Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od Bombarder »

No ja to uz tady jednou na foru zazil a jeste tu neni fotka. takze to pro me uz nebude takove hrozne.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od Bombarder »

Ten Tleskač ti fakt sedí.. :D :D :D
mcfil

#223 Příspěvek od mcfil »

Jako, že je taky tak invenční a šikovnej?? :-?
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od Bombarder »

Nevim jestli je sikovny nebo co. Ja myslel tim jak vypada. Cely Jeník, jen mirně starší..
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#225 Příspěvek od Klakson »

no comment
stealth
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od stealth »

Je skvělé, když se v BMW klubu musí sáhodlouze řešit osobnosti různých jedinců ...

:bang2: :debil:
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od cornhollio »

daf napsal
..Potom co jsem precetl tenhle prispevek, jsem se malem pochcal smichy!
..

:oboci: :cuz:

hele bombardere ty seš fakt mongolojd:cinan:
Kriznik

#228 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Bomarder
[b]ztahl jsem si to video krizika. misty je videt tachometr. tak vam muzu s klidem rict, ze se moje bavo zrychluje na pohled stejne.
nerekl bych, ze kolem dvou kil mu to zrychlovalo buch vi jak.co s te 325 porad delate?

jestli to nebude tim, ze jsi tam nesedel a nevis jaka byla situace na silnici, kde jsem mel plyn a hlavne : co jsem mel zarazeno za rychlost... atd. :)
--------------------
tahle diskuse ma nabeh na Chorvatsko^n (kde ^n je nekonecno) :)

Opravdu by me zajimalo, jestli se ty jakozto nejvic ukecanej a nejchytrejsi ucastnik diskuse, nekdy nekde nekomu ukazes
a predvedes toho svyho Golfa a BMW :)
Potom co tady predvadis, bych se opravdu divil
Petr_1

#229 Příspěvek od Petr_1 »

Teda Bombardere, že se raděj nevysereš na ty keci a nejdeš na věc. Závod nikde, tvoje foto nikde, ale hlavně že mluvíš o videu jako by si tam seděl.
Že by u vás tolik chumelilo se mi nezdá. Lukášovo tds neznáš a mluvíš jako by si snim jezdil denně. Prohlížel sem si jeho jízdu v Sosnový a závodit bych s nim nešel.
Jak řiká Kříža, divil bych se že do něčeho pudeš. Jenom planý řeči. Takle mluvit umí každej, ale skutek utek.
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od beemwex »

TÝÝÝÝÝJOOO--KAMERA NABYTÁ---ZAVOD NIKDE.ÁCHJOO.:drive: :finish: :slzy: :slzy: :slzy:
d.aemon

#231 Příspěvek od d.aemon »

Eeeechmmmm, proč se s ním vůbec bavíme, kluci? Mám dojem, že retarda jako on nestojí za odpověď.
TT
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od TT »

Bombarder , kdo to je noname?? jóóóó to je ten mamerd, já zapoměl, hele pitomče, jo myslim tebe Bombardere, vykuř se odsud, mám z tebe už noční můry, a neser se do nás , stejně meleš jenom kraviny, ty se ani nikde na srazu neobjevuj, akorát bys nás nasral, blbečku:fakac2: :pest: , jo a neser se do Shreka , mamerde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od Bombarder »

Pokud mas nocni mury, zkus psychiatra.
Pro ostatni: S tim srazem mate pravdu, radeji zustranu sedet doma na prdeli..
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od bpytlik »

