Kdyz jsem tu sedmu kupoval, tak jsem ji vpredu u ridice menil za novouJaris330D píše:Ja mam tu prahovou listu u spolujezdce taky oslapanou. Pripada me, ze starim to pogumovani zmekne a zacne se loupat uplne sama. Na ostatnich prahových listach je ten povrch odolnejsi.
Da se to nejak renovovat?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65-výměna komfortsite za normal leder jak na to ? LISTY !
- Don
Re: e65-výměna komfortsite za normal leder jak na to ? VYMEN
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jo v predu u ridice je dobra. Tos kupoval uplne novou? Kolik to stalo?
- Don
Nevim, ale hodne a ano novou original
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
jarisovi to chybí v servisce

Poznáte tedy dle fotek co to je za kůži z těch posledních co jsem dal ?
Podle katalogu by to melo stat neco kolem 600 - 800 kc.
JaraX píše:jarisovi to chybí v servisce![]()

Je tam toho uz dost co?
Arnie_one : v klidu, ja ted mam auto na operacnim sale u Jaraxe a pry to rozebere na dily
.

Aha takže vymýšlíš, jak Jaraxovi ještě víc přidělat nesmyslnou práci

Ne, to byla sranda. Mam to auto rad a je v nejlepsich rukou. To je duvod, proc to auto davam jemu
.
Renovaci prednich sedacek jsem mel v planu, ale uvidime, co tam bude spatne.

Renovaci prednich sedacek jsem mel v planu, ale uvidime, co tam bude spatne.
- Don
Nevim, byla pres litr a jeste par takovych kravinek... nevim jestli jsem nedelal i ty zadni, ale to uz ne mimo mou pametJaris330D píše:Podle katalogu by to melo stat neco kolem 600 - 800 kc.
Tak zítra dojde sada, tak uvidím co vymslím s opravou a dám zase fotky, zatím vemu jen zadní a přední prahy, pokud by to bylo dobré vemu celou stranu protže i tam jsou oděrky. Vůbec nechápu, jak ty lidi šmátraj nohama po těch prahách, prčic, snad nezvedali nohy nebo já nevím.
Ja ti do zadu poslu synovce a pochopis
. Nekteri voskujou strechu, a aby tam dosahli, tak si stoupnou na prah. Ja si treba sundavam boty. 

Cože
e65 je tak nízký auto, že na něj dosáhne na střechu každej, zkus ze země naleštit střechu E70 s ližinama. Soused na mě vždy kouká jak na dem,... beru schůdky a lezu na auto
Synovec nemá co jezdit v E65 hajdy do "DT" oKty

Synovec nemá co jezdit v E65 hajdy do "DT" oKty

Prave, ze kvuli posadce jsem to kupoval, nic bezpecnejsiho bych jim za ty penize nemohl nabidnout. 
Ja jsem malej

Ja jsem malej

Tak zkus placku, na tu bys mohl dosáhnout 

Tak, dneska jsem byl na fóliích a je to paráda, konečeně jsem se k tomu dokopal, ráno mě nebudou oslňovat auta zezadu a odpolko snad nebude takové hicák.
Dostal jsem se na lišty a byl to masakr, objednal jsem barvu 482/2 Sterlinggrau a líbí se mě to. Nakonec všechny ty lišty vytrhám a nasříkám. Hrozná prc... bylo z toho dát dolů tu barvu, ona už na té liště ani moc nedržela. Lišty musím nehcat vytvrdnout, ale rozhodně to je lepší než to bylo.
Lišta bez barvy a s

Zadn í lišta

Folie

No a za 14 dnů jedu na čištění laku a keramiku, to bude celkem palba.
Dostal jsem se na lišty a byl to masakr, objednal jsem barvu 482/2 Sterlinggrau a líbí se mě to. Nakonec všechny ty lišty vytrhám a nasříkám. Hrozná prc... bylo z toho dát dolů tu barvu, ona už na té liště ani moc nedržela. Lišty musím nehcat vytvrdnout, ale rozhodně to je lepší než to bylo.
Lišta bez barvy a s

Zadn í lišta

Folie

No a za 14 dnů jedu na čištění laku a keramiku, to bude celkem palba.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Re: E65-výměna komfortsite za normal leder jak na to ? LISTY
Pekne sis to udelal, ale ja mam zelenkavou barvu a chtel bych to mit, jako original. Musim pozjistit, jestli se to neda nejak renovovat nebo to potahnout peknou specialni folii. Na keramiku se vyser, poradne to navoskuj kvalitnim voskem a budes to mit zlaty. Keramika se vyplati u laku, ktere jsou necim vyjimecne a drahe (individual), ale pred tim se to musi poradne vycistit a rozlestit. Takova procedura trva 2-3 dny.
No jasne proto rikam ze to bude ranec na 3 dny odstavim auto prej tak den, dva budou jen cistit srac... z laku brousit a potom nejak 2 vrstvove nanaset si rikam jestli neni levnejsi celolak 
Ad listy kdyz si vemes ze je mam v barve vozu tak tvoje zelenkava by taky mohla byt v barve vozu me se to teda libi vic nez ta matna seda. Ono to je teda taky matna ale nevypada to tak. Libi se me ten hrubej rastr na tech listach, akorat to fakt budu muset udelat vsude to bude rachot je to pracny a zdlouhavy.

Ad listy kdyz si vemes ze je mam v barve vozu tak tvoje zelenkava by taky mohla byt v barve vozu me se to teda libi vic nez ta matna seda. Ono to je teda taky matna ale nevypada to tak. Libi se me ten hrubej rastr na tech listach, akorat to fakt budu muset udelat vsude to bude rachot je to pracny a zdlouhavy.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Jj lak je pracny. Musis to poradne umyt, zbavit lak oxidace, asfaltu, clay hmotou vycistit, zase umyt, vysusit, zalepit vse gumove, plastove. Rozlestovani podle poskozeni, nejlepsi tristupnove, ale u ne tak zhuntovanych staci 2 stupne. Pak poradne odmastit a nanaset vosk. U keramiky to je slozitejsi. Cena tak cca 15 000 - 20 000 kc?
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pát 08.06.2018 18:35, celkem upraveno 1 x.