Nejezdim v zime, pac nemam kam a musel bych koupit zimni gumy. Taky jsem s tim jel parkrat v zime a ten mraz na ty gumy mezi strechama pusobi dost negativne, cely auto je pak takovej malej zentour. S plachtou bacha, staci maly klepnuti a mas dirku do toho plastovyho okna.
Jednou jsem jel na letnich na cerstve zmrzlym snehu z balu ve tri rano a muzu rict, ze uz jsem si dlouho tak nezatancoval. Ten kopec u Chlumcan byl opravdovej horor, to jsem myslel ze uz nevyjedu.
Nakonec bych mel strach o predni lizatko, to asi nebude za dvacku
ZZZZ píše:Nejezdim v zime, pac nemam kam a musel bych koupit zimni gumy. Taky jsem s tim jel parkrat v zime a ten mraz na ty gumy mezi strechama pusobi dost negativne, cely auto je pak takovej malej zentour. S plachtou bacha, staci maly klepnuti a mas dirku do toho plastovyho okna. Jednou jsem jel na letnich na cerstve zmrzlym snehu z balu ve tri rano a muzu rict, ze uz jsem si dlouho tak nezatancoval. Ten kopec u Chlumcan byl opravdovej horor, to jsem myslel ze uz nevyjedu. Nakonec bych mel strach o predni lizatko, to asi nebude za dvacku
Právě proto už mám objednaný zimáky, koukal jsem i do inzerce, ze Xyron prodává ty samý alu co mám já na svém, tak přemýšlím, že bych je pokoupil na ty zimáky
Právě z důvodu, že mráz na plachtu působí dost negativně, tak chci hardtop... Nebo je to velký nesmysl? Budu rád za všechny ohlasy, prvně v životě jsem si konečně koupil vysněný roadster a rád si nechám poradit od zkušenějších
Těžko říct, každému co jeho jest. Z4 je připravená na zimní provoz, ale já s ní v zimě nejezdím. Na to mám jiný auto.
Navíc ted kolem Prahy žádnej sníh není, tedy zimní gumy nejsou nezbytný a jaro je za dveřma. Jestli ti auto nestojí na ulici, ale je v garáži, notabene trochu teplý, tak to ta střecha asi taky přežije. Nevim kolik stojí hardtop.
Nakonec nejsem žádný znalec, mám i jiný typ, nemám plátěnou střechu
AlexZ24> vítej a doufám, že se někde potkáme na vyjížďce...
Kdyby měl někdo zájem, tak prodám TYTO originál disky BMW, styling 202, 2ks 8x18", 2ks 8,5x18". Ježděné pouze v létě, perfektní stav, jen jeden přední disk lehce škráblý (lze lehce opravit).
ZZZZ píše:Nejezdim v zime, pac nemam kam a musel bych koupit zimni gumy. Taky jsem s tim jel parkrat v zime a ten mraz na ty gumy mezi strechama pusobi dost negativne, cely auto je pak takovej malej zentour. S plachtou bacha, staci maly klepnuti a mas dirku do toho plastovyho okna. Jednou jsem jel na letnich na cerstve zmrzlym snehu z balu ve tri rano a muzu rict, ze uz jsem si dlouho tak nezatancoval. Ten kopec u Chlumcan byl opravdovej horor, to jsem myslel ze uz nevyjedu. Nakonec bych mel strach o predni lizatko, to asi nebude za dvacku
Právě proto už mám objednaný zimáky, koukal jsem i do inzerce, ze Xyron prodává ty samý alu co mám já na svém, tak přemýšlím, že bych je pokoupil na ty zimáky
Právě z důvodu, že mráz na plachtu působí dost negativně, tak chci hardtop... Nebo je to velký nesmysl? Budu rád za všechny ohlasy, prvně v životě jsem si konečně koupil vysněný roadster a rád si nechám poradit od zkušenějších
ZDAR ALEXI !!!
Vitej.. odkud jsi z Prahy?
K tvým otázkám..
1) pokud chces jezdit v zime a parkujes v garazi, hardtop nepotrebujes.. pokud parkujes venku, tak na zimu určite se hodí.. myslím že se pohybuji kolem 90 tisic czk.. (ale nechci te mystifikovat.. zas tak moc jsem se o to nezajimal) ..
2) na zimu urcite zimni pneu, 16ky max 17ky, s max sirkou 225/45 ... i kdyz ja sam jsem loni dostal nekolikrat smyk a musim rict ze jsem byl HODNE vyklepanej.. proste to na provoz kdy na silnici lezi snih moc neni ( Ale treba pocasi co je ted (cili bez snehu) - pohoda..
3) kdyz bys mel o ty moje kola zajem, staci rict...