Co se tyce toho zavodu,musim se bombardera zastat. Bylo to domluveny jeden vecer kolem deviti,sem mu volal ale odlozili sme to. Ne ze by bylo plno snehu,ale bylo mokro a sem tam trosku sracek na ceste a pod nulou.Ne ze by se nedalo jet,ale proc zbytecne riskovat(navic kdyz nemam havarijku?:))Od te doby sem nemel cas.Vcera sem byl ve Vidni a potom v Praze.A docela den na picu.Dostal sem 500 za predjizdeni pres plnou (vyjezd ze Znojma smer na hranice,kopec a avie co jela asi 30 a kourila jako lokomotiva.Tak sem ji na vrcholu kopce predjel(kdyz sem videl ze v protismeru nic neni) a oni tam stali benga a hned me vzali. Sem byl nasrany jako swine.Curak jeden vygumovanej).No a aby to nebylo vsecko nejenom ze jsem v Praze nic nevyridil, jeste mi na kruhaci vletel manik s feldou do pravych prednich dveri:( Snad se aspon pojistovna ukaze a budou nejake money navic:)
Aspon ze po ceste z Prahy byla sranda. Sem v Praze potkal kamose,co ficel akorat z Nemecka doma.Tak sme jeli zpatky spolu.Davali sme tomu po dalnici provoz neprovoz (16:00 patek) a chytnul se nas jeste jeden manik. Takze sme jeli ja (525tds), kamos (predvadecka mondeo tdci) a neznamy (predvadecka passat 4kolka TDi 130koni). Vsem nam to jelo kopodivu plus minus stejne (i kdyz ten passat mel mozna chvilkama navrch).Akorat ten co byl za mnou mel vzdycky "mensi" nevyhodu,protoze to co se mi valilo z vyfuku se dalo bez problemu srovnavat s plne nalozenym kamionem v kopci a moc za mnou nebylo videt:-)Jeli sme celou dobu tesne za sebou, ale vic nez 205 (z kopce 220) to nikomu nejelo:( Super bylo ze predjet druheho slo jenom kdyz jel clovek uplne tesne za nim ve vzduchovem pytli,pockal si na okamzik kdy mu ten vpredu uhnul doprava,vzal to kousek za nim,nabral rychlost,sup do leveho a pomalinku predjet.Tohle se praktikovalo vzdycky kdyz bylo v pravo misto,takze super:-)Pak byli tezka "bitka" o to, kdo pojede prvni ty zatacky pres Prerov.Nakonec to vyhral passat,ja tesne za nim.Pravotocivou sme projeli pod plnym (200), passata to vyneslo do praveho pruhu,mondeo se necitilo,takze pribrzdil a ztratil. Ja uz se tesil na tu dlouhou levou na tech mostech,kde se musi jet porad v levem,protoze v pravem sou vlny a v 200 pri najezdu do nich je to tak na rozbiti auta.Bohuzel se zadny rychly prujezd nekonal,protoze se tam vyrojila nejaka felda a my sli po brzdach:(Docela jsem byl zvedav,protoze na letnich jsem to 200 proletel,ale tem uzkym zimakum jsem moc neveril.Pak sme uz byli za chvilku v Olomouci,kde jsme passatu zmizeli (stal v blbem pruhu na svetlech:) a az do OV nas nedojel.Jen skoda ze nebyla kamera,kterou jsem puvodne chtel vzit.Kazdopadne uz vim,co je super na zavodech nascar po okruzich:)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od bpytlik »

Samosebou passata to v te pravotocive nevyneslo do prava,ale vzal to z leveho pruhu v te zatacce do praveho,aby ji mohl projet rychleji a bez rizika.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od bpytlik »

bombardier: sem myslel ze 325 ma 170koni a je 170kw...nepletes ti to trochu???:bang:
TURBO_KrteK

#237 Příspěvek od TURBO_KrteK »

:P
Kriznik

#238 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal bpytlik
[B]bombardier: sem myslel ze 325 ma 170koni a je 170kw...nepletes ti to trochu???:bang:

325i ma 141kw = 192koni
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#239 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Originál zaslal ((bpytlik))
[b]((Jeli sme celou dobu tesne za sebou, ale vic nez 205 (z kopce 220) to nikomu nejelo))

A wo to gou,muchacho :-) Mam 3 neza"ujety" svedky (lidi ze skoly a jeden "neznamej" co jsem vezl do Praglu), kdyz jsme na D1 za plnyho provozu potkali slovaky v A8 4,2 (2lidi) a Mercedes E420 (4lidi), ridil jsem "sedokaru" Citroen XM 3.0V6 (s prestavenym reduktorem tlaku paliva z -5 na +10 :-) ) a tachometrem do 240km/h... Jeden tipek vyrejval cosi a kdesi Ronin a A8 v. XM, ze pi*ovina, tak jsme cca 20min nesli pod 220 a vetsinou se raficka drzela 240 a pak se vydala na vylet az "nekam dolu"... Zaver: E420 jsem predjel, A8 mela min lidi a v kopci se pomalu vzdalovala tak po metrech. Uplny zaver: prisel slabsi okamzik-v cca 235(dle tacho) se rozhodla nejaka shade predjizdet, nasledovalo brzdeni na krev...citroen ma vysokotlakej posilovac o konstantnim max. tlaku-nepreju nikomu zazit situaci,ze se ohyba brzdovej pedal,abs nekope a auto se lepi A8 na kufr... Pak jsem si uvedomil,ze ten "ronino-fil" se drzi palubky a v aute je velmi tezce dychatelny vzduch... Takova vesela historka z nataceni pro obveseleni a odlehceni ponure az tizive atmosfery, neuvazlive navozene nabidkou kol k prodeji :-)
btw: asi vezmu na sraz mazla (je to taky tezkej shit, navic made in italy, tak to bude kein problem pro wundebar Oberauto VW)
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od bpytlik »

No jasne, ale ten s tou A8 si s tebou nejspis jenom hral,protoze mu to jede 250 kdy bude chtit.Je to o necem jinem,kdyz jede auto kazdemu jinak,nez kdyz jedes Praha-Olomouc porad plny/brzdy a vsem trem to jede stejne,takze nikdo neujede vic nez o cca 20-30metru.Proste nascar rulez:)
Odpovědět