Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Projekt na dlouhe predzimni vecery.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt na dlouhe predzimni vecery.

#201 Příspěvek od matiz »

Nijak lip mi neni, asi je te vodky malo... Kurwa to nasere. Znova to lakovat nebudu, to je dva a pul v materialu, pokusim se to opravit ze to zakapnu, ty nejhorsi mam v hranach. Pokud to projebu skrz coz se muze lehce stat tak to hodim znova na stojan a opravim jenom lokalne. Na pet minut jsem odesel dat posledni vrstvu plnice na zadni naraznik. Ted se ten zasrany vitr aní nehne. Kurwa... Ale co, stavaji se horsi veci, je to moje, spravim to, ale fakt si myslim ze jsem si to nezaslozil -)))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak udelam nejake fotecky ze spravovani, ale dneska asi ne, dneska to prcam...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od matiz »

Tak a je to v pizde... Finito, konec, tecka, tma... Jsou dokurvene nosy a nos pod kapotou vedle svetla, to nesnese aby tam byla nedokonalost nebo defekt, takze je vymalovano, cvicne cele znovu, lepe a radostneji. Kdyz se dari, tak se dari. Bohuzel to k tomu patri, sem tam se neco posere a je to cele znova. No co uz nadelam...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
LukesE39

#203 Příspěvek od LukesE39 »

Ja si rikal, kterej blazen ten lezak s nejdriv protocenejma vackovejma kolama a ted propalenym pistem koupil.. :D Chtel jsem to koupit kvuli taznymu a ty hnedce, motor se mi tu jeste jeden vali, ale puvodni majitel byl docela vlacnej s cenou a v kombinaci s tou hromadou kosmetiky mi to moc smysl nedavalo. Hlavne z longobongo se do kratky prece jen preseda hur :D Ale kdyz nemas ruce v kapsach, tak z toho pekny auto udelas.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od matiz »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bohuzel to neni propaleny pist, ale upadl ventil, nebudu se k tomu vyjakrovat proc se tak stalo, ale motor na sracky. Ve valci ryhy, hlava s pistem dojebana a ventil zarazeny v pistu. Motor mam, ted se dela hlava, no nespecham na to.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od matiz »

Projekt na dlouhe predzimni vecery se trochu protahl ale uz speje do sveho zdarneho konce. Pomalu, ale jiste. Bohuzel bylo dost prace za nejaky maly mrzky peniz tak moje muselo jit stranou. Puvodni plany byl nasadit ty plasty pres tento prodlouzeny vikend, ale kaslu na to, udelam si veget protoze to nemam jak dostat domu, takze to privezu az v pondeli.

Zbyva mne uz nalakovat jen listy do narazniku a to nejhorsi, rozebrat kliky dveri.

Jelikoz jsem si potreboval udelat nejakou malou dilci radost protoze jsem drel jak kun, koupil jsem si dalsi pistolku. Je naprosto paradni, rozebere ten lak na atomy a posle je hodne sirokym paprskem na dil. Ne ze by ty ostatni moje kvery byly spatne, to ani omylem, patri k tomu nejlepsimu co jde koupit, ale ta japonska iwata je uplne dokonala na celolaky nebo motorky kde ma byt vysledny finis co nejhladsi.

Bude to hodne pekne auto. Jednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nejake ty fotecky musi byt.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
JohnyB

#206 Příspěvek od JohnyB »

Teda. Tvou trpelivost a snahu fakt cenim. Drzim palce ke stastnymu konci!
ettore

#207 Příspěvek od ettore »

Matizi skvělá práce, něco pro Tebe

https://auto.bazos.cz/inzerat/174804697 ... mpagne.php
matiz
Kontaktovat uživatele:

#208 Příspěvek od matiz »

Vzdyt to je skoro po smrti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Potrebuju jen spodek a bez ventilace.
soukupadam

#209 Příspěvek od soukupadam »

.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od matiz »

