Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
jaho

#221 Příspěvek od jaho »

xyron píše:haha to je vic prazak nez liberecak :D

tak welcome a hod nejakej popis cos koupil :D

co prazskej regional nechces prijet 3/11 ve ctvrtek na cernak ?

Já vím, ale "pražáci" se letos nějak neangažovali...tak jsem si říkal, že ho zlanařím na nějakou společnou ride... :wink:
xyron

#222 Příspěvek od xyron »

Etien píše:Obrázek

krasnej kousek. Cervena a aeropaket se moc nevidej takze :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Budes to zazimovavat nebo jezdit ?
Etien

#223 Příspěvek od Etien »

mam predstavu, ze kdyz bude mraz, vymrzlej snih, modry nebe a slunce, ta se projedem 8)

jinak dik, jsem rad, ze se Karkule libi 8)
xyron

#224 Příspěvek od xyron »

Etien píše:mam predstavu, ze kdyz bude mraz, vymrzlej snih, modry nebe a slunce, ta se projedem 8)

jinak dik, jsem rad, ze se Karkule libi 8)

Jj, vypada dobre :D

Jo tak to máme podobnou vizi, já letos na tom budu stejně.. nechci to jezdit v soli....

Kdyby jsi měl náhodou ted jak bude svátek a víkend čas, mohli bychom si dát sraz u Tesca v Letňanech a pokecat.... ?
Etien

#225 Příspěvek od Etien »

dam vedet... dneska s tim musim jeste do pojistovny na prohlidku... bohuzel je takovy srackoidni pocasi...
xyron

#226 Příspěvek od xyron »

Etien píše:dam vedet... dneska s tim musim jeste do pojistovny na prohlidku... bohuzel je takovy srackoidni pocasi...

jj bohuzel, myslel jsem to jen v pripade ze by aspon neprselo, v desti na to kasleme...
uwa

#227 Příspěvek od uwa »

Nechce někdo naprosto zánovní Z4 E89 za super cenu ? Nebo to prosím někde doporučte kdo by měl zájem, spěchá teď před zimou.. Díky.
jaho

#228 Příspěvek od jaho »

Nějaký popis, foto, cenová představa...?
xyron

#229 Příspěvek od xyron »

jaho píše:Nějaký popis, foto, cenová představa...?

stačí se mrknout do sekce "auta k prodeji" jaho.... je tam vše.. 8)
uwa

#230 Příspěvek od uwa »

Ano, díky :-) zapomněl jsem napsat že popis vozu je v annonci zde na webu..
marekrabas

#231 Příspěvek od marekrabas »

uz od r. 2007 z4 coupe 3.0si, interier a zaveseni M
xyron

#232 Příspěvek od xyron »

marekrabas píše:uz od r. 2007 z4 coupe 3.0si, interier a zaveseni M

cože ??? 8O

edit: už jsem to pochopil, marekrabas vlastní Z4 coupe 3,0si už od roku 2007, interier a podvozek v m-paketu....

teda to je nápor na mozek takhle po ránu... to mi už nedělej.. :D

Co barva, nejake zkusenosti atd? Nebo hod i foto :-)
AlexZ4

#233 Příspěvek od AlexZ4 »

Ahoj všichni, rozhodně je tu zas o jednu Z4 víc :-) Já jsem si ji dovezl včera ráno. '07 2.5si
ZZZZ

#234 Příspěvek od ZZZZ »

AlexZ4 píše:Ahoj všichni, rozhodně je tu zas o jednu Z4 víc :-) Já jsem si ji dovezl včera ráno. '07 2.5si

tož vítej mezi pošuky :potlesk: :potlesk:
AlexZ4

#235 Příspěvek od AlexZ4 »

ZZZZ píše:
AlexZ4 píše:Ahoj všichni, rozhodně je tu zas o jednu Z4 víc :-) Já jsem si ji dovezl včera ráno. '07 2.5si

tož vítej mezi pošuky :potlesk: :potlesk:

Dík :-) Letos ještě přežiju s pláťákem, ale na příští zimu musím koupit hardtop... Jsem takový pošuk, že to mám i na normální ježdění i na zimu :-)

Apropo, jezdíte s tím někdo i v zimě? Nebo to máte jen na léto a "víkendovku"?
ZZZZ

#236 Příspěvek od ZZZZ »

