Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
-
Já jsem si zase všimnul, že když dám vyhledat uživatele "Fx" tak mi to nenajde vůbec nic, prostě neexistuje a nikdy nic na forum nenapsal
Tím bych chtěl nakousnout, že vůbec celé to vyhledávání je dost pofiderní a to ve smyslu, že to nežere libovolnou velikost písmen a najít tak něco nebo někoho i když vím asi jakej měl NICK, ale nevím kde měl jak veliký písmenko je prostě nemožný.

Tím bych chtěl nakousnout, že vůbec celé to vyhledávání je dost pofiderní a to ve smyslu, že to nežere libovolnou velikost písmen a najít tak něco nebo někoho i když vím asi jakej měl NICK, ale nevím kde měl jak veliký písmenko je prostě nemožný.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Miguel píše:Já jsem si zase všimnul, že když dám vyhledat uživatele "Fx" tak mi to nenajde vůbec nic, prostě neexistuje a nikdy nic na forum nenapsal
Někde funguje hledání aspoň tak, že hodíš na konec mezeru, tady ani to ne.
Jinak k tomu mailu - fakt to bylo v průběhu komunikace (asi 5 SZ), asi nějaká chyba v matrixu, stalo se to jednou.
Miguel píše:Já jsem si zase všimnul, že když dám vyhledat uživatele "Fx" tak mi to nenajde vůbec nic, prostě neexistuje a nikdy nic na forum nenapsal
Libovolnou velkost pismen to nezere, pretoze velke a male sa v nickoch rozlisuju. Ale k vyhladavaniu uzivatela je potreba pouzivat prve pismeno a hviezdicky. Takto mi to vzdy naslo kazdeho.
7er. True definition of luxury. Yours.
Upraveno, minimální počet znaků byl 3, takže dvouznaký nick to neakceptovalo.
jarda píše:Když někdo napíše nový příspěvek do diskuse kterou sleduji a smaže ho dříve než si ho přečtu, vypne mi tím sledování tématu - přestanou mi chodit maily a na fóru vidím opět možnost sledování zapnout. Pozoruji to zejména v diskusi o zamčení fóra.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:jarda píše:Když někdo napíše nový příspěvek do diskuse kterou sleduji a smaže ho dříve než si ho přečtu, vypne mi tím sledování tématu - přestanou mi chodit maily a na fóru vidím opět možnost sledování zapnout. Pozoruji to zejména v diskusi o zamčení fóra.
ted jsem to resil a snazil jsem se ten system pochopit a predelat. Myslim, ze se to povedlo, tak to otestujte. Zmenil jsme to tak, ze se notifikace nezrusi dokud si to sami nevypnete. snad to nebude mit zadny mouchy

Neřekl bych že to je chyba. V nastavení říkám že chci automaticky sledovat vlákno kam jsem přispěl, ne vlákno které OBSAHUJE můj příspěvek. V každém případě menší chyba než dosud.
Kdybys to chtěl řešit tak se asi zapotíš, musel by sis pro každé "sledování" pamatovat čím bylo aktivováno, a pokud automaticky tak kterým konkrétním příspěvkem.
Kdybys to chtěl řešit tak se asi zapotíš, musel by sis pro každé "sledování" pamatovat čím bylo aktivováno, a pokud automaticky tak kterým konkrétním příspěvkem.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
jarda píše:Neřekl bych že to je chyba. V nastavení říkám že chci automaticky sledovat vlákno kam jsem přispěl, ne vlákno které OBSAHUJE můj příspěvek. V každém případě menší chyba než dosud.
no proto jsem to udělal takhle

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Fx píše:Není to chyba, spíš návrh:
Dneska jsem potřeboval něco dohledat v zápisu z poslední VH a trochu mě překvapilo číslování.
Zápisy jsou řazeny jako 1, 2, 3. Z hlediska řazení v systému je to trochu nevhodné (lepší je 01, 02, 03).
Takhle je totiž za sebou pořadí zápisů 1, 10, 2, 3... Podle mě by stálo za to to přepsat, navíc by možná nebylo od věci zkusit opačné řazení - aby poslední zápisy byly nahoře.
Už je to tam, děkuji