Na uplny zacatek musim napsat ze jsem se nechtene picnul... Babab byla pryc, obed nic, vecere nic, ale nasel jsem flasku malinovky. Kurwa dobre. Stahnul jsem ji... Od toho odpovida i vykon. Jedene prah, oprava ahl jednotky, vymena SMC, vymena zadniho level senzoru, dani to celeho dohromady, nasazeni zadniho narazniku, prahu a to je asi tak fsecko, protoze linkin park, roger waters, comfortambly numb a po pici se mi nechtelo nejak drtit rekordy, proste mel jsem na lehatku a ozral jsem se jak howado. Sam. Nikdo mi nepomohl tak jsem se nedeliil. Pak jsem nastartoval scoji princeznu co budu mit jednou na nedeli, prede jako kote, mam rad ty chrochtaky s hoooodne turbama. Primo je zerrrrruuuuuu. Doufam ze brzo to bude krasne a hoooodne zle BMWz dob kdy ty auta byly jeste tak nejak v poradku... Po E65 se to cele popicilo... Chuj s nema, budu hrkat v te stare popelnici a budu se jen smat. Doogle je mocny a red hoti jsou uzasni. Ten parchant uz vi co mam rad. Dal jsem cerne ledvinaky at vseci vi ze maji uhybat protoze to je sice 730d, ale hrrrroooooozne zla, tak rychle uhnout a pustit toho nasraneho baworaka. Libi se mi, ale mam popici malo casu... Tak radsi to snad ani istrizlivy cist nebudu... Fotecky nesmi chybet. Malem byly posledni... Jak jsem se picnul spad mi mobil na sutry, displejem dospodu... Bal jsem se tu fosilii zvednout, no prezil -) Jeste ze tak. Anooo a opet Linkin paaaaaaark, no prcam to -)))

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
matiz
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od matiz »

Zacinam naprosto zretelne a jasne videt to svetlo na konci tunelu a ne, vlak to neni. Uz to zacina mit obrysy konkretniho auta a musim rict ze se mi teda moc libi. Kliky, listy, zrcatka a finito s lakovanim... Mam radost i z toho jak to vsechno hezky sedi, asi nejake vetsi kolize neutrpela. I ty kola mne k tomu docela pasujou, ale na 152ky nic nema. kdyby nekdo vedel, asi bych koupil...

Obrázek
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#212 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

:cool2: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
ettore

#213 Příspěvek od ettore »

Matizi, ještě rok a vyrobíš z toho funglovku :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#214 Příspěvek od matiz »

To zase ne, ale dela mi radost uz ted. Kdykoliv okolo toho auta projdu tak mne to potesi, protoze je proste hezke.
Don

#215 Příspěvek od Don »

Tak pak moje ;) :D
JohnyB

#216 Příspěvek od JohnyB »

a pak moje :D naraznicky a kapotu, taky nachtblau ;D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#217 Příspěvek od matiz »

No, pekne do rady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uz se nemuzu dockat az Vam to nafotim vcelku, umyte a jako by pripravene na predani v peknem svetle aby bylo vsechno pekne videt. Si snad pujcim i telefon od jabka -)

Kazdopadne jsem skoncil na mrtvem bode, nedokazu rozebrat kliky. Klepal jsem do toho nytku a ani se nepohnul, bez sance. Bud na to musi byt nejaky pripravek nebo nevim jak to rozebrat abych neznicil ten nyt co tam je. Bohuzel ty kliky ti kreteni pobrousili taky takze je rozebrat musim aby sly hezky zalakovat. Nebo nejake jine. Tot momentalne problem s kterym neumim hnout.

Nachtblau mam vymazlenou ze sedi dobre do hrany bez rozstriku a na moji 740d co budu mit jen na nedeli a do kostela budu ladit znova, protoze uz nebudu svoje auta a auta tech co pusti nejakou kacku lakovat nicim jinym nez standoxem od A do Z. Ty materialy jsou sice asi uplne nejdrahsi, ale taky nejlepsi. BMW melo vzdycky pigmenty od Glasuritu, ted uz nema a veskere opravy v autorizaku budou standoxem.

Uz mam i spocitane co mne ta lakovaci sranda stala, bez mych nakladu na energie na pripravu a bez ceny za jakoukoliv praci 46000 bez dph za matros v nakupnich cenach a boxy + plus to co jsem propalil a protopil doma. Zadna prdel... Kazda sranda neco stoji a lakovani bylo, je a bude vzdycky draha zalezitost. Ale jsou na tom aute jenom same fajnove veci a ty jsou proste drahe protoze jsou dobre a bude to hezke dlouhe roky.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#218 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Ty nýtky musí tak den odstát na WDčku, jinak to zlomíš.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#219 Příspěvek od matiz »

Jako ponorit to do WD nebo prostrikat? WD nemam, pouzivam HHS2000. Je WDcko lepsi???
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#220 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

HHS neznám. Ale co čtu, tak je to trochu něco jinýho než WD. Stačilo prostříkat.
Odpovědět