Bombarder píše:no jsem zvedavy. snad to nedopadne: JA NECHCI, JA NEPIJU nebo RANO JEDU DOMU, TAK NEMUZU nebo JESTE JSEM NIKDY NEPIL, TAK NEMUZU nebo KDYZ PIJU, JSEM AGRESIVNI A ZABIJIM.. atd..
Bombarder píše:no jsem zvedavy. snad to nedopadne: JA NECHCI, JA NEPIJU nebo RANO JEDU DOMU, TAK NEMUZU nebo JESTE JSEM NIKDY NEPIL, TAK NEMUZU nebo KDYZ PIJU, JSEM AGRESIVNI A ZABIJIM.. atd..
No to ja taky.... Ja totiz kdyz piju tak bliju!!!! [/img]
.. omfRuDoSh
ty mas zjevne strach chlastat sam, co?
nemam, ja totiz nepiju..
vis jak, rano se vzbudis, trochu te boli usta, ale jinak pohoda. a za par dni se na foru objevi fotky, jak v noci neco cumlas rudoshovi..
.. omfRuDoSh
ty mas zjevne strach chlastat sam, co?
nemam, ja totiz nepiju.. vis jak, rano se vzbudis, trochu te boli usta, ale jinak pohod. a za par dni se na foru obevi fotky, jak v noci neco cumlas rudoshovi..
Bombarder píše:nemam, ja totiz nepiju.. vis jak, rano se vzbudis, trochu te boli usta, ale jinak pohod. a za par dni se na foru obevi fotky, jak v noci neco cumlas rudoshovi..
Speedy píše:Jedu taky už v pátek. Snad stihnu ten sraz kolem 18:00 někde v Praze. Jo a beru s sebou taky přítelkyni.
Jj,to je dobrý.Jak říkal skautík,ženský se mezi sebou zabavěj.Moje se taky ptala jestli pojedou nějaký ženský že by to bylo na pohodu
To jsme na tom stejně, ale moje si už zvykla a začínají ji ty srazy i bavit, ale ženskou společnost zaručeně upřednostní
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
jak to tak vidim tak zatim sebou berou kopretinu jenom dva chlapi...?
nikdo vice? hosi tri dny bez zensky to neni zdravy... to je primo zdravi skodlivy... ja bych sebou vzal samicku, ale at tam pak neni jedina zenska ze...
abdul píše:jak to tak vidim tak zatim sebou berou kopretinu jenom dva chlapi...?
nikdo vice? hosi tri dny bez zensky to neni zdravy... to je primo zdravi skodlivy... ja bych sebou vzal samicku, ale at tam pak neni jedina zenska ze...
ona te totiz samotnyho nepusti, ze Jojo abdul je pod cepcem
bombarder, rudosh: tak na to zapomente, estli si dovezu 2 litriky, tak to bude akorat tak pro me
abdul píše:jak to tak vidim tak zatim sebou berou kopretinu jenom dva chlapi...?
bombarder, rudosh: tak na to zapomente, estli si dovezu 2 litriky, tak to bude akorat tak pro me
tak jo, tak si ty dva litriky piva nech pro sebe..
tak ji muzes prohnat doma pred odjezdem a po prijezdu .. jeden den to vydrzis .... jestli ne, tak si ho muzes vyprasit sam self made man !!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
jojo, ja jsem takovej typickej "podpantoflak" nebo jak se tomu rika
Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?
Toho si užiješ dost po cestě, ne?
To si užiju kdykoli, ale nejcenější je porovnání ne papírových hodnot, ale rozdíly mezi ojetými auty, motory atd. Já se svou 1,8i M10 většinou končím mezi posledníma, ale když jedu rovnoceně s M40 nebo M20 dvoulitrem tak to potěší. Pro mě není důležité vyhrát, ale vidět jaký obrovský rozdíl je mezi mezi 318i a 325i a 328i. Najít pochu kde by to šlo uskutečnit by nemusel být až tek velký problém...... myslím že na srazu v Olomouci byli nakonec taky všichni spokojeni.
problem je v tom, ze ja neznam okoli tak detailne a co znam me nic nenapada a nemam tolik casu se po okoli projizdet a neco hledat...
treba neco najdem, takze pokud budou kuzely na slalom bude jenom dobre, sam nevim kde bych je sehnal
zenskejch tam bude tak 5, 6 pokud si teda nekdo nevzal chlapa