Tak jsem na koupil diody ze to konecne dodelam a zjistil jsem,ze ac jsem koupil 8 diod 8000mcd,tak pet jich sviti takovym prirozenym svetlem a tri jsou trochu do modra-radoby xenon. Tak nevim,ktere tam mam dat. Ty radoby xenon by asi vypadaly lip,ne? Vyfotil bych to,ale obavam se ze to na fotce z mobilu nabude videt...
Doktor1 píše:Tak jsem na koupil diody ze to konecne dodelam a zjistil jsem,ze ac jsem koupil 8 diod 8000mcd,tak pet jich sviti takovym prirozenym svetlem a tri jsou trochu do modra-radoby xenon. Tak nevim,ktere tam mam dat. Ty radoby xenon by asi vypadaly lip,ne? Vyfotil bych to,ale obavam se ze to na fotce z mobilu nabude videt...
Ale ty co maji 8000mcd tak ty maji prumer 5mm. Ze?
Doktor1 píše:Tak jsem na koupil diody ze to konecne dodelam a zjistil jsem,ze ac jsem koupil 8 diod 8000mcd,tak pet jich sviti takovym prirozenym svetlem a tri jsou trochu do modra-radoby xenon. Tak nevim,ktere tam mam dat. Ty radoby xenon by asi vypadaly lip,ne? Vyfotil bych to,ale obavam se ze to na fotce z mobilu nabude videt...
Kazdopadne tam dej vsechny stejny, taky se mi tam jedna vbloudila ta do modra a vypadalo to otresne. Ja osobne bych dal ty do zluta, ta jasna do modra se hodne jakoby rozpliva, s tou nazloutlou je ten krouzek vyraznejsi
Doktor1: Ja bych dal urcite jedine stejny na vsechny svetla... Jo a ja bych chtel sehnat diody, ktery maji stejnou barvu jako maji krouzky na e39 na faceliftovych svetlech.. Ale nejak se¨mi to nedari sehnat...
Zave_M50 píše:Doktor1: Ja bych dal urcite jedine stejny na vsechny svetla... Jo a ja bych chtel sehnat diody, ktery maji stejnou barvu jako maji krouzky na e39 na faceliftovych svetlech.. Ale nejak se¨mi to nedari sehnat...
Zave_M50 píše:Doktor1: Ja bych dal urcite jedine stejny na vsechny svetla... Jo a ja bych chtel sehnat diody, ktery maji stejnou barvu jako maji krouzky na e39 na faceliftovych svetlech.. Ale nejak se¨mi to nedari sehnat...
Zave to se divím, že by se nedaly sehnat...Však v dnešní době už maj vcelku velkej výběr diod, to mě neříkej, že se něco nedá sehnat?...