Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bomarder
[b]ztahl jsem si to video krizika. misty je videt tachometr. tak vam muzu s klidem rict, ze se moje bavo zrychluje na pohled stejne.
nerekl bych, ze kolem dvou kil mu to zrychlovalo buch vi jak.co s te 325 porad delate?
jestli to nebude tim, ze jsi tam nesedel a nevis jaka byla situace na silnici, kde jsem mel plyn a hlavne : co jsem mel zarazeno za rychlost... atd.

--------------------
tahle diskuse ma nabeh na Chorvatsko^n (kde ^n je nekonecno)

Opravdu by me zajimalo, jestli se ty jakozto nejvic ukecanej a nejchytrejsi ucastnik diskuse, nekdy nekde nekomu ukazes
a predvedes toho svyho Golfa a BMW

Potom co tady predvadis, bych se opravdu divil
Teda Bombardere, že se raděj nevysereš na ty keci a nejdeš na věc. Závod nikde, tvoje foto nikde, ale hlavně že mluvíš o videu jako by si tam seděl.
Že by u vás tolik chumelilo se mi nezdá. Lukášovo tds neznáš a mluvíš jako by si snim jezdil denně. Prohlížel sem si jeho jízdu v Sosnový a závodit bych s nim nešel.
Jak řiká Kříža, divil bych se že do něčeho pudeš. Jenom planý řeči. Takle mluvit umí každej, ale skutek utek.
Že by u vás tolik chumelilo se mi nezdá. Lukášovo tds neznáš a mluvíš jako by si snim jezdil denně. Prohlížel sem si jeho jízdu v Sosnový a závodit bych s nim nešel.
Jak řiká Kříža, divil bych se že do něčeho pudeš. Jenom planý řeči. Takle mluvit umí každej, ale skutek utek.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Bombarder , kdo to je noname?? jóóóó to je ten mamerd, já zapoměl, hele pitomče, jo myslim tebe Bombardere, vykuř se odsud, mám z tebe už noční můry, a neser se do nás , stejně meleš jenom kraviny, ty se ani nikde na srazu neobjevuj, akorát bys nás nasral, blbečku:fakac2: :pest: , jo a neser se do Shreka , mamerde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Co se tyce toho zavodu,musim se bombardera zastat. Bylo to domluveny jeden vecer kolem deviti,sem mu volal ale odlozili sme to. Ne ze by bylo plno snehu,ale bylo mokro a sem tam trosku sracek na ceste a pod nulou.Ne ze by se nedalo jet,ale proc zbytecne riskovat(navic kdyz nemam havarijku?:))Od te doby sem nemel cas.Vcera sem byl ve Vidni a potom v Praze.A docela den na picu.Dostal sem 500 za predjizdeni pres plnou (vyjezd ze Znojma smer na hranice,kopec a avie co jela asi 30 a kourila jako lokomotiva.Tak sem ji na vrcholu kopce predjel(kdyz sem videl ze v protismeru nic neni) a oni tam stali benga a hned me vzali. Sem byl nasrany jako swine.Curak jeden vygumovanej).No a aby to nebylo vsecko nejenom ze jsem v Praze nic nevyridil, jeste mi na kruhaci vletel manik s feldou do pravych prednich dveri:( Snad se aspon pojistovna ukaze a budou nejake money navic:)
Aspon ze po ceste z Prahy byla sranda. Sem v Praze potkal kamose,co ficel akorat z Nemecka doma.Tak sme jeli zpatky spolu.Davali sme tomu po dalnici provoz neprovoz (16:00 patek) a chytnul se nas jeste jeden manik. Takze sme jeli ja (525tds), kamos (predvadecka mondeo tdci) a neznamy (predvadecka passat 4kolka TDi 130koni). Vsem nam to jelo kopodivu plus minus stejne (i kdyz ten passat mel mozna chvilkama navrch).Akorat ten co byl za mnou mel vzdycky "mensi" nevyhodu,protoze to co se mi valilo z vyfuku se dalo bez problemu srovnavat s plne nalozenym kamionem v kopci a moc za mnou nebylo videt:-)Jeli sme celou