Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
Re: Zna ji nekdo?
Tak to je pouze naučená fráze protože těch N63 co umřou do 100k km jsou mraky, a co jiného by měl prodejce BMW říct aby se dotěrného zákazníka který si stěžuje na průserový motor o kterém nic neví zbavil ... věřím že tahle věta funguje dostatečně, možná i s někým tím občasným bonusem že dostane jednu po tlamě
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
To by asi zasloužil za takový kecy jednu po tlaměSweden píše:Tak to je pouze naučená fráze protože těch N63 co umřou do 100k km jsou mraky, a co jiného by měl prodejce BMW říct aby se dotěrného zákazníka který si stěžuje na průserový motor o kterém nic neví zbavil ... věřím že tahle věta funguje dostatečně, možná i s někým tím občasným bonusem že dostane jednu po tlamě

e46 320i -> e90 325xi -> e63 650i ->?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
zddan01 píše:minisraz - vytvořil jsem excel, zatím pošlu odkaz přes sz na
sweden
vita11
howezina
El_Fuego
wozejk
doplňte tam odkud jste a kdy můžete, pak určíme průnik:)
za mě rozsahem odpolední pohoda akce, motorest s terasou a výhledem na parkoviště s našima 6er a v okolí pěkný široký serpentýny s novým asfaltem;)
edit: ještě posláno na členy Tomasis a Hubajzed...
Pripis si me do seznamu

Ideálně OEM BMW. S klubovou slevou v Cartecu nebudou ani stát nesmyslHowezina píše:Ktery brzdovy kotouce jsou dobry pro e63 muzou tam byt treba Zimmermann ?
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

diky :-)a nejsou lepsi keramicky desticky ? delaji se nato vubec ?vita11 píše:Ideálně OEM BMW. S klubovou slevou v Cartecu nebudou ani stát nesmyslHowezina píše:Ktery brzdovy kotouce jsou dobry pro e63 muzou tam byt treba Zimmermann ?

Keramické desky nešpiní kola, ale hůř brzdí. Pokud chceš lepší desky, napiš třeba Mattyxovi. Dováží perfomance desky Hawk
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

ja nechci jezdit okruhyvita11 píše:Keramické desky nešpiní kola, ale hůř brzdí. Pokud chceš lepší desky, napiš třeba Mattyxovi. Dováží perfomance desky Hawk

Mají i street verzi. Jsou v podstatě turistické desky, které zvládnou i ostré zacházení, ale na okruh uplně nejsou
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

a kolik takova sranda cca stoji nevis ?vita11 píše:Mají i street verzi. Jsou v podstatě turistické desky, které zvládnou i ostré zacházení, ale na okruh uplně nejsou
Na 6er jsem zatím nezjišťoval. Na E90 to vycházelo o chlup víc jak OEM desky po slevě
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

tak to docela jdevita11 píše:Na 6er jsem zatím nezjišťoval. Na E90 to vycházelo o chlup víc jak OEM desky po slevě

neznate nekdo tuhle https://www.sportovnivozy.cz/86785-bmw-6-kupe-praha9 koukal jsem na ni kdyz jsem chtel neco koupit a na sauto byla dokonce jeden cas za 249tis tak jsem si rekl ze to asi nebude nic moc ? je mi zajima jestli ji nekdo neznate 

Nebyl sem na ní osobně, protože to prodává nějakej trouba. Fólii lepil ještě předchozí majitel a nikdo neví, co je pod tím (jakože s tímhle kýčem se jezdit fakt nedá) a už po telefonu mi neopomněl pán několikrát zdůraznit, že je třeba si uvědomit, za kolik se auto prodává (tenkrát tuším těch 380). Takže jenom vím, že z toho tekla voda. Jestli byla v řiti trubka mezi hlavama nebo nějaká prkotina nevím. Zavrhl sem to, už podle chování majitele a obecně jsou auta ve fólii největší jebky
Čemu odpovídá i to, že se postupně auto zlevnilo snad o 150k.

Ano jak jsem psal mel ho na Seznamu za 249 tis ale nejak jsem ani nemel odvahu se nato jed podivatTANN3R píše:Nebyl sem na ní osobně, protože to prodává nějakej trouba. Fólii lepil ještě předchozí majitel a nikdo neví, co je pod tím (jakože s tímhle kýčem se jezdit fakt nedá) a už po telefonu mi neopomněl pán několikrát zdůraznit, že je třeba si uvědomit, za kolik se auto prodává (tenkrát tuším těch 380). Takže jenom vím, že z toho tekla voda. Jestli byla v řiti trubka mezi hlavama nebo nějaká prkotina nevím. Zavrhl sem to, už podle chování majitele a obecně jsou auta ve fólii největší jebkyČemu odpovídá i to, že se postupně auto zlevnilo snad o 150k.

Hlavně je prostě problém ta fólie. Za 250k už se dá risknou nějaký lakování, ale je to obrovská škoda, protože je to individual a myslím že ve výpisu výbavy byla i individual barva.
Na tuhle 6er bych nejel a ani bych nemusel telefonovat s panem majitelem bo už z inzerátu mi je jasný že je to nějaký kokot.
Maximálně bych mu vykuchal interiér
Jsem na podobný inzerenty alergický, styl jakým to píše, info o vozidle žádný, fotky hrůza, bez nich by to bylo snad lepší. Hlavně že má čtyři laufy Eisenmann, to je nejpodstatnější, jinak má panáček celkem pěkný cenový výkyvy, 380k a pak 249k
Maximálně bych mu vykuchal interiér

Jsem na podobný inzerenty alergický, styl jakým to píše, info o vozidle žádný, fotky hrůza, bez nich by to bylo snad lepší. Hlavně že má čtyři laufy Eisenmann, to je nejpodstatnější, jinak má panáček celkem pěkný cenový výkyvy, 380k a pak 249k

no ja jsem to celkem sledoval a skakalo to tam nejak tak jako ze 380 pak 320 pak snad 300 280 260 249Sweden píše:Na tuhle 6er bych nejel a ani bych nemusel telefonovat s panem majitelem bo už z inzerátu mi je jasný že je to nějaký kokot.
Maximálně bych mu vykuchal interiér![]()
![]()

Přestaň furt znásilňovat to tlačítko "citace", nebo se mi z toho rozletí mobil 

Jaj ... Jarda pujde do sestky
Nevypada zle za ty penize, otazka je co real stav, ale to si myslim proklepnes, chudak prodavajici

Nevypada zle za ty penize, otazka je co real stav, ale to si myslim proklepnes, chudak prodavajici