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
No pekny Jarax, takze vlastne na bezny provoz bys 6er neuzivil, tak proc ji mas? Proc si kupujes neco, co nejsi schopnej uzivit? Tohle nechapu - to je stejny jako zit temer od vyplaty k vyplate, vzit si 300tisic pujcku, sotva splacet a chodit se divat na auto a jednou za tyden ho provetrat, zamachrovat jakou ma karu, ale ze doma resi jestli si muze koupit 1 nebo 3 rohliky to uz nikdo nevidi
To me pripada uplne stejne a porekadlo kdyz mas na opici tak musis mit i na banany tady vcelku sedi! Kdyz si muzes dovolit koupit 6er s V8, tak holt to kupuju s tim ze budu jezdit za 20litru a pokud nejsem schopen to uzivit tak to nekupuji ne? Co je na tom spatne? Je mi jedno jestli si plyn delas sam nebo nedelas to neni vubec podstatny, podstatny je to, ze musis vrtat, rezat a ja nevim co dalsiho, hledat cestu, pul auta odstrojit, proste vubec. Tohle patri do Skodovek a takovejch beznych aut, ale 6er? Kdyby jsi mi prijel na pumpu ze chces natankovat LPG, tak bych se ti v duchu totalne vysmal a rekl jsi co jsi za hnupa, neco ve smyslu "jojo blbecek, ma 6er, ale aby jezdil na benzin, na to nema... klasika..." - neni to tebe, vseobecne... A kdybych ja mel s 6er jet tankovat LPG, tak si vezmu pytel na hlavu.
Nemyslim si ze argument usetrim 30tisic za rok je nejake "ospravedlneni" - prirovnani, jdes stavet a bud muzes vybavit byt kvalitnim vybavevenim za 600tisic (podlahy, nabytek, spotrebice atd) a nebo to lze vybavit za 400tisic, ale mene kvalitni, mensi odolnost, no name znacky atd... co udelas? Vybavis za mensi penize a reknes si "ha, usetril jsem 200tisic, muzu si koupit auto"? Proste 6er je neco vic a davat do toho LPG me prijde hodne mimo a vlastne tim rikas jen to, ze machrujes s autem ktery nejsi schopen uzivit a schovavas se za slovo "mohu usetrit"... To je cele a holej fakt...
To stejny pravdepodobne tva 745i na LPG, tady zabavna vec, nejluxusnejsi BMW, rada a ty tam das LPG? Do auta co stalo 3miliony? Tenhle svet neni normalni
Proste trapny... Hele, kdyz budes jist doma, kdyz si navaris jeden obed na tyden, tak te to vyjde na 200kc namisto toho kdyz budes chodit kazdej den do restaurace za 150kc -> 750Kc, usetris 500kc... tydne... to mas 2000mesicne a 24tisic rocne! Wow!
Samozrejme je to tve auto, tak si delej co chces, tva prezentace, tve vsechno, i penize, ale tohle je muj nazor. Tak hura do montaze LPG....

Nemyslim si ze argument usetrim 30tisic za rok je nejake "ospravedlneni" - prirovnani, jdes stavet a bud muzes vybavit byt kvalitnim vybavevenim za 600tisic (podlahy, nabytek, spotrebice atd) a nebo to lze vybavit za 400tisic, ale mene kvalitni, mensi odolnost, no name znacky atd... co udelas? Vybavis za mensi penize a reknes si "ha, usetril jsem 200tisic, muzu si koupit auto"? Proste 6er je neco vic a davat do toho LPG me prijde hodne mimo a vlastne tim rikas jen to, ze machrujes s autem ktery nejsi schopen uzivit a schovavas se za slovo "mohu usetrit"... To je cele a holej fakt...

Samozrejme je to tve auto, tak si delej co chces, tva prezentace, tve vsechno, i penize, ale tohle je muj nazor. Tak hura do montaze LPG....
Ajéje .... pohodlně se usaďte, občerstvení sebou, Nekonečný příběh IV právě začíná ...

