Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#201 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Takže si to tvé téma teď mám dát znova sledovat, co? :lol:
jarda

#202 Příspěvek od jarda »

Jo. Ale hlavně by to mohl někdo fixnout, už mi tak několikrát uteklo x stran diskusí.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#203 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Při pokusu o odeslání SZ před chvílí:

Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.5.1 Error: no valid recipients

DEBUG MODE

Line : 185
File : smtp.php
globusman
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od globusman »

Fx píše:Při pokusu o odeslání SZ před chvílí:

DEBUG MODE

Řekl bych, že příjemce má v profilu nastavenou neexistující e-mailovou adresu. Ale možná se pletu...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Udělalo mi to jednou během výměny celkem dost SZ s tím člověkem...
Miguel

#206 Příspěvek od Miguel »

Já jsem si zase všimnul, že když dám vyhledat uživatele "Fx" tak mi to nenajde vůbec nic, prostě neexistuje a nikdy nic na forum nenapsal :huh:

Tím bych chtěl nakousnout, že vůbec celé to vyhledávání je dost pofiderní a to ve smyslu, že to nežere libovolnou velikost písmen a najít tak něco nebo někoho i když vím asi jakej měl NICK, ale nevím kde měl jak veliký písmenko je prostě nemožný.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#207 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

globusman píše:
Fx píše:Při pokusu o odeslání SZ před chvílí:

DEBUG MODE

Řekl bych, že příjemce má v profilu nastavenou neexistující e-mailovou adresu. Ale možná se pletu...

Přesně tak, chyba mailu.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#208 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Miguel píše:Já jsem si zase všimnul, že když dám vyhledat uživatele "Fx" tak mi to nenajde vůbec nic, prostě neexistuje a nikdy nic na forum nenapsal :huh:

Tím bych chtěl nakousnout, že vůbec celé to vyhledávání je dost pofiderní a to ve smyslu, že to nežere libovolnou velikost písmen a najít tak něco nebo někoho i když vím asi jakej měl NICK, ale nevím kde měl jak veliký písmenko je prostě nemožný.

Někde funguje hledání aspoň tak, že hodíš na konec mezeru, tady ani to ne.

Jinak k tomu mailu - fakt to bylo v průběhu komunikace (asi 5 SZ), asi nějaká chyba v matrixu, stalo se to jednou.
100RM

#209 Příspěvek od 100RM »

Miguel píše:Já jsem si zase všimnul, že když dám vyhledat uživatele "Fx" tak mi to nenajde vůbec nic, prostě neexistuje a nikdy nic na forum nenapsal :huh:

Libovolnou velkost pismen to nezere, pretoze velke a male sa v nickoch rozlisuju. Ale k vyhladavaniu uzivatela je potreba pouzivat prve pismeno a hviezdicky. Takto mi to vzdy naslo kazdeho.
7er. True definition of luxury. Yours.
Miguel

#210 Příspěvek od Miguel »

Foxe jsem dal jako příklad, ale prostě to funguje uplně pomateně. Funkci hvězdiček znám, ale prostě to nechodi. Když ti to jde tak mi najdi "Fx", budu rád za každou radu :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#211 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Upraveno, minimální počet znaků byl 3, takže dvouznaký nick to neakceptovalo.
Miguel

#212 Příspěvek od Miguel »

Super, díky speedy :wink:
jarda

#213 Příspěvek od jarda »

jarda píše:Když někdo napíše nový příspěvek do diskuse kterou sleduji a smaže ho dříve než si ho přečtu, vypne mi tím sledování tématu - přestanou mi chodit maily a na fóru vidím opět možnost sledování zapnout. Pozoruji to zejména v diskusi o zamčení fóra.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#214 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jarda píše:
jarda píše:Když někdo napíše nový příspěvek do diskuse kterou sleduji a smaže ho dříve než si ho přečtu, vypne mi tím sledování tématu - přestanou mi chodit maily a na fóru vidím opět možnost sledování zapnout. Pozoruji to zejména v diskusi o zamčení fóra.

ted jsem to resil a snazil jsem se ten system pochopit a predelat. Myslim, ze se to povedlo, tak to otestujte. Zmenil jsme to tak, ze se notifikace nezrusi dokud si to sami nevypnete. snad to nebude mit zadny mouchy :)
jarda

#215 Příspěvek od jarda »

Díky. Založil jsem příspěvek, smazal ho a sledování je stále zapnuté, takže asi už to je ok. :thumbsup:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#216 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jarda píše:Díky. Založil jsem příspěvek, smazal ho a sledování je stále zapnuté, takže asi už to je ok. :thumbsup:

napadá mě možná nevýhoda, že když do topicu dáš jeden příspěvěk a ten pak smažeš, tak se to téma bude sledovat i nadále.
jarda

#217 Příspěvek od jarda »

Neřekl bych že to je chyba. V nastavení říkám že chci automaticky sledovat vlákno kam jsem přispěl, ne vlákno které OBSAHUJE můj příspěvek. V každém případě menší chyba než dosud.
Kdybys to chtěl řešit tak se asi zapotíš, musel by sis pro každé "sledování" pamatovat čím bylo aktivováno, a pokud automaticky tak kterým konkrétním příspěvkem.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#218 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jarda píše:Neřekl bych že to je chyba. V nastavení říkám že chci automaticky sledovat vlákno kam jsem přispěl, ne vlákno které OBSAHUJE můj příspěvek. V každém případě menší chyba než dosud.
Kdybys to chtěl řešit tak se asi zapotíš, musel by sis pro každé "sledování" pamatovat čím bylo aktivováno, a pokud automaticky tak kterým konkrétním příspěvkem.

no proto jsem to udělal takhle :D
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#219 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Fx píše:Není to chyba, spíš návrh:

Dneska jsem potřeboval něco dohledat v zápisu z poslední VH a trochu mě překvapilo číslování.

Zápisy jsou řazeny jako 1, 2, 3. Z hlediska řazení v systému je to trochu nevhodné (lepší je 01, 02, 03).

Takhle je totiž za sebou pořadí zápisů 1, 10, 2, 3... Podle mě by stálo za to to přepsat, navíc by možná nebylo od věci zkusit opačné řazení - aby poslední zápisy byly nahoře.

Už je to tam, děkuji :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#220 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Přidal jsem ověřování pomocí captcha do komentářů ke článkům na úvodní stránce. Neměly by se tedy moc objevovat spam koemntáře. Kdyby něco nešlo, dejte vědět.
Odpovědět