dobu tesne za sebou, ale vic nez 205 (z kopce 220) to nikomu nejelo:( Super bylo ze predjet druheho slo jenom kdyz jel clovek uplne tesne za nim ve vzduchovem pytli,pockal si na okamzik kdy mu ten vpredu uhnul doprava,vzal to kousek za nim,nabral rychlost,sup do leveho a pomalinku predjet.Tohle se praktikovalo vzdycky kdyz bylo v pravo misto,takze super:-)Pak byli tezka "bitka" o to, kdo pojede prvni ty zatacky pres Prerov.Nakonec to vyhral passat,ja tesne za nim.Pravotocivou sme projeli pod plnym (200), passata to vyneslo do praveho pruhu,mondeo se necitilo,takze pribrzdil a ztratil. Ja uz se tesil na tu dlouhou levou na tech mostech,kde se musi jet porad v levem,protoze v pravem sou vlny a v 200 pri najezdu do nich je to tak na rozbiti auta.Bohuzel se zadny rychly prujezd nekonal,protoze se tam vyrojila nejaka felda a my sli po brzdach:(Docela jsem byl zvedav,protoze na letnich jsem to 200 proletel,ale tem uzkym zimakum jsem moc neveril.Pak sme uz byli za chvilku v Olomouci,kde jsme passatu zmizeli (stal v blbem pruhu na svetlech:) a az do OV nas nedojel.Jen skoda ze nebyla kamera,kterou jsem puvodne chtel vzit.Kazdopadne uz vim,co je super na zavodech nascar po okruzich:)
Aspon ze po ceste z Prahy byla sranda. Sem v Praze potkal kamose,co ficel akorat z Nemecka doma.Tak sme jeli zpatky spolu.Davali sme tomu po dalnici provoz neprovoz (16:00 patek) a chytnul se nas jeste jeden manik. Takze sme jeli ja (525tds), kamos (predvadecka mondeo tdci) a neznamy (predvadecka passat 4kolka TDi 130koni). Vsem nam to jelo kopodivu plus minus stejne (i kdyz ten passat mel mozna chvilkama navrch).Akorat ten co byl za mnou mel vzdycky "mensi" nevyhodu,protoze to co se mi valilo z vyfuku se dalo bez problemu srovnavat s plne nalozenym kamionem v kopci a moc za mnou nebylo videt:-)Jeli sme celou dobu tesne za sebou, ale vic nez 205 (z kopce 220) to nikomu nejelo:( Super bylo ze predjet druheho slo jenom kdyz jel clovek uplne tesne za nim ve vzduchovem pytli,pockal si na okamzik kdy mu ten vpredu uhnul doprava,vzal to kousek za nim,nabral rychlost,sup do leveho a pomalinku predjet.Tohle se praktikovalo vzdycky kdyz bylo v pravo misto,takze super:-)Pak byli tezka "bitka" o to, kdo pojede prvni ty zatacky pres Prerov.Nakonec to vyhral passat,ja tesne za nim.Pravotocivou sme projeli pod plnym (200), passata to vyneslo do praveho pruhu,mondeo se necitilo,takze pribrzdil a ztratil. Ja uz se tesil na tu dlouhou levou na tech mostech,kde se musi jet porad v levem,protoze v pravem sou vlny a v 200 pri najezdu do nich je to tak na rozbiti auta.Bohuzel se zadny rychly prujezd nekonal,protoze se tam vyrojila nejaka felda a my sli po brzdach:(Docela jsem byl zvedav,protoze na letnich jsem to 200 proletel,ale tem uzkym zimakum jsem moc neveril.Pak sme uz byli za chvilku v Olomouci,kde jsme passatu zmizeli (stal v blbem pruhu na svetlech:) a az do OV nas nedojel.Jen skoda ze nebyla kamera,kterou jsem puvodne chtel vzit.Kazdopadne uz vim,co je super na zavodech nascar po okruzich:)
- TURBO_KrteK
Originál zaslal ((bpytlik))
[b]((Jeli sme celou dobu tesne za sebou, ale vic nez 205 (z kopce 220) to nikomu nejelo))
A wo to gou,muchacho

btw: asi vezmu na sraz mazla (je to taky tezkej shit, navic made in italy, tak to bude kein problem pro wundebar Oberauto VW)
“Ability is what you're capable of doing.”