Nejezdim v zime, pac nemam kam a musel bych koupit zimni gumy. Taky jsem s tim jel parkrat v zime a ten mraz na ty gumy mezi strechama pusobi dost negativne, cely auto je pak takovej malej zentour. S plachtou bacha, staci maly klepnuti a mas dirku do toho plastovyho okna.
Jednou jsem jel na letnich na cerstve zmrzlym snehu z balu ve tri rano a muzu rict, ze uz jsem si dlouho tak nezatancoval. Ten kopec u Chlumcan byl opravdovej horor, to jsem myslel ze uz nevyjedu.
Nakonec bych mel strach o predni lizatko, to asi nebude za dvacku
AlexZ4

#237 Příspěvek od AlexZ4 »

ZZZZ píše:Nejezdim v zime, pac nemam kam a musel bych koupit zimni gumy. Taky jsem s tim jel parkrat v zime a ten mraz na ty gumy mezi strechama pusobi dost negativne, cely auto je pak takovej malej zentour. S plachtou bacha, staci maly klepnuti a mas dirku do toho plastovyho okna.
Jednou jsem jel na letnich na cerstve zmrzlym snehu z balu ve tri rano a muzu rict, ze uz jsem si dlouho tak nezatancoval. Ten kopec u Chlumcan byl opravdovej horor, to jsem myslel ze uz nevyjedu.

Právě proto už mám objednaný zimáky, koukal jsem i do inzerce, ze Xyron prodává ty samý alu co mám já na svém, tak přemýšlím, že bych je pokoupil na ty zimáky :-)

Právě z důvodu, že mráz na plachtu působí dost negativně, tak chci hardtop... Nebo je to velký nesmysl? Budu rád za všechny ohlasy, prvně v životě jsem si konečně koupil vysněný roadster a rád si nechám poradit od zkušenějších :-)
ZZZZ

#238 Příspěvek od ZZZZ »

Těžko říct, každému co jeho jest. Z4 je připravená na zimní provoz, ale já s ní v zimě nejezdím. Na to mám jiný auto.
Navíc ted kolem Prahy žádnej sníh není, tedy zimní gumy nejsou nezbytný a jaro je za dveřma. Jestli ti auto nestojí na ulici, ale je v garáži, notabene trochu teplý, tak to ta střecha asi taky přežije. Nevim kolik stojí hardtop.

Nakonec nejsem žádný znalec, mám i jiný typ, nemám plátěnou střechu
jaho

#239 Příspěvek od jaho »

AlexZ24> vítej a doufám, že se někde potkáme na vyjížďce... :wink:

Kdyby měl někdo zájem, tak prodám TYTO originál disky BMW, styling 202, 2ks 8x18", 2ks 8,5x18". Ježděné pouze v létě, perfektní stav, jen jeden přední disk lehce škráblý (lze lehce opravit).
Obrázek
xyron

#240 Příspěvek od xyron »

AlexZ4 píše:
ZZZZ píše:Nejezdim v zime, pac nemam kam a musel bych koupit zimni gumy. Taky jsem s tim jel parkrat v zime a ten mraz na ty gumy mezi strechama pusobi dost negativne, cely auto je pak takovej malej zentour. S plachtou bacha, staci maly klepnuti a mas dirku do toho plastovyho okna.

Právě proto už mám objednaný zimáky, koukal jsem i do inzerce, ze Xyron prodává ty samý alu co mám já na svém, tak přemýšlím, že bych je pokoupil na ty zimáky :-)

Právě z důvodu, že mráz na plachtu působí dost negativně, tak chci hardtop... Nebo je to velký nesmysl? Budu rád za všechny ohlasy, prvně v životě jsem si konečně koupil vysněný roadster a rád si nechám poradit od zkušenějších :-)

ZDAR ALEXI !!!

Vitej.. odkud jsi z Prahy?

K tvým otázkám..
1) pokud chces jezdit v zime a parkujes v garazi, hardtop nepotrebujes.. pokud parkujes venku, tak na zimu určite se hodí.. myslím že se pohybuji kolem 90 tisic czk.. (ale nechci te mystifikovat.. zas tak moc jsem se o to nezajimal) ..

2) na zimu urcite zimni pneu, 16ky max 17ky, s max sirkou 225/45 ... i kdyz ja sam jsem loni dostal nekolikrat smyk a musim rict ze jsem byl HODNE vyklepanej.. proste to na provoz kdy na silnici lezi snih moc neni :-(( Ale treba pocasi co je ted (cili bez snehu) - pohoda..

3) kdyz bys mel o ty moje kola zajem, staci rict...

AT ZIJE BMW

xyron
Odpovědět