Nic nezacina, takze v klidu. Nijak dal reagovat nebudu, vse jsem rekl v predchozim prispevku... 

- Itchythefirst
To jsou zase plky
Co je spatnyho na tom, ze clovek jezdi za polovicni naklady pri stejnem svezeni? A LPG v e65 745, tedy v aute s cenou nizsi nez nova Fabie je neco spatneho? Kdyz najedes 40kkm za rok, coz ty sedmy v prumeru klidne davaji, tak usetris treba 80kKc, ktere muzes obratem dat do bezne udrzby a razem mas auto v nasobne lepsim stavu, nez soused se stejnym autem, ktery by ale v zivote do auta LPG nedal.
Muzes se nam sn000z3 pochlubit, co mas za vozy, at mame srovnani, jak moc jsou tve nazory vubec relevantni?

Muzes se nam sn000z3 pochlubit, co mas za vozy, at mame srovnani, jak moc jsou tve nazory vubec relevantni?

Koukam ze nemci, holandani, belgicani a vubec zapadni Evropa je vlastne k smichu, kdyz si davaji auta do LPG a CNG, stojany na autogas ma kazda druha pumpa (a ne nekde za rohem jako v Cesku) a vesele jezdi jak o zivot.
Jsou to vlastne zamindrakovani chudaci kteri nemaji na banany, konecne jsem prozrel
A nemci jsou taky uplne blbi, kdyz LPG a CNG auta budou vyjmuty z placeni dalnicnich poplatku, pripadne jim automaticky udeluji zelene stitky ke vjezdu do eko-zon v centrech mest. Holt LPG je jen pro chudaky co nemaji na banany, protoze ani na ten dalnicni poplatek nemaji, jak jsem pochopil.
Jsou to vlastne zamindrakovani chudaci kteri nemaji na banany, konecne jsem prozrel

A nemci jsou taky uplne blbi, kdyz LPG a CNG auta budou vyjmuty z placeni dalnicnich poplatku, pripadne jim automaticky udeluji zelene stitky ke vjezdu do eko-zon v centrech mest. Holt LPG je jen pro chudaky co nemaji na banany, protoze ani na ten dalnicni poplatek nemaji, jak jsem pochopil.
sn000z3: takže tankovat plyn do V8 mám s pytlem na hlavě, ale když si koupím za stejné peníze F10 520d, tak už se můžu na benzině prsit? Nutně s tímto dilematem potřebuju pomoct a vidím, že máš přehled. Jestli je to tak, hned 6er prodám a koupím čtyřválec v naftě. Nebo co u vás v partě #stokujemepredtescem teď letí?
Btw. Konečně je tady pán s opicí a banánama, čtyři stránky na něj zoufale čekám!
Btw. Konečně je tady pán s opicí a banánama, čtyři stránky na něj zoufale čekám!
Ty jo, já zabrousím do 6er, pač si říkám hmm, hmm, prodat X5 a pokouknout po 6Er na LPG a ono tady tohle dehonestujici tema ANO/NE 
Máte to tady veselí, pak se divte, že je naše republika v takovejch sračkách, když tohle může svodobně běhat po zemi
Co je k tomu vedlo socialové jedni
http://autogaslimited.co.uk/top-5-lpg-supercars
Radši bych se styděl za naftu v cupáktu 6er než za LPG, ale každý to vnímáme jinak, někdo dobře a někdo špatně, že

Máte to tady veselí, pak se divte, že je naše republika v takovejch sračkách, když tohle může svodobně běhat po zemi

Co je k tomu vedlo socialové jedni

http://autogaslimited.co.uk/top-5-lpg-supercars
Radši bych se styděl za naftu v cupáktu 6er než za LPG, ale každý to vnímáme jinak, někdo dobře a někdo špatně, že